24. toukokuuta 2016

Hukassa

Heippa ihanat!

Otsikolla viittaan tämänhetkiseen olotilaani. Tai no, oikeastaan olotilaani, joka on ollut otsikonmukainen kuluneen talven ja kevään ajan. Kulunut puolivuotinen menee heittämällä top 3 elämäni rankimpien aikojen kärkeen. Elämässäni on tapahtunut mittavia muutoksia, joiden sisäistäminen ja niihin mukautuminen on vaatinut veronsa. Tämän puolen vuoden aikana tunteeni ovat ajaneet vuoristorataa, ja välillä on käyty hyvin pohjalla. Ahdistuksentäyteiset illat ovat vaihtuneet unettomiin öihin ja niitä ovat seuranneet itkuiset aamut sekä ruokahaluttomat päivät. Sitten on taas tullut eteen niitä päiviä, kun kaikki palaset ovat tuntuneet loksahtelevan paikoilleen hitaasti, mutta varmasti ja usko siihen, että kaikella on tarkoitus ja että jokin suurempi voima ohjaa elämääni oikeaan suuntaan, on nostanut päätään.

Kaiken kaikkiaan ei käy kieltäminen, että olen tällä hetkellä aivan hukassa. Hukassa sekä itseni että oman elämäni suhteen. Olen aina kulkenut päämäärätietoisesti kohti tavoitteitani, ja ne saavutettuani asettanut uudet tavoitteet, joita olen lähtenyt tavoittelemaan. Koen eläneeni tähän saakka elämääni jollain asteella "suorittaen" ja nyt minulla on ensimmäistä kertaa sellainen olo, etten täysin luota omaan pystyvyyteeni, enkä oikeastaan edes tiedä, mitä elämältäni haluan. Tälläisinä hetkinä ystävien ja perheen tuki on sanoinkuvaamattoman arvokasta. Mutta vaikka minulla onkin ympärilläni vahva tukiverkosto, joka on koko ajan valmiina ottamaan kopin huolistani ja murheistani, toivoisin tukea ja ymmärrystä myös teiltä, hyvät lukijat. Ymmärrän, että pitkään blogiani seuranneena monista teistä saattaa tuntua, että olisin velvoitettu kertomaan kaiken, mitä elämässäni tapahtuu, mutta ei se kuulkaas ihan niin mene. Kun on itsekin omien ajatuksiensa kanssa hukassa, on niiden ajatuksien jakaminen monien tuhansien minulle tuntemattomien ihmisten kanssa ihan vihoviimeinen mieleen tuleva asia.

Toivon, että jatkossa Bloggerin kommenttikentän avatessani minun ei tarvitsisi pelätä, millaista arvostelua, ilkkumista ja ilkeilyä tällä kertaa saan osakseni. Olen myöskin väsynyt seuraamaan keskustelupalstojen negatiivissävytteisiä ja perättömiä juoruja elämäntilanteestani. Varmasti tulen vielä tulevaisuudessa avaamaan ajatuksiani, kunhan olen saanut ne ensin oman pääni sisällä järjestykseen, ja kun minusta tuntuu, että olen siihen valmis. Siihen saakka haluan kuitenkin keskittyä blogissani niihin elämän pieniin iloihin ja onnellisiin asioihin. Olen äärettömän iloinen siskoni, Essin, kotiinpaluusta mm. sen takia, että meillä on ihan huikeita suunnitelmia blogiemme varalle tänä kesänä, joten stay tuned!

IMG_2445

IMG_2425

blazer & shoes Houseofbrandon.com (gift), bag & watch Michael Kors, top Bershka, jeans Ginatricot

IMG_2461

IMG_2428

IMG_2458

IMG_2423

IMG_2385

IMG_2369

Ja loppuun vielä muistutus kaikille meille: "Be kind for everyone you meet is fighting a battle you know nothing about." Muistetaan olla ystävällisiä ympärillämme oleville ihmisille - niin tutuille kuin tuntemattomillekin, sillä voi olla hyvinkin suuri vaikutus kyseiseen ihmiseen.

