7. kesäkuuta 2016

Yes, weekend

Heippa!

Mulla on superkiva perheen ja ystävien parissa vietetty viikonloppu takana. Saksan perheeni saapui Suomeen torstai-perjantai välisenä yönä ja perjantaina suuntasimme töideni jälkeen Lölylyyn siskoni, äitini ja isäpuoleni kanssa testaamaan terassin ruokalistaa, joka yllätti meidät positiivisesti. Löyly on kyllä ehdottomasti yksi tämän kesän ykköshengailupaikoista, jos vain säät sallivat. Siellä vallitsee mielestäni jotenkin todella hyvä ja kansainvälinen fiilis, kun samalla terassilla viihtyvät monenikäiset ihmiset ja myös karvakamut ovat tervetulleita tälle terassille.

IMG_2781 

Listalta löytyi paljon houkuttelevia, suomalaisia herkkuja, joista me päädyimme kokeilemaan raikasta kanasalaattia, suomalaista juustolajitelmaa sekä kylmäsavulohta ruis-fenkolileivällä ja tilliperunoilla. Illan hämärtyessä ja merituulen voimistuessa kävimme vielä pikaisesti katsastamassa Hernesaaren Rannan menon, mutta aika nopeasti lähdimme kotiin nukkumaan, sillä lauantaina edessä oli sukulaistytön valmistujaiset a.k.a pääpäivä.

IMG_2839

IMG_2853

Lauantaiaamuna heräsimme äitini kanssa pirteinä ja suuntasimme heti herättyämme ulos toteuttamaan tehokkaan jalkatreenin. Videomateriaalia liikkeistä löytyi kyseisenä päivänä Snapchatistani: @annimaaninka. Jos treenivinkit kiinnostavat, niin kannattaa lisätä minut Snapchatissa kaveriksi, koska niitä olisi tarkoitus alkaa tulevaisuudessa jakamaan hieman ahkerammin! Treenin jälkeen otin pikasuihkun, lakkasin kynnet, meikkasin ja pyysin äitiäni leikkaamaan hiusteni latvat, minkä jälkeen istuimmekin jo taksissa matkalla kohti Espoota ja ylioppilasjuhlia.

IMG_2867

dress H&M, clutch Guess, shoes Stradivarius, watch Michael Kors

IMG_2881

Juhlissa minulla oli päälläni viime viikolla H&M:stä ostamani mustavalkoinen mekko, johon tykästyin välittömästi sen klassisuuden vuoksi. Tämä mekko sopisi mielestäni useaan erilaiseen tapahtumaan.

IMG_2953

IMG_2962

IMG_2957

Tarjoiltavat olivat näissä juhlissa niin sanotusti "on point", mikä oli erittäin hyvä asia makunystyröideni kannalta, mutta mikä puolestaan taas ei ollut ehkä se paras vaihtoehto, kun päälläni oli makkarankuorimekko... Noh, kakkuöverit kerran kesään pitää luut piilossa! 

IMG_2978

Ja tässä ehkä kekseliäin tapa yhdistää kaksi hyvinkin perinteistä ylioppilaslahjaa: ruusu ja setelinippu.

IMG_2971

IMG_3046

IMG_3056

Yksi mahtijuttu näissä juhlissa oli myös se, että pääsin ptikästä aikaa näkemään Saksan pikkusisaruksiani, jotka tuntuvat kasvavan jokaisen näkemiskerran välillä aina ihan järjettömästi! Eihän noita voi enää kauaa lapsosiksi kutsua, kun alkavat olla jo ihan teinejä. Nyyh.

IMG_2986

IMG_3002

IMG_3105

IMG_3100

Ja kyllähän tuota mamiakin katselisi mielellään useamminkin, mutta toisaalta näitä yhteisiä hetkiä osaa ehkä arvostaa nyt enemmän, kun yhteinen aika on rajattua.

Ylioppilasjuhlien jälkeen tapasin siskoni ja ystäväni, minkä jälkeen suuntasimme jatkamaan iltaa Helsingin yöhön. Päädyimme tosin tuonakin iltana superaikaisin kotiin nukkumaan, sillä Hernesaaren Rannassa ei meinannut enää myöhään illalla tarjeta ja kaikki muut paikat tutnuivat olevan ihan tupaten täynnä lakkipäitä ja muuta juhlaväkeä, joten päätimme suosiolla välttää ruuhkat ja siirtää juhlimiset seuraaville kerroille.

Toivottavasti teillä kaikilla oli kiva päättäriviikonloppu - ja hurjasti onnea vielä valmistuneille!

10 kommenttia:

 1. Perheestäsi saama onni ja energia huokuu tänne asti :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia juhlista ja viikonloppu kuulostaa olleen muutenkin hyvä tasapaino rauhallista perheoloa ja juhlimista :) näkee kyllä mistä teidän geenit on tullut kun katsoo vanhempianne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se kyllä olikin! :) Ja kyllä saa olla ylpeä vanhemmistaan, kun ovat niin hyvin säilyneet ikäisikseen - täytyy toivoa, että olisi periytyvää ;-)

   Poista
 3. Voi miten ihania kuvia, onnellisuus huokuu tänne asti! <3

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Itsekin tykästyin siihen kyllä kovasti. :-)

   Poista
 5. Aivan ihania raukkaudentäyteisiä kuvia! <3 Ihanan mekon oot myös löytänyt, sopii malliltaan tosi hyvin sun kroppaan :) Tuntuu muuten, että H&M:ssä valikoimassa olisi ns. taso noussut, kun sieltä löytää laadultaan ja ulkonäöltään ehkä aiempaa hienompia vaatteita. Vai mitä mieltä oot? Muutenkin tosi onnistunut asukokonaisuus ihan kenkiä ja clutchia myöten :) Hyvää loppukesää sulle Anni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti <3 Mä oon kyllä samaa mieltä, että H&M on mennyt hiukan parempaan suuntaan! Ihanaa kesää myös sulle!

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!