1. elokuuta 2016

1st of August

"August is like the Sunday of summer."

Tänään on loppukesän ensimmäinen päivä. Kulunut kesä on tuonut paljon muutoksia elämääni, ja ollut samaan aikaan sekä ihana että ihan kamala. Onneksi vielä on kuitenkin kuukausi aikaa nauttia kesästä 2016 ennen kuin koittaa syksy ja paluu arkeen. Mulla on elokuun suhteen hyvin toiveikas olo, sillä paljon kivoja juttuja on suunnitteilla, mulla väheni työvuorot, joten aikaa jää enemmän muille jutuille ja esimerkiksi Blockfestit sekä perheemme perinteinen rapujuhla ovat vielä edessäpäin. Millaisia suunnitelmia teillä on tälle kuulle?

IMG_6434

IMG_6454

IMG_6486

IMG_6463

IMG_6499

IMG_6401

playsuit Ginatricot, shoes Deichmann, watch Daniel Wellington, sunglasses Ray-Ban, bag Michael Kors

IMG_6483

Hyvää yötä muruset!

24 kommenttia:

 1. Mitä kamalaa sun kesässä on ollut? Somen perusteella ainakin on vaikuttanut aika riemukkaalta ja uusia tuttavuuksiakin on tainnut löytyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää muistaa, että somessa jaetaan vain pintaraapaisu elämästä - ja usein vieläpä pelkästään niitä positiivisia juttuja... :) Tarkoitus olisi kuitenkin kertoa näistä negatiivisistakin jutuista hieman lisää tässä lähipäivinä!

   Poista
 2. Tämä postaus olo kyllä pettymys :D ei ollut ihan ig:ssä mainostamisen arvoinen.. Oisit voinut jatkaa tätä jotenkin tai kertoa asioita enemmän? Mikä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kuulla! Tällä kertaa ajattelin vain jakaa muistikortille tallentuneita asukuvia Saksan reissulta. Toiset nimittäin tykkää postauksista, joissa on paljon kuvia ja vähän tekstiä ja toiset taas postauksista, joissa on vähän kuvia ja paljon tekstiä - kaikkia ei voi aina miellyttää, joten pyrin tekemään monipuolisesti erilaisia postauksia! :)

   Poista
  2. Niin ja minulla on aina ollut tapana jakaa kuva Instagramissa, kun julkaisen postauksen blogissani, sillä kaikilla ei ole Blogger- tai Bloglovin-tiliä, joten näin he saavat nopeasti tiedon siitä, että uusi postaus on ilmestynyt. :)

   Poista
 3. Jatkoa edelliseen.. Miksi kesä ollut kamala?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tuonut elämääni suuria muutoksia, joista kaikki eivät ole positiivisia. Palaan näihin vielä tarkemmin tässä lähipäivinä! :)

   Poista
 4. Ihana asu! Ja tuo ovi on kyllä kiva kuvaustausta :) täällä jäädään mielenkiinnolla odottelemaan millaisia muutoksia elämääsi on tullut ja millaisen tekstin saat aikaiseksi. Kirjoitat syvällisempiä juttuja todella lahjakkaasti, kun niitä avaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin tykkään tuosta playsuitista ihan hurjasti, sillä se sopii sekä arkeen että juhlaan! Ihana kuulla <3

   Poista
 5. Ihanaa että haluat kertoa myöhemmin vähän tarkemmin mitä tarkoitit kamalilla asioilla, '' innolla'' odotan jos näin voi sanoa..

  VastaaPoista
 6. Wau, olet ollut niin kauniina! :)

  VastaaPoista
 7. Miks salille pitää laittaa lyhyt urheilutoppi? Täytyykö vatsalihaksia esitellä ja saada lisähuomiota vartalon paljastamisella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten lyhyen topin kanssa on edes hieman vilpoisampaa :) miksi vaikkapa käyttää shortseja, kun voi käyttää pitkiä housuja jne?

   Poista
  2. Toiset pitää lyhyttä urheilutoppia ja toiset lyhyitä shortseja, ja juurikin siksi, että kesällä, ja noin yleensä muutenkin treenatessa, tulee usein kova hiki! :)

   Poista
 8. Tuutko siä Essin kaa weekendii ku ois nii siistii nähä teijät livenä!? :) oikeestaa Essin oonki nähny kerran iha lähietäisyydeltä ja jäin vaa toljottaa ku en ollu ikinä nähny nii tyylikästä nuorta naista.. Ja siis tää tapahtu rukalla monta vuotta sitte haloo helsingin keikalla mut tajusin sen vasta jälkeenpäin et Annin siskoha se oliki... :D ja toivottavasti asiat selkiintyy siu elämässä ja toivon sulle kaikkee hyvää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonlopun suunnitelmat ovat toistaiseksi vielä vähän auki, joten saa nähdä! :) Mutta jos satutaan joskus törmäämään, niin tule ihmeessä nykimään hihasta! <3

   Poista
 9. Näinhän se on, että ikävät asiat kuuluvat melkein "väistämättä" elämään. Toisaalta hyvä, sillä sitten osaa taas arvostaa paremmin kun asiat menee hyvin, mutta toisaalta etköhän säkin osaisi ihan ilman harmillisia juttuja :( Toisaalta harmillisistakin jutuista voi oppia, ja itse haluan uskoa et joka asialle on tarkotus, vaikka se ei sillä hetkellä siltä välttämättä tunnukaan. Ihania kuvia tässä postauksessa. Olette te vaan siskosi kanssa niin kauniita ja tyylikkäitä nuoria naisia! :) Missä olet tänä kesänä ollut töissä/ millä alalla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä niin oikeassa! Kiitos sinulle kovasti <3 Olen ollut tänä kesänä töissä ICT-alalla myyntitehtävissä. :)

   Poista
  2. Ootko miettiny että eikö olekin vähän erikoista, että vaikka sulla on blogi ja teet paljon yhteistyöpostauksia ja mainostusta blogiin --> eli sulla on TODELLA paljon kontakteja ja kokemusta markkinoinnista, mutta siltikään et saanut mitään oman alan kesätöitä. Tuollaisilla eväillä pitäis saada jo jotain, mutta toisaalta jos luonteessa on vikaa (esimerkiksi ylimielisyys) niin se vaikuttaa varmasti.

   Poista
  3. Mikä on kysyjän mielestä kaupallisen alan kesätyö ekan vuoden opiskelujen jälkeen?

   Poista
  4. XD eikö ole todella outoa, että työkokemusta omaavia maisteritason opiskelijoitakin jää ilman oman alan kesätöitä? Annina olisin iloinen, että töitä löytyi ylipäänsä��

   Poista
 10. Mikä tietokone sulla on ollut opiskeluissa käytössä? Itelläni olis nyt sellasen hankinta edessä enkä tarkalleen tiedä vielä minkä ostaisin.. Onko sulla suositella jotain tiettyä konetta, onko sun omassa koneessa jotain "huonoja puolia":D, onko joku tietty malli mitä monella opiskelijalla yliopistolla näkyy jne? :) aloitan nyt syksyllä siis kauppatieteiden opiskelun, en tiedä onko sillä suurta vaikutusta koneen vaatimuksiin erilaisten ohjelmien yms kannalta :D

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!