89 kommenttia:

 1. En ymmärrä miks osa lukijoista olettaa että bloggarin olis jotenkin velvollisia kertomaan omia asioitaan kaikelle kansalle.. jokaisella tulis olla yksityisyys!
  Mitä ikinä käytkään läpi niin tsemppiä <3 asiat aina järjestyy!
  Ja loppuun vielä että aivan ihania kuvia! Oot kyllä niin kaunis:)

  VastaaPoista
 2. "Kindness. It doesn't cost a damn thing. Sprinkle that shit everywhere" ! Erittäin osuva pieni teksti joka toimii (ainakin minun mielestäni) niin elämän suurissa kuopissa kuin hieman pienemmissäkin :) paljon tsemppiä tulevaisuuteen, mitä se sitten ikinä pitääkään sisällään <3 !!

  VastaaPoista
 3. Hyvin kirjoitettu ja aito teksti! ♥ Kaikilla tulee joskus vaikeampia aikoja ja hetkiä, jolloin ei tiedä mihin on menossa. Kaikki järjestyy varmasti sinunkin kohdallasi. Toivottavasti kateelliset lopettaisivat ilkeät kommentit ja ymmärtäisivät, ettei oman pahan olon purkaminen muihin ratkaise mitään. Täällä ainakin yksi uskollinen ja positiivinen lukija! :) Tsemppiä tulevaan!

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin <3 Ja ihanaa, että olet pysynyt matkassa :)

   Poista
 4. Kiva lukee sulta vähä henkilökohtaisempia mietteitä:) Kerrot kaiken aikanaan, jos siltä tuntuu! Nauti nyt kesästä ja siskosi seurasta, olet sen varmasti ansainnut<3

  VastaaPoista
 5. I feel u sister. Asia varsinkin nyt ajankohtainen kun parin päivän päästä pääsykokeet joihin en sitten olekaan valmistautunut juuri mitenkään päin vaikka toisin piti. Ei vain tunnu omalta jutulta tämäkään. taas yksi välivuosi täältä tullaan... lisäksi orastava parisuhde on jossain välitilassa, ei tiedetä ollakko vai eikö olla. Raastavaa ja yhtä tunnemyrskyä. Toivotaan että kesä tuo tullessaan meille mukavia ja onnellisia asioita. :) kaikella on tarkoituksensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, jaksuhaleja myös sinne sitten! <3 Aurinko ja lämpö helpottavat kyllä huomattavasti! :)

   Poista
 6. Toivottavasti uudessa ympäristössä olo ja Essin kanssa asustelu saa ajatuksia elämästä järjestykseen :) elämä ei ikinä mene niinkuin on kuvitellut ja itse otan mielummin sen yllätyksen vastaan nuorena! Niin kliseiseltä kun kuulostaa niin sanonta "everything happens for a reason" on niin paikkansa pitävä. Se syy ei ikinä aukea tilanteessa, vaan sitten jälkikäteen kun elämä on kuljettanut uusille poluille. Keskutelupalstat jätät avaamatta ja kyllä ne pitkäaikaiset lukijat jaksaa odottaa niitä uutisia siihen asti, että olet valmis niistä puhumaan! Ihanaa kesää Anni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin toivon! Kesäinen Helsinki on kyllä parasta lääkettä tähän tunnetilaan :) Aivan ihana ja motivoiva kommentti - kiitos siitä <3

   Poista
 7. Herättävä postaus, joka on aivan totta. Vaikka kirjoitatkin julkista blogia, et ole millään tavalla velvollinen kertomaan elämäsi käänne- ja yksityiskohtia täällä. Tsemppiä elämääsi ja haasteisiin mitä ikinä ne ovatkaan<3 Nauti kesästä, ystävistä, lämmöstä, vapaudesta ja kaikesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ymmärryksestä ja aivan ihanaa kesää myös sulle! <3

   Poista
 8. Voi Anni <3 tsemppiä! Kyllä me ymmärretään, älä ota stressiä siitä :)

  VastaaPoista
 9. Tsemppiä ja aurinkoa sun päiviin, kyllä vielä jonain päivänä heräät ja huomaat kuinka askel onkin jo kevyempi ja elämä maistuu taas ihan erilaiselta :)

