13. heinäkuuta 2016

Ruisrock 2016

Mistä on vuoden 2016 Ruisrock tehty? Auringonpaisteesta ja upeista auringonlaskuista, uusista tuttavuuksista ja parhaista ystävistä, mahtavista artisteista ja lempibiiseistä, kylmistä juomista ja herkullisesta katuruoasta, hymysuista ja vipattavista tanssijaloista, tyylikkäistä asukokonaisuuksista ja Suomen kauneimmasta festarialueesta - siitä on vuoden 2016 Ruisrock tehty!

Otimme viime viikonloppuna siskoni kanssa kolmen päivän Ruisrock -haasteen vastaan, ja viikonloppu täytti kyllä kaikki odotukseni. Fiilis Suomen vanhimmassa ja Euroopan toisiksi vanhimmassa rockfestivaalissa, Ruisrockissa, on jotenkin ihan omanlaisensa muihin festareihin verrattuna, enkä ihmettele lainkaan, miksi Ruisrockia on tituleerattu Suomen parhaaksi festivaaliksi ja Turun Ruissaloa, jossa kyseinen festivaali järjestetään, Suomen kauneimmaksi festivaalialueeksi - niitä ne nimittäin todellakin ovat! Ruisrock lukeutuu mielestäni ehdottomasti sellaisten tapahtumien joukkoon, joiden avulla voitaisiin viedä positiivista Suomi-kuvaa myös maailmalle. Turun Ruissalo tarjoaa hyvin idyllisen, suomalaisen miljöön, hyvin organisoitu festivaali viestii siitä, miten Suomessa hommat toimii sekä hoidetaan huolella ja iloinen festarikansa murtaa kaikki myytit sulkeutuneista ja tyylitaidottomista suomalaisista. Ruisrock on niin monipuolinen tapahtuma, jossa on jokaiselle jotakin, että on hyvin vaikea kuvailla sitä sellaiselle, joka ei ole siellä käynyt - jokaisen on koettava se itse ja löydettävä juuri ne omat juttunsa!

Parasta viikonlopussa oli ehdottomasti hyvä sää ja esiintyjät. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta jokaisena festaripäivänä, vaikka kaikkina muina päivinä kyseisellä viikolla sateli, ja artistikattaus oli ihan mieletön. Lavalle nousi viikonlopun aikana yli 100 esiintyjää, joista omia lemppareitani olivat mm. Major Lazer, Jack Ü, Cheek, Antti Tuisku, JVG, Sanni, J. Karjalainen, Robin, The Chainsmokers ja Mikael Gabriel. Mutta vaikka Ruissi ihan huipputapahtuma onkin, täytyy sanoa, että onneksi se on vain kerran vuodessa, nimittäin kolmen päivän festarielämä imee mehut varmasti kokeneemmistakin festarikävijöistä - tälläisestä untuvikoista puhumattakaan!

ruisrock_perjantai_2016_kuva_joonas_makivirta

Kuva: Joonas Mäkivirta

IMG_4990

IMG_4966

blouse, shorts & sandals Mango, watch Michael Kors, hair accessory Glitter

IMG_4993

IMG_5030

IMG_5057

IMG_5054

IMG_5066

IMG_5073

IMG_5573

IMG_5572

IMG_5079

IMG_5085

IMG_5126

IMG_5219

IMG_5240

IMG_5276

IMG_5270

IMG_5337

IMG_5340

top Shein.com, pants & choker neklace Ginatricot, sandals H&M, sunglasses Ray-Ban

IMG_5328

IMG_5367

IMG_5364

IMG_5386

IMG_5394

IMG_5387

IMG_5409

IMG_5420

IMG_5422

IMG_5437

IMG_5440

IMG_5429

IMG_5442

IMG_5456

IMG_5490

IMG_5556

IMG_5566

IMG_5589

maxi dress Forever21, bag & watch Michael Kors, sunglasses Ray-Ban, sandals H&M, leather jacket Zara

IMG_5564

IMG_5608

IMG_5604

IMG_5605

IMG_5576

IMG_5580

IMG_5611

Ei muuta kuin odottelemaan ensi vuoden Ruisrockia, joka järjestetään 7.-9.7.2017. Liput tulivat ymmärtääkseni myyntiin tämän viikon maanantaina, joten nyt kaikki early birdyt valppaana, haha.

PS. Ihanan moni teistä blogin lukijoista tuli moikkailemaan mua Ruississa ja haluan sanoa, että oli ihan superia päästä höpöttelemään ja tutustumaan teihin. Sieltä ruudun toiselta puolelta tuntuu löytyvän vaan ja ainoastaan hyviä tyyppejä - ainakin festareilla moikkaamaan tulleiden lukijoiden perusteella. Halit ja terkut teille kaikille!

