12. elokuuta 2016

But first, love yourself

Hyvää huomenta muruset!

Sanotaan, ettei ihminen pysty rakastamaan toista ihmistä täydellisesti ennen kuin hän osaa rakastaa itseään oikealla tavalla. No, kuinka sitten rakastaa itseään paremmin? 

IMG_6162

 Ole kiitollinen kaikesta hyvästä, mitä sinulla/sinussa on. Keskity vahvuuksiisi heikkouksien sijaan. Jos et keksi itse, mitkä ovat vahvuuksiasi tai hyviä puoliasi, kysy niitä läheisiltäsi ja pyri näkemään itsesi ystäväsi, kumppanisi, perheenjäsentesi tai vaikkapa lemmikkisi silmin - yhtäkkiä peilistä saattaakin katsoa aika huipputyyppi!

 Pidä sisäinen puheesi kauniina ja kannustavana, kuin puhuisit parhaalle ystävällesi. Et varmasti lannistaisi ystävääsikään negatiivisilla puheilla ja vähättelyllä, joten miksi tekisit niin itsellesi? Ole oman itsesi parasystävä ja kannusta sekä tsemppaa itseäsi!

IMG_6280 (1)

bikini top H&M, bikini bottom PINK, kimono Shein.com

♥ Ympäröi itsesi sellaisilla ihmisillä, jotka saavat sinut tuntemaan olosi hyväksi ja joiden kaltaiseksi haluaisit itse tulla. Sanonta: "Seura tekee kaltaisekseen", ei ole nimittäin täysin tuulesta temmattu - ihmisillä ympärillämme on erittäin suuri vaikutus meihin.


♥ Opettele sanomaan ei ja luopumaan ihmisistä/asioista, jotka eivät tee sinua onnelliseksi. Kaikki aika, jonka käytät ihmisiin/asioihin, jotka eivät tee sinua onnelliseksi, on pois siitä ajasta, jonka voisit käyttää onnelliseksi tulemiseen.

IMG_6214

 Ole itseäsi kohtaan armollinen. Anna itsellesi aikaa ja anteeksi. Pidä tavoitteet korkealla, mutta älä vaadi itseltäsi liikoja. Hyväksy epäonnistumiset, äläkä piiskaa niistä itseäsi vaan pyri oppimaan niistä ja kasvamaan ihmisenä.

 Ole oman itsesi esikuva, sankari ja motivaation lähde. Älä vertaa itseäsi muihin tai takerru toisiin ihmisiin olemalla heistä riippuvainen. Ota "I can, I will" -asenne ja pyri olemaan joka päivä parempi kuin eilen olit.

IMG_6292

 Seuraa unelmiasi, ja tee töitä niiden eteen tai huomaat, että pian joku palkkaa sinut tekemään töitä heidän unelmiensa eteen. 

 Ole aito itsellesi ja muille. Sinun ei tarvitse esittää jotain muuta kuin olet sopiaksesi tiettyyn muottiin. Aina tulee olemaan nuorempia, kauniimpia/komeempia, fiksumpia ja menestyneempiä ihmisiä, mutta he eivät ole sinä. Olemalla aito oma itsesi houkutat luoksesi juuri sinulle oikeat henkilöt.

IMG_6228 kopio

 Hemmottele ja palkitse itseäsi. Suo itsellesi asioita, jotka aiheuttavat sinulle mielihyvää ja lisäävät onneasi. Syö lempijälkiruokaasi, käy elokuvissa, hanki salikortti laadukkaalle kuntosalille tai jos kallis merkkilaukku tai ulkomaan matka tekee sinut onnelliseksi, osta se, jos sinulla vain suinkin on siihen varaa. Rahaa tulee ja menee, mutta sillä ei tee mitään, jos sillä ei tee mitään (Kiitos Tuulille tästä osuvasta mietelauseesta!).