  VastaaPoista
 10. Musta on aina parempi, että herää siihen, että on elänyt suorittaen ja kyseenalaistaa sen kuin että vaan jatkais samassa putkessa vuosikausia tai vuosikymmeniä tai koko elämän... Havahtumiset siihen, että hetkinen, ehkä tää ei olekaan mun juttu, on vaan hyväksi ihmiselle mun mielestä! Elämä ei ole suoritus. :) Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 11. laitoit sitten saman tekstin loppuun kun annika o ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä tarkoititko tällä, että saman tekstin kirjoittaminen olisi jotenkin huono asia? Jos hyvää tarkoittavan asian sanoo suurempikin joukko ihmisiä, niin ei musta siinä mitään pahaa ole, jos kuitenkin jokaiselta se sisältö tulee omilla sanoilla (kun ihmiset kuitenkin uniikkisuutensa lisäksi käyvät myös elämässä samanlaisia tapahtumia läpi ja pystyvät samaistumaan toisiinsa). Tämän avulla toivottavasti suurempi joukko näkee sen ja toivottavasti myös suurempi joukko saa siitä positiivisia vaikutteita. :)

   Ja, kuten Annika O. kirjoitti tekstinsä lopussa: A little more kindness, a little less judgment.

   Poista
  2. Nyt täytyy kyllä sanoa, etten ole kyseiseen quoteen Annikan blogissa törmännyt vaan Weheartit:issa, mutta "great minds think alike" ;-) Mielestäni todella osuva lainaus!

   Poista
 12. Mistä noi farkut on ja mikä koko sulla on niissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkut ovat Ginatricotista, malli on Molly ja koko XS :) Todella joustavaa kangasta!

   Poista
 13. Toivotan sulle kaikkea hyvää :-) Onneksi sulla on Essi ja ystäviä. Sua tuntematta ja blogin lukijana sun elämä on aina vaikuttanut olevan just perfect. Oot todella kaunis, sulla on ihanan terveet elämäntavat, komea poikaystävä, hieno opiskelupaikka, matkustelet ja ostelet kauniita asioita. Löydät varmasti oman onnen tiesi ja ole itsellesi armollinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Jep, kyllä ne asiat oikeasti ovatkin hyvin, mutta aina sitä vaan ei osaa nähdä itse sen oman sumuisen verhon takaa... Pitää tehdä töitä sen eteen! :)

   Poista
 14. Tsemppiä sulle todella paljon! Itselläni on vähän samankaltaisia fiiliksiä ollut tämän vuoden aikana ja alkuvuosi on ollut aikamoista vuoristorataa.

  Tietenkään et ole velvollinen avaamaan elämääsi kellekkään, eikä esimerkiksi harventunut kirjoitustahti oikeuta ketään kommentoimaan ilkeästi tai spekuloimaan elämäntilanteellasi (kuin vain korkeintaan omassa mielessään). Ymmärrän silti jossain määrin, että osaa lukijoista, jotka blogiasi ovat pitkään seuranneet ja jotka siitä tykkäävät, on saattanut asia vaivata. Kieltämättä sinulla on esim. ollut viime aikoina melko paljon vain yhteistyöpostauksia, jotka (anteeksi vain!) kuulostavat välillä hieman "väkisin väännetyiltä". Ehkä tässä tilanteessa, jos rupeat asiasta saamaan kommentteja, voisi olla itsesikin kannalta jatkossa parempi mainita jonkinasteinen syy bloggaamattomuudelle. Esim. mainita olevansa kiireinen tai että elämäntilanne on nyt hieman hankala ja siksi ajatukset muualla. Näin saisit ehkä paremmin "rauhan" :)

  En siis todellakaan tarkoita tätä kommenttiani pahalla! Pointtini oli, että ymmärrän hyvin, ettei sinulla ole riittänyt voimia/aikaa bloggaamiselle, mutta koska kaikki eivät ehkä ymmärrä, niin ehkä olisi omankin etusi mukaista ollut mainita asiasta, ilman sen suurempaa avautumista siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ymmärän pointin :) Joskus sitä vaan on oltava hieman itsekäs ja ajateltava omaa parastaan, eikä puhua vaikeista asioista, jos se ei tunnu hyvältä.

