29. toukokuuta 2016

Positive vibes

Sunnuntaiheipat!

Viimekertaisen synkistelyn jälkeen olisi jälleen aika nostaa katse pois sieltä omien jalkojen juuresta ja tarkastella niitä ympärillä olevia hyviä asioita. Lähiaikoina olen saanut positiivisia viboja...

IMG_2471

IMG_2479

Kiilan terassilla alkuviikosta nautitusta aamiaisesta. Olen aamupalatyyppi henkeen ja vereen, minkä vuoksi olisi huippua käydä kokeilemassa tänä kesänä useita erilaisia aamupalamestoja täällä Helsingissä. Kertokaas kommenttiboksiin teidän lemppareitanne!

IMG_2484

Shoppailusta! Mulla on ollut nyt parin viime viikon aikana ihan käsittämätön shoppailuhimo ja Helsingin keskustassa työkentely ei ole ainakaan helpottanut sitä, kun kuljen päivittäin vaatekauppojen houkuttelevien näyteikkunoiden ohitse ja minua vastaantulevilla ihmisillä on yllään toinen toistaan tyylikkäämpiä asuja. Kuvassa näkyvät nyörisandaalit lähti reilu viikko sitten mukaan henkkamaukasta. Miten ihanaa onkaan, että olemme saaneet jo tässä vaiheessa kevättä nauttia sandaalikeleistä!

IMG_2521

IMG_2533

Uudesta kuntosalistani, Elixiasta. Hommasimme siskoni kanssa meille City-jäsenyyden, joka oikeuttaa treenaamaan kaikissa Helsingin Elixia-keskuksissa, minkä johdosta salilla on tullut käytyä todella ahkerasti, kun keskuksia löytyy sekä läheltä kotia että työpaikkaa. On ollut myös kiva käydä pitkästä aikaa treenaamassa myös yhdessä siskoni kanssa. Yhteiset treenit tuo hyvin vaihtelua omiin treeneihin. Olemme kaavailleet toteuttavamme kesän aikana myös muutamia treenipostauksia blogeissamme.

IMG_2498

IMG_2496

Kesäinen, "kukkaan puhjennut" Helsinki. Ympäristö alkaa olla jo vihreä ja vehreä, aurinko paistaa, kukat kukkivat, ravintoloiden ja kahviloiden terassit ovat täpötäysiä, meri kimmeltää, ihmiset hymyilevät ja ilmassa leijuu kesän odotus. Tämä kaupunki saa mut tuntemaan olevani elossa.

IMG_2381

Ripsienpidennykset. Vaikka yöllä olisi tullut nukuttua (syystä tai toisesta) vain muutama tunti, ei hätä ole aamulla tämän näköinen vaan uuteen päivään selviää hyvin pienenkin ehostuksen voimalla. Kävin pari viikkoa sitten ensimmäistä kertaa uudella ripsienlaittajallani, Katariinalla (@kjlashes), jonka työnjälkeen olin niin tyytyväinen, että luulen hänen saaneen minusta uuden vakkariasiakkaansa.

IMG_2517

Uusi lemppariprotskupatukka. Kyseinen pötkö tarttui käteeni oikeastaan ihan sattumalta eräällä pikaisella kauppareissulla työpäiväni ruokatunnin aikaan. Tämä entuudesta tuntematon merkki yllätti minut positiivisesti sekä herkullisen maun että hyvän koostumuksen vuoksi. Ja ravintoarvotkin näyttäisivät olevan aika kohdillaan tässä patukassa.

IMG_0894

Kesäkodistani Lauttasaaressa. Sijainti keskustaan nähden, meren läheisyys ja muu ympäristö ja paras kämppis tekevät kesäkodistani aikas buenon!

Ihanaa uutta alkavaa viikkoa teille murut!

12 kommenttia:

 1. Korjaamon brunssi on ihan kiva ja Fazer on perus varma :) sandro on kanssa kiva jos tykkää vähän eksoottisimmista mauista! Myöskin Oivassa on aivan ihana brunssi. Itselläkin taas kesän tullen tavoitteena päästä nautiskelemaan brunsseista (: ja ihania pieniä positiivisia juttuja olet listaillut tähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sandroa olen halunnutkin jo pitkään käydä testaamassa! :)

   Poista
 2. Suosittelen brunssipaikaksi ravintola Southparkia bulevardilla :) kesäinen Helsinki on kyllä ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä olen itseasiassa kerran käynytkin, ja tykkäsin hurjasti! Niin on <3

   Poista
 3. Moikka Anni!

  Meillä olisi suunnitteilla tyttjen etelän reissu kesällä ja ajattelin tiedustella, että mitä kautta varasitte silloin muutama vuosi sitten Magalufin majoituksenne?
  Entäs osaisitko kertoa, mistä voisi saada halvimpia lentoja?
  Muistelin, että teidän majoittuminen Magalufissa oli aika edullinen? Joten olisi mahtava saada esim. ohjeet mistä kautta sellaisen voisi löytää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Me varattiin huoneistot yksityiseltä henkilöltä, jonka yhteystietoja mulla ei valitettavasti ole, mutta voin kysellä kamuilta, jos jollain sattuisi lemaan tallessa! Ja lennot varattiin ihan Momondon kautta edullisimmat jo sen vuoden helmikuussa, eli oltiin ajoissa liikenteessä!

   Poista
 4. Moi Anni!

  Voitko tehdä postauksen Vaasasta? et niinku miten siellä on asua, paikallisliikenne jne. Asutko lähellä koulua? Mietin vaa ku oon lukenu sun blogis et oot joskus saanu kyydin kouluun. Aloitan ite Vaasan Yliopistos ja oon kattonu noi uudet kämpät siel myllykadul (?) siin aina easyfitin alueel ja mun mielest sieltä on niin pitkä matka koululle enkä tiiä onko bussit jne enkä haluu muuttaa muualle ku ei oo uutta asuntoa :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Täältä löytyy juttua opiskelemisesta Vaasassa: http://annib-a.blogspot.fi/2016/03/opiskelu-vaasan-yliopistossa.html :)

   Poista
  2. Anonyymille: Joo sieltä easyfitin alueelta johon tehään uusia kämppiä on kyl älyttömän pitkä matka kouluun Vaasan mittakaavassa, eikä se edes ole kunnolla keskustassa vaan jopa tosi huonona tunnetun Olympian asuinalueen takana. Sanoisin siis että sinne ei kyl ole mitään järkeä muuttaa, on huono alue.

   Poista
 5. Onko sulle anni muute infottu että fb eräs nainen käyttää kuviasi Tarja Holopainen nimellä..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Onko sua Anni muuten infottu siitä, että eräs nainen FB:ssä käyttää kuviasi Tarja Holopaisen nimellä?"

   Oli pakko korjata, oli niin päin persettä tuo lauseesi.

   Poista
  2. Joo olen asiasta tietoinen, ja mielestäni se on hyvin valitettavaa :/ Inhottavaa, kun ihmiset tekevät tuollaista!

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!