14. elokuuta 2016

What next?

Sateiset sunnuntaimoikat!

Multa on viime aikoina kyselty todella paljon, että mitä aion tehdä seuraavaksi: palaanko syksyllä takaisin Vaasaan, jatkanko kauppatieteiden opintojani Vaasan yliopistossa ja missä tulen asumaan? Nämä kysymykset eivät ole olleet minulle itsellenikään täysin selviä, mutta nyt alkaa pikkuhiljaa suunnitelmat selkeytymään. Eli kauppatieteiden opinnot jatkuvat ja näillä näkymin se tapahtuu Vaasassa ja Vaasan yliopistossa syyskuun alusta lähtien.

Aluksi minulla tuli ihan hirveä ahdistusreaktio jo pelkästä ajatuksesta lähteä yksinäni takaisin Vaasaan, ja myönnettäkööt, ettei se vieläkään hyvältä tunnu, mutta pyöriteltyäni päässäni eri vaihtoehtoja, tajusin sen olevan kaikista paras ja käytännöllisin vaihtoehto. Minulla kuitenkin on opinnot nyt ensimmäisen vuoden jälkeen todella hyvällä mallilla, joten se, että olisin alkanut sähläämään verkkokurssien ja etäopintojen kanssa, olisi hidastanut huomattavasti opintojeni etenemistä. Tänne etelään pääsee kuitenkin halutessaan aina viikonloppuisin ja pieni hetkihän tämä opiskeluaika loppupeleissä elämästäni vain on, joten eiköhän sen kestä, vaikka päällä seisten. Ja jos ei kestä, niin ainahan sieltä pääsee pois sitten myöhemminkin, mutta yrittänyttä ei laiteta!

Tulen asumaan vanhassa asunnossamme siihen saakka, että löydän edullisemman ja/tai pienemmän asunnon sen tilalle. Olen asettanut itselleni takarajaksi, että viimeistään jouluun mennessä pitäisi olla uusi kämppä hankittuna, sillä heinäkuussa, kun tieto uusista opiskelupaikoista tuli, suunnitelmani olivat vielä niin levällään heinäkuussa, ettei minulla ollut halua, aikaa tai voimia alkaa etsiä uutta asuntoa siinä ruuhkassa, kun sadat muut uudet opiskelijat niitä etsivät, ja tällä hetkellä Vaasassa on vuokra-asuntoja tarjolla todella huonosti. Palaaminen vanhaan, tuttuun kotiin myös omalta osaltaan hieman laskee ahdistuksen tasoa, kun tietää, mitä odottaa.

Arki Vaasassa tulee varmasti olemaan se suurin muutos tulevana syksynä, koska viime vuonna tosiaan asuin yhdessä poikaystäväni kanssa ja jaoin arkeni hänen kanssaan. Nyt on vain minä, ja se on suurin syy ahdistukseeni, mutta samanaikaisesti näen siinä piilevän potentiaalinkin. Nyt minulla on enemmän aikaa keskittyä vain ja ainoastaan omiin juttuihini, kuten esimerkiksi opiskeluun, minun ja siskoni uuteen bisnesideaan, treenaamiseen ja omaan hyvinvointiini, sekä myös enemmän aikaa tutustua uusiin ihmisiin, mikä viime vuonna jäi opiskelun, treenaamisen, blogin ja poikaystävän ohella hieman toissijaiseksi. Mielenkiinnolla (lue: kauhunsekavin tuntein) jään seuraamaan, miten se uusi arki alkaa sitten syksyllä rullata. Pitää vain yrittää muistaa, että elämä on juuri sitä, mitä teet siitä - ei yhtään sen enempää tai vähempää!

IMG_6545 (1)

T-shirt  Polo Ralph Lauren, shorts Mango, sneakers Nike, watch Daniel Wellington, bag Michael Kors, sunglasses Ray-Ban

IMG_6561

IMG_6532

IMG_6568

IMG_6550

IMG_6624

IMG_6614

IMG_6616

Vietetääs oikein rentouttava sunnuntai, jotta jaksetaan painaa täysillä ensi viikolla!

