19. elokuuta 2016

Girls just wanna have guns

Heippa tyypit!

Tämä päivä tulee olemaan minun osaltani not so Fitness Friday, sillä meillä starttaa ihan näillä näppäimmillä auto kohti Tamperetta ja Blockfestejä, mutta toivottavasti edes osa teistä viettää tänään reipasta, urheiluntäytteistä perjantaita tai jos sellainen ei ollut suunnitelmissa, niin viimeistään tämän postauksen jälkeen tuntee pakottavaa tarvetta lähteä salille treenaamaan hauikset ja olkapäät pumppiin! Luvassa on nimittäin Fitness Fridayn kunniaksi muutamia minun käsitreenini lempiliikkeitä.

IMG_7075

IMG_7079

IMG_7077

top & sneakers Nike, leggins houseofbrandon.com (Nike)

IMG_7142 

IMG_7145

 Ylätalja 4 x 10

IMG_7159

IMG_7162

 Pullover taljassa 4 x 10

IMG_7175

IMG_7176

 Vaakasoutu renkailla 3 x 10

IMG_7148

 Dippi 3 x 10

IMG_7188

IMG_7185

 Etunojapunnerrus core wheels -välineillä 2 x 10

IMG_7190

 Ojentajapunnerrus core wheels -välineillä 2 x 10

IMG_7203

Tässä tosiaan vain muutamia poimintoja käsitreenistäni. Lisäksi tykkään treenata käsiä mm. leuanvedoilla ja käsipainoilla. Olisi kiva kuulla, mitkä ovat teidän suosikkikäsiliikkeenne ja löytyykö käsitreeneistänne samoja liikkeitä kuin minulla?

34 kommenttia:

 1. Aika paljon löyty samoja! Ite Tykkään tehdä tota pulloveria sillä köydellä (V-bar) niin saan kädet parempaan asentoon :) - merppa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin oon muutaman kerran sille köydellä kokeillut, ja sekin toimii kyllä hyvin! Hih, kiva kuulla sustakin pistkästä aikaa. :) <3

   Poista
 2. Oot upea! Mutta treenaatko sä vähemmän reisiä/peppua kuin käsivarsia ja jos, niin minkä takia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mietin samaa koska ei samalla tavalla tulosta niissä näy :) jos ei vain halua niistä niin muodokkaan näköistä? Kiinnostaa myös vastaus :) kivaa viikonloppua!

   Poista
  2. Haloo. Hiton hyvä perse

   Poista
  3. Joo samaa mietitty täälläkin, mutta toisaalta voi hyvin olla että anni tykkää enemmän tuollaisesta pienemmästä ja kireämmästä alavartalosta :) vaikka iso peppu on muodissa niin ei kaikki välttämättä sellaista halua itselleen. Mun mielestä on juuri kiva että kaikilla on oma tyylinsä ja makunsa! :)

   Poista
  4. Kaikkien ei tarvi ihannoida samaa kauneusihannetta.

   Poista
  5. Kiitos kovasti! Itseasiassa treenaan jalkoja enemmän kuin käsiä, mutta mulla kädet vaan kehittyy nopeammin. :)

   Poista
 3. Onko susta selkäliikkeet osa käsitreenejä? :-D ihan mielenkiinnosta kysyn. Kolme ekaa puhtaasti niitä... Kannattaisi melkeinpä jakaa eri päiville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin samaa XD mikä näistä liikkeistä saa olkapäät sun mielestä pumppiin, kun niin tuossa tekstissä mainitset :D? Mikään liikkeistä ei kyllä myöskään hauislihakseen vaikuta ensisijaisesti...

   Poista
  2. Ei nyt ihan puhtaasi kuitenkaan:) toka liike vaikuttaa myös ojentajiin ja käsiin yleensäkin..

