6. kesäkuuta 2016

Kesäkoti


Yhteistyössä Indiedays ja Habitat.

Huomenta murut ja ihanaa alkavaa viikkoa!

Pääsin mukaan Indiedaysin ja Habitatin yhteistyökampanjaan, jossa kunkin kampanjaan valitun bloggaajan tehtävänä oli käydä tutustumassa Habitatin myymälässä laajaan valikoimaan ja valita sieltä lempituotteensa sekä sisustaa niillä kotiaan tai valitsemaansa kohdetta. Minä päätin lähteä sisustamaan uutta kesäkotiani, joka on alunperin isäni omistama asunto, jossa siskoni on nyt noin vuoden ajan asustanut. Minun muutettuani tähän asuntoon, isäni haki olohuoneessa olleen jättisohvan etelän mökillemme ja toi vanhan sänkyni sen tilalle. Kyseinen kampanja tuli siis oikein hyvään saumaan, sillä sen myötä pääsin sisustamaan uudesta makkaristani enemmän omannäköiseni.

IMG_2779

Habitatin Helsingin myymälä sijaitsee aivan Helsingin sydämessä, Citycenter-kauppakeskuksessa, joka sijaitsee Makkaratalossa. Habitat on eurooppalainen sisustusketju, jonka kulmakivi on pohjoismainen muotoilu. Habitatin perusajatus on, että "hyödyllinen voi olla kaunista ja kaunis edullista", mikä nousi kyllä hyvin esiin myymälässä kierrellessä. Myymäläkierroksella katseeni kiinnittyi erityisesti kaikkeen valkoiseen ja kultaiseen sekä metalliseen ja marmoriseen. Näitä värejä ja materiaaleja haluaisin tuoda tulevaisuudessa enemmän myös oman kotini sisustukseen mukaan.

IMG_2742 

IMG_2749

IMG_2744

IMG_2764

IMG_2768

IMG_2750

IMG_2757

IMG_2777

IMG_2769

IMG_2773

IMG_2752

IMG_2758

Mitäs minä sitten poimin Habitatin liikkeestä mukaan kesäkotiini?

IMG_2828

Ennen...

IMG_2826

Ja jälkeen.

IMG_2832

IMG_2817

Mustat metallilyhdyt saivat väistyä kultaisen, timanttia muistuttavan lasilyhdyn tieltä.

IMG_2816 (1)

Vanhan puisen yöpöydän tilalle ostin valkoisen muovijakkaran, joka ajaa hyvin sekä yöpöydän että illanistujaisissa lisätuolin roolia.

IMG_2811

Lampaantalja ja valkoiset jättityynyt lisäävät sängyn houkuttelevuutta. Täytyy tosin myöntää, että olen ehtinyt nukkua vain muutaman yön omassa sängyssäni, sillä ollaan toistaiseksi viihdytty erittäin hyvin siskoni kanssa samassa sängyssä nukkuen oltuamme erossa puolisen vuotta siskoni vaihdon vuoksi. Muutaman kerran siskoni on kertonut heränneensä minun tiukasta lusikkaotteestanikin, joka on kuulemma ollut ehkä jo hieman liikaa, haha. :-D

IMG_2834 (1)

IMG_2802

IMG_2803

Isot, tummanpuhuvat taulut korvasin siroilla, valkoisilla kehyksillä, joihin printtasin motivoivat lainaukset.

IMG_2821

Lopputuloksesta tuli mielestäni huomattavasti valoisampi ja enemmän minun näköiseni. Vielä haluaisin hankkia suuren peilin tuohon jakkaran ja lyhdyn väliin sekä matalan, valkoisen kenkähyllyn noille korkkareille. Mitäs te sanotte muutoksesta?

PS. Kaikki lukijani saavat kesäkuun loppuun saakka -15% alennuksen Habitat-verkkokaupasta koodilla: kesa2016!

18 kommenttia:

 1. Kääk, ihania juttuja! Etenkin toi pieni valkoinen jakkara, oon kuolannut sitä Kartellin vastaavanlaista jakkaraa ikuisuuden, mutta sen hinta ei kovin houkutteleva sitten olekaan...:-D Toikin on supersöpö!

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis sama täällä! Kartellin jakkara on ollut pitkään toivelistalla, mutta toi kyllä ajaa hyvin saman asian! ;-)

   Poista
 2. Siiis nuo tuoksukynttilät mitkä kuvissakin näkyy on niiin ihania! Aina pakko olla edes yksi kotona :) ja kivoja juttuja sait tuotua asuntoon ja ihana, että isännekln on auttanut muutossa muokkailemalla kämppää teille sopivaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä tuoksuttelin niitä myymälässä vaikka kuinka kauan, mutta lopulta jätin ne toistaiseksi vielä hyllyyn! :-D Jep, ja ihanaa, että meillä on mahdollisuus asua tässä asunnossa!

   Poista
 3. Hei! Mulla on kauppatieteiden pääsykoe keskiviikkona ja en löytäny mistää vastausta, joten olis ihan huippua jos viittisit vastata tätä kautta. Oliko pääsykokeissä käytettävissä mitään suttupaperia esim.matikan laskuihin ja pitikö salissa olla koko koeaika? Lisäksi pystyikö puhelimia jättämään mihinkään ns.valvovan silmän alle vai kannattaako puhelin vain jättää suosiolla kotiin? Olisin todella kiitollinen, jos vastaisit: )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olin Aallon pääsykokeessa, ja muistaakseni siellä ainakin oli suttupaperia, paikalla ei pitänyt olla koko koeaikaa ja laukut sekä arvotavarat jätettiin salin etuosaan :) Voi olla, että paikoissa on eri käytännöt, mutta näin ainakin meillä!

