18. heinäkuuta 2016

Ruokaa, kuohuviintä ja maailman parantamista

Kun kesäloma kuluu töitä tehden, on jokaisesta vapaapäivästä tai edes vapaasta illasta revittävä kaikki ilo irti. Viime viikolla toteutin tätä ideologiaa sopimalla alkuviikosta ripsihuollon sekä päivällistreffit samalle päivälle ihanan Katan kanssa, jonka seurassa aika menee supernopeasti, sillä meillä tuntuu olevan niin paljon yhteistä, että höpöteltävää riittäisi vaikka millä mitalla! Loppuviikosta taas tapasin pitkästä aikaa ystävääni ja vanhaa joukkuekaveriani Eliisaa, jonka kanssa oli myöskin kertynyt hurjasti kuulumisia vaihdettavaksi sitten viime näkemisen.

IMG_5673

Olen käynyt nyt toukokuusta lähtien laittamassa ja huoltamassa ripseni ystäväni Katan luona (@kjlashes), ja olen ollut niihin niin supertyytyväinen, että nyt on pakko hieman hehkuttaa! Ripset ovat todella näyttävät, mutta samalla myös pehmeät ja kevyet, eivätkä mene oikeastaan yhtään ns. "solmuun", kuten minulla on joskus aiemmin ripsienpidennykset saattaneet mennä. Katan tekemien ripsien pysyvyys on myöskin erittäin hyvä, joten en voi muuta kuin suositella häntä, jos teillä on ripsien laittaja hakusessa! Ainoa miinus Katassa on se, että moni muukin on huomannut hänen taitonsa, joten neidin kalenteri näyttää usein hyvinkin täydeltä ripsiaikojen suhteen, minkä vuoksi aikoja varaillessa kannattaa olla ajoissa liikenteessä!

IMG_5739

IMG_5681IMG_5731

IMG_5748

Päätimme testata Katan kanssa Mattolaiturin kanssa yhteistyössä kesän ajan toimivan Demo-ravintolan menun, josta Kata valitsi mansikka-vuohenjuustosalaatin ja minä sieniannoksen, jonka nimeä en nyt kuollaksenikaan muista, mutta joka oli oikein herkullinen, vaikkakin aivan liian pieni viemään nälän pois. Onneksi pääsin osingoille Katan jättisalaatille, haha.

IMG_5752

Aika kului hurjan nopeasti maailmaa parantaessa ja bisneksiä suunnitellessa, joten loppuillasta meille oli ehtinyt tulla jo uudestaan nälkä, joten kävimme vielä lämmittelemässä Löylyssä Jasperin kalakeittojen äärellä, jotka maistuivat muuten ihan täydellisiltä. Iso suositus!

IMG_5767

T-shirt  Shein.com, skirt NewYorker, watch Daniel Wellington, bag Michael Kors, sunglasses Ray-Ban, shoes Nike

IMG_5770

IMG_5771

IMG_5775

IMG_5781

IMG_5780

Eliisan kanssa kävimme hakemassa Aleksanterinkadun Factorysta, jossa oli yksi parhaista salaattilisukevalikoimista, mitä olen koskaan nähnyt, herkkusalaatit mukaan ja menimme nauttimaan kauniista kesäpäivästä Esplanadin puistoon sekä vaihtamaan viimeisimmät kuulumiset. Eliisa on yksi niistä ihmisistä, joita en ehdi aika ajoin nähdä kovinkaan tiheään tahtiin, mutta jota nähdessä tunnen aina, kuinka mikään ei ole muuttunut. Ja juuri siitä mielestäni todellisuudessa ystävyydessä on kyse! Huh, olen kyllä niin onnellinen, kun minulla on näin huippuja mimmejä elämässäni.