23 kommenttia:

 1. Toivoisin asukuviisi vieläkin hieman rennompaa fiilistä :) hieman tönkköä, kun jalka on ojennettu nilkkaan ja varpaisiin asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitan kiinnittää asiaan huomiota! :) Toisinaan vaan nuo nilkan ojennukset, hyvä ryhti yms. tulevat ihan luonnostaankin ilman, että kiinnitän niihin sen suurempaa huomiota. Terkuin ex-telinevoimistelija ja -cheerleaderi :-D

   Poista
  2. samaa mieltä! Kaikissa kuvissa sulla on miltein sama asento jalka ojennettuna, tulee vähän liian ''hienohelma'' meininki! muuten tosi upeita kuvia ja kauniilta näytät :)

   Poista
 2. Siis niin ihana toi eka outfit!! 😍 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli ehdottomasti minunkin lempparini noista kolmesta! :) Kiitos <3

   Poista
 3. Ihania festariasuja sulla ollut ja kivoja fiiliskuvia! :) ruissi on itsekkin tullut käyty kokemassa, mutta ei mua kyllä sinne uudestaan kovin helpolla saisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ohhoh, mikäs mahtaa olla syynä tähän? :-D

   Poista
 4. Ihania kuvia! <3 olin itse samoilla festareilla, ja kyllä siellä tunnelma on vain täysin omanlaisensa, ja Ruissalo ihan huikea ympäristö. Mitä kautta olitte lippunne Ruisrockiin hommanneet, kun teillä nuo mediapassit? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! <3 Samaa mieltä :-) Oltiin tapahtumassa median edustajina eli blogien kautta! :)

   Poista
 5. Ruissi on kyllä ihan parasta <3 vaikka en kyllä tiedä voiko sitä enää nykyään miksikään rockfestariksi kutsua. :D Kaipa se virallisesti sitä on, vaikka esiintyjien puolesta onkin nykyään tositosi kaukana siitä. :D Mutta huippufestarit joka tapauksessa, kertaakaan ei ole pettänyt kun ollaan siellä oltu! ;)
  Hauskat nuo sandaalit sulla noissa ekoissa kuvissa, jossa on nuo farkkushortsit! Pakko udella, että onko tuollaiset mukavat jalassa? Noi nauhat nimittäin näyttää vähän epämukavilta, tai ihan kun ne puristais vähän jalkoja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, näinpä! :-D Ja sandaalit olisivat ihan supermukavat ja pehmeät jalassa, JOS niitä ei tarvitsisi sitoa noin tiukalle! :-D Ne nimittäin tosiaankin oli sidottava niin kireälle, että hieman puristivat, jotta ne pysyivät ruissimeiningeissä mukana.

   Poista
 6. Miten ja missä yövyitte festarien ajan? :) Ongelma on aina festareille lähtiessä tämä majoituspuoli. Telttailussa olisi tietysti oma fiiliksensä, mutta ei haluaisi koko festareita viettää näyttäen järkyttävältä, laittautuminen kun on silloin aika vaikeaa. Hotellit sen sijaan myydään aina hyvissä ajoin loppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä asuu tuttuja Turussa, joten punkattiin heidän luona. :) Mua ei kyllä kovin helpolla saisi telttaan nukkumaan festareilla - pakko myöntää, haha! :-D Olen liian mukavuudenhaluinen...

   Poista
  2. Mä sain Essin postauksesta käsityksen, että olitte hotellissa?

   Poista
  3. Essi yöpyi myös hotellissa ja hän oli vielä yhden yön pidempäänkin Ruississa kuin minä. :)

   Poista
 7. Aivan ihania festarikuvia! Oli kyllä ihmisten snäppienki perusteella mielettömät festarit isolla ämmällä!! 😂💜 Tonne on ens vuonna päästävä! Ja hullun kaunis oot kuule kaikissa näissä kuvissa siskos kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanuus! <3 Suosittelen ehdottomasti ensi Ruissia ;-)

   Poista
 8. Kuluuko sulla paljonkin alkoholia noin monen festaripäivän aikana? Itselle yksikin päivä humaltumista riittää, ei voisi enää seuraavana päivänä jatkaa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän vähän kului itseasiassa. Odotin ehkä, että olisi mennyt hieman enemmänkin! :-D Ja sunnuntaina olin kokonaan vesilinjalla. :)

   Poista
 9. Asuvalintoja olis voinut miettiä toisenkin kerran. No okei, maksimekko oli hyvä. Pääkoru sen sijaan naurettava ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä. :-D Makuasioista on turha lähteä kiistelemään.

   Poista
 10. Oletpa ollut iloisena liikenteessä :) Mun mielestä parhaimpia kuvia susta on aina noi joissa näytät aidosti iloiselta :) sääkin on näyttänyt teitä suosivan. Ai että kun olis itekin päässyt paikan päälle jammailemaan!

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!