 Tunnista ja priorisoi tarpeesi. Tee asioita, joista oikeasti nautit ja pidät. Jokaisen elämään kuuluu tietenkin pakollisia velvollisuuksia, jotka eivät välttämättä ole aina kaikista herkuimpia, mutta pyri täyttämään arkesi asioilla, jotka lisäävät elämää päiviisi. Äläkä tyydy vähempään, vaan tee enemmän töitä kuin kukaan muu, saavuttaaksesi sen, mitä tarvitset ja haluat.

IMG_6304

Näihin kuviin ja mietteisiin on hyvä lopettaa ja toivottaa aurinkoista perjantaita sekä rentouttavaa viikonloppua!

PS. Blockfest 2016 -lippupaketti lähtee Elisalle (elisa.suominen@outlook.com) ja Herkullista hyvinvointia -tuotepaketti lähtee Jonnalle (jjjjonsku@gmail.com). Teihin ollaan pian yhteydessä sähköpostitse! 

18 kommenttia:

 1. Mielipiteesi Freddy wr.up pöksyistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ne saavat pepun näyttämään hyvältä, mutta itse treenaan mielummin peppuni siihen kuntoon, että ne näyttävät hyvältä ymös normaaleissa farkuissa. :)

   Poista
 2. Ihania ajatuksia ja niin kovin ajatuksia herättäviä :) se on niin jännä, vaikka tietää miten itseään kohtaan tulisi käyttäytyä unohtuu se välillä aivan täysin!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana postaus! Suurin osa ihmisistä ei voi koskaan muistutella itsään näistä asioista liikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit. Näinpä juuri. :)

   Poista
 4. Ihana postaus ja ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 5. Luin sun blogin jokaisen postauksen ja jokaisen kommentin läpi just muutama päivä sitten ja oon nii rakastunu tähän sun blogiin! En vaa jotenki osaa alkaa seuraamaan uusia blogeja jos en oo ollu alusta asti "matkassa mukana" jos tiiät mitä tarkotan haha! Mut jokatapauksessa kiitos tästä blogista, oot niin kaunis ja sydämellinen ihminen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, siellä ollaan oltu ahkeria! :-D Suuri kiitos kauniista sanoistasi ja tervetuloa seurailemaan. <3

   Poista
 6. Huikea tuo Tuulin mietelause! Oli pakko ihan kirjoittaa ylös ;-) Kaikkea hyvää sun päivään! <3

  VastaaPoista
 7. Niinpä, välillä pitää saada hemmotella itseään, vähän niinkuin silloin kun ostit sen sinivalkoisen Michael Korsin laukun ja podit hetken aikaa epävarmuutta päätöksestäsi. Aina ei tarvitse olla niin järkiperäinen :) näkyykö muuten teidän koulussa kalliita merkkilaukkuja, joitain muitakin kuin yleisiä MK ja Louis Vuittoneita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aallon kauppiksessa ei ainakaan ole näkynyt muita kalliita merkkilaukkuja kuin pelkkiä LV neverfulleja.. Voisiko osaksi johtua siitä että läppäriä tarvitsee kantaa kuitenkin mukana koko ajan niin se rajaa monet kivat laukut pois. Michael Korsia en itse laskisi "kalliiksi merkkilaukuksi", mutta niitä näkyy kuitenkin melko paljon kuten myös mm. Ted Baker, Ralph Lauren, Tory Burch jne. laukkuja.
   -A

   Poista
  2. En ole kiinnittänyt asiaan sen erityisemmin huomiota. Ei varmaan normaalia katukuvaa enempää! :)

   Poista
 8. Oletteko poikaystäväsi kanssa vielä yhdessä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emme ole. http://annib-a.blogspot.fi/2016/08/rakas-onnea-matkaan-sina-ansaitset.html

   Poista
 9. Ihan loistava toi mietelause! :) Ja muutenkin hienosti kirjoitettu, pisti ajattelemaan! Pitäisi olla armollisempi itselleen, tulee ihan turhan usein lytättyä itsensä!

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!