   Kiitos tsempeistä - ja samoin sinulle!

   Poista
 15. Koita vaikka jollain ihmeen konstilla saada opiskelupaikkakunta muutettua Helsinkiin, jonain siirtona tms. jos vain mahdollista. Vaasa on vaan niin pieni ja tylsä, eikä siellä saa mitään töitäkään. Stadi on paras ja maan parhaat työllistymismahdollisuudet pääkaupunkiseudulla ja koko se meno meiniki täällä piristäisi sinua. Kaikilla ihmisillä on vaikeita aikoja ja olen ihan satavarma, että sinä olet sen tyyppinen ihminen, joka loppujen lopuksi on aina selviytyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihana stadiylistys! :'D Mutta kyllä se on myönnettävä, että tunnen olevani ihan eri tavalla "elossa" täällä Helsingissä. Mutta saa nyt nähdä :) Toisaalta, eipä tässä paljoa enää ole kandiin jäljellä ja maisterin voikin sitten tehdä etänäkin.

   Poista
  2. Itse tsemppaisin Vaasassa tsemppaaman kandin ja ottamaan maisteria etänä sen mitä pystyy. Itselläni on muutama ystävä tehnyt näin, kun Vaasa ei enään toiminut ja elämä siellä ei lähtenyt sujumaan ja suhde ajautui eroon. Nykyään ystäväni käy Vaasassa viikonloppu lomilla kurssien ja tenttienpuolesta silloin tällöin ja asuu uuden poikaystävänsä kanssa pk seudulla. Tietenkin minulla on myös ystäviä Vaasassa, jotka rakastavat kaupunkia ja pitävät sen ilmapiiristä. Ihmisille sopii niin eri asiat, eikä mitään voi ennalta ennustaa :)

   Poista
  3. Näin minäkin olen kaavaillut. :) Eikä Vaasassa tosiaankaan ole mitään vikaa! Kaupunki on ihanan kompakti ja kaunis sekä siellä on ihan huippuhyviä tyyppejä koulu täynnä, mutta jotenkin tunnen vain olevani siellä jumissa arkisin, kun en pääse lennähtämään hetkessä hoitamaan työhommia tai tapaamaan läheisiäni Helsinkiin.

   Poista
 16. Ootko treenannut viimeisen vuoden aikana vähemmän tai syönyt enemmän herkkuja kuin aiemmin? Oot lihonut :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuliko anonyymille parempi mieli kun sai kirjoitettua loukkaavan kommentin? Kannattaisi ehkä hakea jotain apua tuohon ahdistukseen, niin ei tarvitsisi purkaa sitä muihin.

   Poista
  2. Anonyymi 12:38 : Käy kattoon Annin IGstä tuore kuva jossa Anni poseeraa salilla ja vatsapalikat näkyy selvästi. Siitä kuvasta voi päätellä onko lihottu vai ei ;)

   Tsemppiä Anni! Kyllä asiat järjestyy kesän mittaan ja onneks sulla on Essi, V, muu perhe ja ystävät! Toivottavasti mitään kovin kamalaa siellä ei ole tapahtunut mutta oley oikeassa että meille lukijoille enempää ei tarvi paljastaa!

   Poista
  3. Todella surullista, että ihmisellä voi olla niin huono olla, että täytyy yrittää parantaa omaa oloaan loukkaamalla muita. :/ Tsemppiä sinulle Anonyymi 12.38!

   Poista
 17. Mikä malli noissa kengissä on :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy valitettavasti sanoa, etten tiedä yhtään ja kyseinen malli on näköjään päässyt loppumaan Houseofbrandon.com-verkkokaupastakin :/

   Poista
 18. Ja mistä noi farkut on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkut ovat Ginatricotista, malli on Molly ja koko XS.