   Poista
  3. Mä treenaan aina selän ja kädet samalla kertaa, ja tykkään tehdä liikkeitä, jotka kuormittavat mahdollisimman monia lihaksia samaan aikaan. :)

   Poista
 4. Noista suurin osa taitaa olla yläselän lihasten liikkeitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne ottavat melkein kaikki käsienkin lihaksiin. :)

   Poista
  2. Vähän samalla tavalla kun perus istumaannousu vaikuttaa etureiteen, vaikuttavat nämä kolme ekaa käsiin. Harva meistä kuitenkaan jalkapäivnä treenaa reisiä liikkeellä, joka etupäässä vaikuttaa vatsalihaksiin....

   Poista
  3. Minulla nämä liikkeet ovat toimineet hyvin pitämään kädet treenatunnäköisinä. :) Ja kuten lopussa mainitsin, minulla on tapana treenata käsiä myös leuanvedoilla, käsipainoilla tms. mutta ajattelin niiden olevan niin itsestäänselviä juttuja, että niitä olisi turha lähteä valokuvaamaan.

   Poista
 5. Sulla on ihanan laihat reidet.. Juoksetko paljon vai onko jotain muita vinkkejä miten saada kapeammat jalat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Varmaan aktiivinen elämäntyylini ja suhtkoht terveellinen ruokavalio ovat avainasemassa tässä.

   Poista
 6. Pukeudutko mielestäsi tyrkysti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyrkyltä ei ole tarkoitus näyttää, mutta välillä tulee pukeuduttua rohkeampiin/paljastavampiin vaatteisiin. Naisen vartalo on kaunis, ja mielestäni sitä sopii "esitellä" hyvän maun rajoissa. :)

   Poista
 7. kiva postaus taas anni!:) <3

  VastaaPoista
 8. Blogistasi saa aina niin superkivoja vinkkejä treeniin ja rutkasti motivaatiota samalla! Kiitos <3

  VastaaPoista
 9. Ootko harkinnut fitness kisoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus kiinnosti enemmän, mutta tällä hetkellä minusta ei varmaankaan olisi tiukkaan kisadieettiin, joten "fit for life" -asenteella mennään! :-D Tosin never say never!

   Poista
 10. siis vautsi mikä elovena tyttö! oot tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 11. Moi Anni! Huomauttaisin sulle, että tutustuthan alkoholimainontaa koskeviin lakeihin: snapchatissa julkaisit videoita, joissa juotte sponsoroitua alkoholia. Ja se ei taida olla laillista. Käsittääkseni noita valvotaan melko tarkasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Meitä bloggaajia on ohjeistettu tarkasti yhteistyökuvioissa alkoholituotteiden parissa. Alkoholia koskevia kommentteja ei saa julkaista, emmekä saa kehottaa ketään juomaan/ostamaan alkoholia! :)

   Poista
 12. Moikka!

  Tuttuja liikkeitä itsellekin, oot tosin paremmassa tikissä kuin mä! :D Miten muuten kun käyt usein salilla niin kuinka hoidat hiustenpesun? Itsellä ainakin pää hikoo kovasti, joten yritän suunnitella salikäynnit hiustenpesupäiville. Itsellä ei noin pitkät hiukset ole (upeat btw!) mutta aina salilla ollessa en halua tukan koskevan laitteisiin saati lattiaan ja sun salikuvia katsellessa mietin häiritseekö sua, että hiukset osuu laitteisiin joissa on muiden hikeä :D Jotenkin ällöttää ajatus että menis nukkumaan sellasella tukalla joka on muiden hiessä :DD Ehkä olen vaan liian hygieniafriikki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla hikoilee pää todella harvoin, joten pärjään käymällä suihkussa jokatoinen päivä, vaikka salilla tuleekin käytyä n. 4-6 kertaa viikossa. :)

   Poista
  2. Siis etkö käy suihkussa joka päivä? Jos käyt 6 krt / vko salilla nii etkö mene aina salin jälkeen suihkuun??

   Poista
  3. Suihkussa käyn siis päivittäin pesemässä vartalon, mutta hiukset pesen jokatoinen päivä. Mun moka. :)

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!