9. toukokuuta 2016

Light Denim

Moi murut!

Paljon on ehtinyt tapahtua siitä, kun viimeksi teille kirjoittelin kuulumisiani vapun alla. Minulla alkoi nimittäin viime viikolla kesätyöt, minkä johdosta minun on pitänyt sisäistää valtava määrä uutta informaatiota. Uusi työympäristö ja -porukka ovat ensivaikutelman perusteella tosi jees! Uskon, että tulen viihtymään kyseisessä paikassa. Hankin viime viikolla  myös kuntosalikortin, ja pitkän pohdinnan sekä erään työkaverini suosituksen jälkeen päädyin valitsemaan ELIXIAn City-kortin, jolla voin treenata Helsingin kaikissa ELIXIA-kuntokeskuksissa - huippua, eikö! Minulta löytyy nyt sopivasti kuntokeskukset sekä kesäkotini että työpaikkani lähettyviltä, joten ei pitäisi olla syytä luistaa treeneistä edes kesähelteillä ;-)

Noin muutenkin elämä Helsingissä on maistunut melko hyvältä. Asun kesän siskoni kanssa kauniissa Lauttasaaressa, joka sijaitsee kiven heiton päässä Helsingin keskustan palveluista ja jossa lenkkimaisemat ovat jotain ihan mieletöntä! Voi hyvinkin olla, että löydän sen Saksaan jättämäni lenkki-innostuksen kyseisten maisemien myötä uudelleen. Oikea nilkkani tosin on viimeaikoina kipeytynyt aina lenkkeillessäni, mikä on hyvin outoa, sillä vastaavaa vaivaa minulla ei ole ollut koskaan ennen. Toinen huippujuttu Helsingissä asumisessa on ollut se, että kaikki ystäväni ovat jälleen lähellä minua. On niin helppoa työpäivänkin jälkeen treffata ystäviä keskustassa, varsinkin nyt, kun säät ovat olleet aivan täydelliset ja jokaisen kahvilan ja ravintolan terassi sekä puistot oikein kutsuvat luokseen nauttimaan lämpimistä alkukesän päivistä ja illoista. 

IMG_1882

IMG_1917

IMG_1924

top from Thailand, jeans Bershka, shirt Forever21, sunglasses & watch Michael Kors, shoes from Germany

IMG_1934

IMG_1941

IMG_1978

IMG_1959 (1)

Postauksen kuvat ovat napattu juurikin erään työpäivän päätteeksi, kun näin pitkästä aikaa ystävääni Eliisaa, jonka kanssa oli ihan jäätävä määrä kuulumisia vaihdettavana kuluneelta keväältä. Ehdittiin onneksi kuulumisten vaihdon lomassa napata myös muutamat asukuvat, ja täytyy kyllä todeta, että nuo kuvissa näkyvät vaaleat, revityt farkut ovat yhdet mun all-time favoritet, vaikka ovatkin jo useamman vuoden vanhat. Mitäs mieltä te olette tästä vaaleasta, kesäisestä asusta - toimiiko?

Oikein ihanaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!

20 kommenttia:

 1. Ihanaa, uusi postaus! Olet niin inspiroiva. :) Ja tyylikäs asu, valkoinen näyttää aina hyvältä ja raikkaalta! Toivoisin postausta sun kesäsuunnitelmista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos paljon! Hyvä idea, laitetaan toteutukseen :)

   Poista
 2. Nilkka kipeytyy lenkkeillessä mutta kuitenkin pidät tuollaisia tappokorkoja? Luulisi niiden nimenomaan vielä pahentavan ko. vaivaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä nilkka kipeytyy vain lenkkeillessä. Syynä saattaa siis olla voimakas tärähtely.

   Poista
 3. Toimiii vallan mainiosti ja huokuu oikein kesää! Parasta on kyllä se kun pääsee kavereitten kanssa treffailemaan töitten jälkeen helposti :) näillä säillä tekee oikein mielikin!

  VastaaPoista
 4. Ihana asu ja ihana sinä! :) saako kysyä mihin pääsit kesätöihin?

  VastaaPoista
 5. Itselläni on ollut samaa vaivaa lenkkeillessä, mutta osittain se johtuu penikoista myös. Hiekkateillä juokseminen on ollut hieman vaivattomampaa, mutta en kuitenkaan ole vielä innostunut juoksemisesta sillä tavalla kuin toivoisin innostuvani. Toivottavasti sun vaiva helpottaa ja saat kaiken ilon irti lenkkeilystä upeissa maisemissa! Lisäksi super onnittelut uudesta työpaikasta :) Itselläni kesätöiden saaminen vielä auki, mutta toivoa en ole täysin menettänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti <3 Tsemppiä sulle työnhakuun! Joo musta tuntuu, että mulla johtuu osittain myöskin penikoista, ja voi olla, ettei Niken lenkkarini olekaan ihan niin hyvät juoksuun kuin olen luullut... :-D

   Poista
 6. Todella onnistuneita kuvia jälleen kerran :)

  VastaaPoista
 7. Mulla on sama ongelma nilkkojeni kanssa kun rupeaa tauon jälkeen lenkkeilemään. Äkkiä se helpottaa. Kannattaa myös panostaa lenkkareihin millä juoksee. Asfaltti on jaloille kaikista pahin eli jos vain löytyy pehmeää maastoa niin jalat kiittää :)! Ihana postaus jälleen! Oot upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin! Tämä vaiva vain on nyt vaivannut jo pidemmän aikaan tänä keväänä :/

   Poista
 8. Mun kommentti katos johkin :o niin että onko sulla tarpeeks vaimentavat lenkkarit ? :) itse tarvin juoksuun tosi tukevat ja vaimentavat lenkkarit. Tuli vaan tollanen mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, ettei ole! Pitää tutkia laadukkaampia kenkiä :)

   Poista
 9. Miks postaat nykyään niin harvoin :( pari krt kuussa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut kovasti kiireitä, kun kesätyöt alkoivat :)

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!