   Poista
 19. Kuulostaa siltä, että olisit masentunut tai ahdistunut. Muista, että ei ole mikään häpeä hakea ammattiapua. Monet menestyvät ihmiset käyvät säännöllisesti psykologilla tai muualla ammattilaisella juttelemassa. :-) Voimahali!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No viime aikoina on kyllä ahdistanut todella paljon. Toivotaan, että kesä veisi ahdistuneisuuden ja alakuloisuuden pois. :)

   Poista
 20. Tuleeko sulle sitten paljonkin ilkeitä kommentteja joita et julkaise? Ja missä sulla menee raja, että mitä julkaiset ja mitä et?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähiaikoina on tullut ihan järkyttävä määrä. En julkaise mitään turhan henkilökohtaista, perätöntä tai loukkaavaa. Lukijani ovat toivoneet, että jättäisin kaikki negatiiviset kommentit julkaisematta, joten olen tiukentanut linjaani paljon.

   Poista
 21. Tuntuuko susta tympeältä kun kirjoitat vaivalla postauksen jota varten olet ottanut paljon kuvia, ja sitten siihen tulee lähes pelkästään kritiikkiä että blogisi on tylsä yms? Kuten viime postaukseen. Vai haittaako sua blogiin liittyvä kritiikki tai siis tuntuuko että et sitten viitsi blogata jos ei kelpaa tms? :D ah en osaa oikein muotoilla kysymystäni mutta tajusit varmaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai se harmittaa, jos on käyttänyt paljon aikaa ja nähnyt vaivaa postauksen eteen, ja palaute on huonoa. Mutta rakentava kritiikki on aina hyvästä, ja siitä tulee ottaa opikseen ja sen pohjalta on hyvä kehittää blogiaan! :)

   Poista
 22. Jos tämä puoli vuotta on ollut sun elämän raskainta tai pahinta aikaa, niin mikä on ollut onnellisinta ja iloisinta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäisenä tulee mieleen viime kesä. Olin juuri palannut Saksasta takaisin Suomeen ja kaikki tuntui ihanalta ja helpolta.

   Poista
 23. Kadutko sitä, että muurit Vaasaan? Luuletko, että olisit tyytyväisempi elämääsi jos et olisi muuttanut, vaan olisit päässyt opiskelemaan esim Helsingissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa. Voi olla, ettei Vaasa ole minulle idyllisin opiskelupaikkakunta, mutta luulen että asenteellani on ollut myöskin paljon merkitystä.

   Poista
 24. Onko sun elämässä tapahtunut suuria muutoksia vai tuntuuko vaan ettei mikään luista? Toivottavasti ei ole sattunut mitään :/ <3 ihanaa että sulla on kuitenkin sisko, V, ystävät ja perhe tukena! Toivottavasti annat sille arvoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molempia. Jep, pitää vaan koittaa nähdä asioiden positiivinen puoli! :)

   Poista
 25. Sä oot aivan älyttömän kaunis :-)

  VastaaPoista
 26. Hei Anni.
  Tuli itselle huono fiilis, kun tajusin että oon itsekin "udellut" sun parisuhteesta.
  Oli kuitenkin silmiä avaava postaus ja haluan pyytää anteeksi, että en oo ajatellut. Tarvis aina ymmärtää asettua samaan tilanteeseen... Ehdottomasti totta, että et ole tilivelvollinen lukijoille. Kiitos että avasit asiaa, sillä en edes tajunnut että sulla on tommonen vaihe elämässä meneillään. Toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin, ihanaa että sait siskosi takaisin Suomeen. Kaikkea hyvää, toivottavasti kesä tekee ihmeitä ja mieli piristyy. <3

  VastaaPoista
 27. Hei mistä oot löytäny tuollaiset täydelliset olkaimettomat(?) rintsikat?�� Jotka pitää hyvin ryhdissä, näyttää normaalilta jne :0