IMG_5786

IMG_5788

IMG_5789

IMG_5796

IMG_5795

En tiedä pehmensikö juttujen taso vaiko auringonpaiste aivomme, kun lopulta päädyimme keskellä viikkoa ja kirkasta päivää poksauttamaan 10 euron "kuuman italiaanon" eli kuohuviinipullon Kaivopihan Oficina-ravintolan terassille - ja siitähän se maailman parantaminen vasta alkoikin! Tämä kympin kuohuviinipullo -tarjous on muuten voimassa elokuun loppuun saakka, joten jos alkaa tehdä mieli kilistellä ystävien kanssa kuplivaa, niin suunnatkaas testaamaan tämä budjettimesta!

Ihanaa alkavaa viikkoa muruset! Mulla on vielä muutama työpäivä selätettävänä ennen viikonmittaista kesälomaa - can't wait!

34 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisiä kuvia!! Ootko muuten palaamassa syksyllä Vaasaan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulla on tällä hetkellä vielä pää aika sekaisin ja suunnitelmat aivan auki, mutta opintoja olen jatkamassa joka tapauskessa joko Vaasassa tai sitten etänä. :)

   Poista
  2. Pystyisitkö siis käytännössä opiskelemaan Helsingistä käsin etänä:)?

   Poista
 2. Oi vitsi mitä ihania kesäpäivän vietto aktiviteetteja sulla on ollut :)

  VastaaPoista
 3. Oi, sulla tuntui olevan tosi mukava viikko vaikka et vielä ollut edes lomalla :) Täytyy tsekata toi ystäväsi ripsihuolto paikka, jospa vaikka löytyisi aika. Mulla on ollut useamman keran ripsienpidennykset - viimeksi vuosi sitten - eivätkä kokemukset ole olleet mitenkään kovin hyvät. Omat ripset on irronneet jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juurikin näin! Pitäisi aina muistaa ottaa kaikki ilo irti, eikä jäädä kotiin kyhjöttämään, vaikka töiden jälkeen väsyttäisikin. :)

   Poista
 4. Voisitko kuvitella ottavasi huuliisi täytettä? Se kun on tänä päivänä niin yleistä ja in. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulten täyttö on tosiaan in, mutta miksi täyttää huulia jos ne ovat jo luonnostaan täyteläiset? Eihän kukaan ota hiustenpidennyksiäkään pitkiin hiuksiin :D

   Poista
  2. Tähän saakka en ole ainakaan kokenut tarvitsevani täyteaineita. :)

   Poista
 5. mitä mieltä olet sairaanhoitajan ja / tai lääkärin ammateista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella arvostettavia ja hyödyllisiä ammatteja! :)

   Poista
 6. Miksi et koskaan seiso kuvissa "normaalisti"? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa, miksi sitä kuvissa tulee yleensä poseerattua hieman "normaalista poikkeavissa" asennoissa, eikä seistyä ihan jalat suorina ja kädet sivuilla roikkuen. :-D You tell me.

   Poista
  2. Tuskin ylempi ano tarkoitti, että olisi hienoa seisoa tikkusuorana kädet roikkuen, Anni. Olet vähän turhan ylimielinen lukijoitasi kohtaan.

   Poista
  3. Pahoittelen! :-D En osaa lukea ajatuksia, mitä asentoa ylempi anonyymi sitten tarkoitti, kun minun valitsemani poseerausasennot eivät ole mieluisia. Itse ainakin miellän "normaaliksi" seisomisasennoksi asennon, jossa seistään jalat suorana ja kädet suorana ja rintakehä kameraan päin. :-)

   Poista
  4. Essi osaa ainakin poseerata luonnollisesti ja normaalisti vääntämättä kroppaansa outoihin ja väkinäisiin asentoihin :) ja hän ei ole koskaan ylimielinen lukijoitaan kohtaan. Varmasti tällaisen kehun Essiä kohtaan saa kommenteissa esittää.