17 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia sinusta ja vitsi olet pikkusiskosi kanssa samannäköinen! :) minulle yksi tuttu täysin vastaavassa tilanteessa luki toisen vuoden vaasassa yksin lähiopintoina aivan hurjaa tahtia ja tämän jälkeen suoritti kurssit etänäkolmsnnesta vuodesta eteenpäin. Nytpä tämä tyttönen on gradua vaille valmis! Hurjasti tsemppiä siis uuteen arkeen, yksin asuminen on oikeasti aikas ihanaa ja toivotaan, että löydät itsellesi uusia ystäviä nyt toisena vuonna <3 opiskelijabileisiin vaan niin siellä sitä tutustuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Hih, pikkusiskoni on kyllä kovasti siskojensa näköinen pitkine vaaleine hiuksineen. :) Ja onpa mahtavaa kuulla! Täytyy tehdä hurjasti hommia tulevana lukuvuotena. ;-)

   Poista
 2. Oletko seurannut olympialaisia? :) Ihan näin random kysymys :'D Ja tsemppiä kaikkeen :)

  Voisitko muuten kirjoittaa / kertoa tämänhetkisestä "hiustenhoito rutiinistasi" ja sitten myös että millaisella saliohjelmalla treenaat? Tai siis että miten olet jakanut eri lihasryhmät? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kyllä tullut seurattua muuten kuin sitten tuloksia päivän lehdistä. :) Kiitos! Voisin kirjoitella toivomistasi aiheista. Syksyllä Vaasassa varsinkin on toivottavasti aikaa kirjoitella esimerkiksi kauneuden hoitoon liittyvistä jutuista! :)

   Poista
 3. Postaustoiveita:

  -Hiustenhoito ja etenkin hiustenhoitotuotteet, joita käytät

  -Kauneudenhoitorutiinit ja tuotteet

  -Ruokapäiväkirja

  -Treenaus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toiveista! Pidän nämä mielessä tulevaisuutta varten. :)

   Poista
 4. Ruokapäiväkirja ja päivä sun kanssa ois niiiiin kivat!! :)

  VastaaPoista
 5. Viimeaikaiset postauksesi ovat olleet mielenkiintoisia, kun olet raottanut ovea hieman yksityiselämääsi jatkuvien yhteistyöpostauksien sijaan. :) Toki niitäkin on välillä mukava lukea, mutta tietynlainen syvyys kyllä ylläpitää blogin kiinnostavuutta! Ps. Toivoisin lisää treenipostauksia, sillä blogisi on yleensä ensimmäinen paikka, josta lähden etsimään treenimotivaatiota. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kiva kuulla, että olet tykännyt! Pitääkin jatkaa sitten tällä linjalla. :) Ja joo pitää käydä taas siskon kanssa kuvailemassa treeniaiheisia postauksia!

   Poista
 6. Upea Anni! :) hirveästi tsemppiä syksyyn ja opintoihin. Ihanaa lukea rehellistä pohdintaa. Sä vaikutat niin mukavalta, kunnianhimoiselta ja fiksulta tytöltä että innolla jään odottamaan mitä kaikkea upeaa elämä sulle tulevaisuudessa tuo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle ihanasta kommentista <3 Ja toivotaan parasta! ;-)

   Poista
 7. Mikäs se tällainen bisnesidea on?;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä jotain blogeihimme liittyvää, mutta siitä lisää sitten ajallaan! ;-)

   Poista
 8. Ai ootteko eronnu? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo valitettavasti ollaan. http://annib-a.blogspot.fi/2016/08/rakas-onnea-matkaan-sina-ansaitset.html

   Poista
 9. Kyllä niitä kavereita löytyy Vaasasta nopeasti ku ei oo liian nirppanokka:) pohjanmaalaset on etelän ihmisiin verrattuna huomattavasti hullumpaa porukkaa, omasta mielestä hyvällä tavalla :D avoimin mielin vaa!

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!