  VastaaPoista
 28. Toivottavasti essi saa tartuttettua suhun vähän thaikuissa oppimaansa sabai sabai asennetta. Kuulostaa siltä että anni sun pitää vähän rentoutua ja antaa elämän kuljettaa sinne suuntaan mihin se ikinä viekään, eikä yrittää väkisin mennä tiettyyn suuntaan joka voikin olla vaan vastavirtaan pyristelyä. Elämän on tapana järjestyä ja sen oman polun löytyä, mutta monesti sitä ei tajuakkaan kun vasta jälkeenpäin. Ja sanon senkin että jos jokin tai joku aiheuttaa vaan pahaa mieltä, eikä se vaihe tunnu menevän ohi, niin sitten kannattaa rohkeasti tehdä asiaan muutos. Tsemppiä ja yritä rentoilla koko puolen vuoden edestä ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sabai sabai tulee kyllä nyt erityistarpeeseen, haha! :-D Aivan ihana tsemppikommentti, kiitos sinulle siitä <3

   Poista
 29. Ikävä kuulla että sinulla on tuollaisia tuntemuksia :( luulen että ikäsi on myös tietyllä tavalla hankala , osittain olisi hyvä jo tietää mitä elämältään haluaa niin opiskelu/työ- ja rakkausselämän suhteen. Mikä tekee onnelliseksi ja mikä ei. Moni kokee varmasti paineita suunnan löytämisessä ja tuntee olevansa hukassa. Ehkä se hukassa oleminen on osa aikuistumis prosessia.. Toivon että elämän tuulet kohtelevat sinua lempeästi, kuuntele sydäntäsi ja anna itsellesi aikaa löytää paikkasi <3 kaikki järjestyy varmasti, tavalla tai toisella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että olet oikeassa. :/ Ihana kommentti kaiken kaikkiaan <3 Kiitos!

   Poista
 30. Tsemppiä sulle valtavasti Anni! Itsellänikin on rankat ajat elämässä ollut vuoden verran, rankemmat kuin koskaan ennen. Mutta toivon, että jonakin päivänä viellä aurinko pilkottaa ja saan taas nauttia.Ihanaa kesää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin. :) Ihanaa kesää myös sulle! <3

   Poista
 31. Tsemppiä kovasti sulle Anni! <3 Ihana kun saat asustella nyt sun siskon kanssa, jospa se ja kesä antais paljon lisävoimia ja selkeyttäis vaikkapa ajatuksia :) Aivan mielettömän kauniita tän postauksen kuvat! Oon aina ihailu etenkin noita sun lähikuvia kasvoista, ihan mielettömän upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti! Ja kyllä tämä Helsingissä siskon kanssa asustelu on nyt ihan paras juttu, mikä mulle saattoi sattua tähän saumaan :)

   Poista
 32. Tosi harmillista kuulla, että oot saanut saanut paljon sellasia kommetteja, jotka ovat niin ikäviä, ettet ole halunnut niitä julkaistakaan. Tässä maailmassa on paljon pahaa ja monia suuria ongelmia, ja välillä ainakin itse mietin, pystytäänkö näitä kaikkia ongelmia koskaan ratkaisemaan. Jos kuitenkin kaikki ihmiset voisivat olla ystävällisiä toisilleen ja jätettäisiin kaikenlainen ilkeily ja muiden tahallinen loukkaaminen pois, maailmasta saataisiin varmasti edes hiukan parempi paikka. Tsemppiä ja jaksamista sulle Anni, mitä ikinä sitten läpi käytkään. Elämästä ei taida ilman vastoinkäymisiä ja suruja selvitä, mutta ainakin ne kasvattaa ja vahvistaa ihmisenä. Sun blogi on aina ollut yks mun suosikeista ja vaikka nyt postauksia on ehkä tullutkin harvemmin, niin mä ainakin olen ainakin joka kerta ilostunut, kun uusi postaus on tullut. Kirjottelet blogiin silloin, kun siltä tuntuu ja just niistä asioista, joista haluat. Tsemppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa olen minäkin miettinyt. Ja myös sitä, että miksi ihmiset, joilla asiat ovat vieläpä oikeasti kohtalaisen hyvin, kadehtivat toisiaan ja ovat ilkeilevät, kun maailmassa kuitenkin on ihmisiä, joilla asiat ovat paljon huonomminkin...