   Poista
 7. Voitko houkutella Kataakin blogimaailmaan, naisen instagram kuvat ovat niin upeita että olisi ihana lukea hänen blogiakin! Samoin kuin sinunkin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vaan olenko hänelle sanonut samaa! :-D

   Poista
 8. Muakin välillä "häiritsee" toi tapa seistä kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelen! Koitan kiinnittää asiaan jatkossa huomiota. :-D

   Poista
  2. Eikö jokainen saisi seistä ja poseerata omassa blogissaan ihan miten itsestä parhaalta tuntuu? :) Mielestäni tollanen turha arvostelu on tosi ikävää. Saman asian voi kuitenkin sanoa myös kauniisti eikä töksäyttäen, kerta kokee asiakseen arvostella muita. Onneksi netti on blogeja täynnä ja jokaiselle varmasti löytyy sellaista luettavaa missä bloggaajan poseerausasento on omaan makuun just sopiva.

   Poista
 9. Mikä on snapchatissa olevien videoiden tarkoitus joissa vain muikistelet ja keikistelet kameraan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä on Snapchattiin ja Instagramiin lisättävien kuvien tarkoitus, joissa vain muikistellaan tai keikistellään? :-) Nämä videot ja filttereiden kanssa leikkiminen taitaa olla uusi villitys.

   Poista
  2. Varmaan kuten mitkä tahansa selfiet eli tarkoitus niissä on lähinnä näyttää hyvältä ja näyttää muille kuinka hyvältä näyttää. Huomiota? Ihailua? Pinnallista? Kyllä. Mutta tällaista länsimainen elämä on nykyään... yksittäistä ihmistä on paha siitä syyllistää, vaan meidän yhteiskunnan kollektiivisia arvoja.

   Poista
  3. Onko näihin "arvoihin" pakko lähteä mukaan? Jossain määrin ymmärrettävää mutta rajansa kaikella. Pystyisitkö olla viikon ottamatta selfietä ja päivittämättä somea naamanvääntelyvideoilla? :)

   Poista
  4. Ei tietenkään ole pakko tehdä mitään, jos ei halua. Minusta elämä vaan ei ole niin vakavaa, etteikö silloin tällöin Snapchatissa voisi vähän leikkiä hassuilla filttereillä ja leikkiä oman elämänsä musiikkivideotähteä. :-D Voisin olla viikon ottamatta selfieitä tai naamanvääntelyvideoita.

   Poista
 10. Onko sulla kokemusta tai neuvoja miten päästä eroon akrokammosta? Mulla on jostain syystä tullut kauhea pelko ainakin flikkiä ja volttia tehdessä. Välillä menee pari kertaa, mutta sitten taas menen "jumiin" enkä kerta kaikkiaan uskalla vaikka tiedän osaavani. Masentaa! :(

  Ja mua kiinnostaisi sellainen postaus johon laittaisit esim. cheerkokemustesi kohokohtia ja muita ihanimpia muistoja mitä oot kokenut. Siis sellainen elämäsi tärkeimmät muistot -tyylinen postaus tai sitten sellainen "siksi minusta tuli minä" -postaus, että mitkä asiat sun elämässä on muovannut susta sellaisen kuin sä olet. :)

  Sulla ei oo pitkään aikaan ollut tuon tyylisiä postauksia ja sulle on kai tapahtunut viime vuoden aikana paljon, joten tuon tyyliset postaukset voisi ehkä auttaa lukijoita "tutustumaan" suhun uudelleen. :) <3

  Mukavia kesäpäiviä edelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli itselläni joskus telinevoimisteluaikoina jonkinlainen lukko etuperinvoltin suhteen. En tietoisesti kammonnut sitä, mutta jostain syystä en vain saanut tehtyä sitä vaan aina, kun lähdin sitä tekemään, teinkin perhosvoltin. Minä kamppailin tämän ongelman kanssa pitkään, enkä kyllä yhtään muista, miten pääsin tästä eroon. Neuvoisin ehkä tekemään paljon mielikuvia, katsomaan kyseisiä liikkeitä videolta sekä tekemällä niitä avustettuina niin kauan, kunnes ne tulevat ihan selkäytimestä, eikä sun tarvitse enää sen kummemmin miettiä ja pelätä niiden tekemistä.

   Hyvä postausidea, pidän sen mielessä! Kiitos samoin <3

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!