   Poista
  2. Olen ollut kyseisten pääsykokeiden valvojana aiemmin, joten voin vastata tähän. Kauppatieteiden pääsykokeet järjestetään kaikilla paikkakunnilla samoja sääntöjä ja käytäntöjä tarkasti noudattaen. Pääsykokeisiin tultaessa kokelas saa ottaa koetilaisuuteen mukaansa ainoastaan kirjoitusvälineet ja henkilötodistuksen. (lyijykynä, kuulakärkikynä, pyyhekumi, teroitin ja vara-lyijy. Ei viivoitinta eikä omaa laskinta). Myöskään minkäänlaisia eväitä tai juomia ei sallita, ellei siihen ole erikoislupaa esim. jonkin sairauden takia. Henkilötodistus on tosiaan tärkeä muistaa ottaa mukaan. Ennen kokeen alkamista muut tavarat jätetään tilan reunoille. Puhelimen voi halutessaan jättää pääsykoevalvojille kokeen ajaksi. Kellon saa ottaa mukaan, mutta se on asetettava pöydälle kokeen ajaksi. Älykellot eivät ole sallittuja.

   Kokeesta saa poistua aikaisintaan puolen tunnin kuluttua kokeen aloittamisesta. Tämän puolen tunnin aikana ei myöskään saa käydä vessassa. Kun puolituntinen on kulunut, uusia kokelaita ei päästetä enää koetilaan, ja kokelas saa halutessaan poistua kokeesta, tai pyytää pääsyä vessaan. Vessaan mennessä ovi pidetään raollaan vilpin tekemisen estämiseksi.

   Kokeen alkaessa jokainen kokelas saa eteensä kysymyspaperin, optisen vastauspaperin sekä suttupaperin. Kun koe on valmis, kaikki paperit palautetaan, kokelas ei saa viedä mitään materiaalia mukanaan, lukuunottamatta koevalvojan jakamaa infopaperia.

   Tsemppiä ja onnea pääsykokeisiin! :)

   Poista
  3. Voi kiitos ihan superisti sun vastauksesta! Et tiedäkään paljon sun vastaus auttoi mun jännitykseen

   Poista
  4. Oi, sieltä tuli hyvä ja kattava vastaus! Tsemppiä minunkin puolesta :)

   Poista
 4. Mulla on joku ihme sisustuskuume nyt (tulee yleensä vasta syksyisin), joten kiitos tosta alennuskoodista! :D Ihania juttuja oot hommannut itelles! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no hyvä, jos tulee tarpeeseen! <3 Tuolta olisi voinut kotiuttaa vaikka mitä! :-D

   Poista
 5. Siis sun pitää erikseen sisustaa ja laittaa hyllyjä seinään huoneeseen jossa sä asut pari kuukautta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkkari ammotti tyhjyyttään sohvan viemisen jälkeen, joten siskostakin oli kiva, että huoneelle saatiin käyttöä ja kun tälläinen sisustus mahdollisuus tuli eteen, niin miksen olisi siihen tarttunut? :) Ja tulen asumaan huoneessa vähintään sen neljä kuukautta, ja uskoisin, että syksyllä ja talvellakin tulee siellä majailtua aina silloin tällöin.

   Poista
 6. Muutokseen en ota kantaa, mutta kuka herrajumala on maalannut - tai pikemminkin töhrinyt tuon seinän?!! Kamalaa jälkeä. Kannattaisi tosiaan siistiä seinät ja vaihtaa lattia. Sitten voisi puhua muutoksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa vastata kysymykseesi, sillä seinät olivat sellaiset jo isäni ostettua kyseisen asunnon, mutta sen sanon, etteivät kuvat oikein tee oikeutta seinälle, nimittäin luonnossa se on itseasiassa aika makee pronssin ja kultaisen yhdistelmä! Mä ainakin tykkään :) Lattian saisi kyllä minunkin mielestäni uusia! :-D

   Poista
  2. Itse väri seinässä saattaakin näyttää hyvältä, mutta työn jälki lattialistojen ja pistorasioiden kohdalla ei.

   Poista
 7. Onpa kivannäköisiä yksityiskohtia! Pakko käydä kurkkaamassa toi nettikauppa! :-)
  -Satu, http://mylifes-stripes.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Oi olisipa itselläkin vanhempien omistama kämppä tarjolla, pääsisi paljon helpommalla kuin vapaita vuokrakämppiä metsästämällä:D Kaikki tuntuu olevan ylihinnoiteltuja...

  Kuten joku tuossa ylempänä kirjoittelikin, huomioisin kuitenkin kesäasunnossa ympäristön ja jättäisin turhat tavarat ostelematta:) Esim vanhat lyhdyt olivat aivan toimivan näköset:) Enkä tarkoita, ettei mitään uutta saisi ostaa jos on jo vanha hyvä, mutta tässäkin blogissa on useasti uusia vaatteita esillä, mitä mun mielestä voisi miettiä, tärkeitä asioita planeettamme kannalta!:)

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!