   Kiitos <3

   Poista
 33. Moi! Sun naamasta oikein näkyy se että kaikki ei ole sisältä kunnossa, kauniit on kasvot ja vartalo mutta silmien hehku puuttuu. Toivon sulle anni paljon hyvää ja sitä että osaisit höllätä välillä! Anna itsellesi aikaa, tarpeen tullen hae apua siihen! Masennus ja syömishäiriöt ovat yleisiä sunlaisilla ihmisillä, kannattaa hakea apua ennenkun romahtaa! Tsemppiä T saman kokenut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonosti nukutuilla öillä on varmasti vaikutusta asiaan. :-/ Kiitos sinulle <3

   Poista
 34. Voi että voimia ihan älyttömästi Anni!! Et oo todellakaan velvollinen kertomaan kaikkee sun elämästä, keskity nyt vaan siihen, että saat ittes kuntoon ja vietä aikaa sulle rakkaiden ihmisten kaa :) Ymmärrän ton ahdistuneisuuden, varsinkin välillä on sellasia kausia kun ahdistaa vaan eikä välillä ees tiä syytä! Varmasti moni kuvittelee sun elämän olevan täydellistä, mutta faktahan on ettei kukaan välty vastoinkäymisiltä! Toivottavasti asiat järjestyy! Oot upee niin kun aina ja koita olla välittämättä negatiivisista kommenteista, niin vaikeeta kun se onkin! Ihanaa että Essi tuli vihdoin takas, ehkä sekin auttaa sua nyt jaksaan paremmin! Tsemppiä kevääseen ja alkavaan kesään ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanuus! <3 Joo, toi on kyllä mulle tuttua, että välillä ahdistaa ihan ilman syytä, mutta tällä kertaa valitettavasti ahdistukseen on syykin... :-( :-D Ihanaa kesää myös sulle!

   Poista
 35. Hey girl, u so perfect! Sun ulkonäkö on oikeesti niin nykypäivän ihanteiden mukainen, että kateellisia varmasti riittää ja huutelua sen mukana. Itsekin olen tosi kateellinen siitä, miltä näytät, voi kun olisi mitään mahdollisuuksia näyttää sulta. Varmasti samanlaisia ajatuksia sun haukkujilla. Jotkut vaan eivät ymmärrä että sinäkin siellä blogin takana oot inhimillinen. Ja että sä oikeesti luet kommentteja ja sulle voi tulla paha mieli yhdestäkin ilkeästä kommentista jos sen pahalla hetkellä sattuu lukemaan... Jokatapauksessa hienoa, että kirjoitat myös vähemmän mukavista asioista, silloin susta on vielä helpompi tykätä, kun huomaa että ei sinunkaa elämä täydellistä ole, vaikka monesti siltä vaikuttaisi.
  En tiedä osasinko asiani nyt hyvin ilmaista, ihan hyvän tahtoisia kommentteja oli tarkoitus antaa!:) I love ur blog <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt tuli kyllä niin ihana ylistys-motivointikommentti, että huh! Ihana olet <3 Kiitos :')

   Poista
 36. Oletko mielestäsi hyvä roolimalli pikkusisaruksillesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen meistä tekee virheitä, mutta toivon, että olen ja pyrin tekemään parhaani! :)

   Poista
 37. Ymmärrän täysin sen, ettet ole halunnut näistä asioista puhua etkä todellakaan ole yhdellekään ihmiselle tilivelvollinen. Pyydät lukijoiltasi ymmärrystä, mutta riittäähän sulla itselläsi myös ymmärrystä sille, että jotkut ovat kyselleet muuttuneen postaustahdin yms. syitä? Siis tietenkään sun ei tarvitse kenellekään kertoa, mistä se johtuu tai mitkä asiat siellä taustalla vaikuttavat, mutta ei kai se ole mikään ihme, että ihmiset kummastelevat sitä, jos et sano yhtään mitään.

  Ja ei, sun ei edelleenkään tarvitse kertoa kenellekään yhtään mitään syitä, mutta noikin kyselyt olisit voinut välttää ihan vaikka vaan sanomalla jo aiemmin, ettei postauksia välttämättä tule enää jatkossa ihan tavalliseen tahtiin, muttet halua asiaa sen enempää täällä puida. Sä teet niin kuin parhaaksi näet eikä sun tarvii täällä mitään ilmoitella jos et halua, mutta siinä vaiheessa sun olisi ihan hyvä myös ymmärtää ja hyväksyä se, että tulet saamaan niitä utelu- ja ihmettelykommentteja. Mun on vaikea uskoa, että yksikään sun pitkäaikaisista lukijoista todella ajattelisi, että sä olet tilivelvollinen heille kaiken elämästäsi, kuten sä tossa mainitsit. Ihmiset varmasti lähinnä kaipaisivat edes jotain infoa siitä, että nyt on ainakin hetken aikaa tulossa harvemmin niitä postauksia. Varmaan mahtuu joukkoon niitäkin, jotka todella kuvittelevat, että bloggaaja kertoo blogissa elämästään kaiken, mutta noita on varmaan aika harvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän kyllä, ja olenkin useisiin kommentteihin vastaillut, että viime aikoina on ollut kiireitä mm. Helsinkiin muuton ja kesätöiden aloittamisen johdosta. Mutta toivotaan, että viimeistään tämän postauksen myötä tilanne hieman rauhottuisi... :)

   Poista
 38. Välillä on vaikeita aikoja, aikoja jolloin tuntuu, ettei ole hajuakaan mihin suuntaan on elämässään menossa. Ne hetket kuitenkin muokkaavat meitä ihmisinä ja voivat opettaa arvokkaita asioita. Vaikeina hetkinä on mahdollisuus katsoa itseään silmästä silmään ja miettiä, elääkö sellaista elämää kuin oikeasti haluaa.

  Siitä huolimatta sellaiset hetket on kurjia, ja niiden hyötyä on vaikea nähdä muuten kuin jälkikäteen. Tsemppiä!

  T: Kiti
  http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/ruman-tyton-identiteetti

  VastaaPoista
 39. Paljon tsemppiä tulevaan, muista että asiat aina lutviutuvat! :-) <3

  VastaaPoista
 40. Itse olin myös yhtä hukassa vielä pari vuotta sitten, olin päässyt kovalla työllä opiskelemaan sinne mihin halusin ja kaupunkiin johon luulin haluavani. Kuitenkin vuoden jälkeen huomasin etten ollut lainkaan oma itseni, olin koko ajan väsynyt ja stressaantunut. Hain opiskelemaan uudelle alalle ja uuteen kaupunkiin ja vaikka ensin mietinkin onko päätökseni oikea, nyt voin kyllä täysin sydämin sanoa että se oli!

  Toivon kaikkea hyvää sinulle ja muista, että jos et pidä jostain elämäsi osa-alueesta, voit muuttaa sen. Sinä olet ainoa ihminen joka voi rakentaa juuri oikeanlaisen elämän itsellesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että sinun kohdallasi löytyi ratkaisu! :) Kiitos kovasti <3

   Poista
 41. Sun hiukset pääsee kyllä todellakin oikeuksiinsa näissä kuvissa! Paljon tsemppiä vastoinkäymisiin - niiltä kun ei oikein voi kukaan välttyäkään. Nauti nyt kuitenkin kesästä läheistesi kanssa Helsingissä ja koita syksyllä palata Vaasaan katsoen paikkaa uusin silmin. Ehkä voisit keventää postauksiesi aiheita nyt, jos henkilökohtaisten asioiden puiminen on liikaa? Toi snapchatin pepputreeni vaikutti kiinnostavalta ja samanlainen olisi kiva saada vatsalihastenkin treenaamisesta. Myös erilaiset kauneusaiheiset postaukset voisivat olla ajankohtaisia. Samalla saisit omia ajatuksiasi muualle, mutta myös lukijat pysyisivät tyytyväisinä (tai edes tyytyväisempinä ;D ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitoksia! :) Joo vatsalihastreeniä olisi luvassa seuraavana :) Kiitos hyvistä vinkeistä <3

   Poista
 42. Paljon tsemppiä siihen mitä ikinä käytkään elämässäsi läpi <3 vaikeudet kasvattavat meistä vahvempia ihmisiä ja niiden kautta oppii parhaiten itsestään. Löydät varmasti oikean suunnan elämällesi kun muistat pitää mielen avoimena <3

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!