15. syyskuuta 2016

All Black Everyhting

Heippa tyypit!

Nyt olisi muutaman viikon takaisia, kokomustia asukuvia tarjolla. Kävimme eräänä lauantaiaamupäivänä Isabelin kanssa pitkästä aikaa hurjastelemassa Linnanmäellä työpaikkani tarjoaman yksityistilaisuuden johdosta. Siellä lasten seassa pyöriessämme, laukkuun pakattuja eväitä mutustellessamme, laitteisiin kiltisti jonottaessamme ja niiden kyydissä kiljuessamme tuli kyllä sisäinen lapsi vapautettua melko tehokkaasti. Ehdimme muutaman tunnin aikana käydä korkkaamassa Rinkelin, Vuoristoradan, Ukon, Raketin, Kirnun ja Kingin. Vekkulaan ja Tulirekeenkin olisimme halunneet ehtiä, mutta niihin jonot olivat aivan liian pitkät. Henkilökohtaiset lempparini ovat Ukko ja Raketti, vaikka pelkäänkin niitä (varsinkin Ukkoa) kaikista eniten, niiden jälkeinen adrenaliinipiikki tuntuu nimittäin ihan huikealta! Mikä on teidän lempilaitteenne Linnanmäellä? Ja miksi? Myöhemmin syksyllä olisi kiva päästä vielä ihastelemaan kaunista valoloistoa Linnanmäen Valokarnevaaleihin, jotka järjestetään 8.-22.10.2016. Itse en ole nimittäin vielä koskaan kyseisessä tapahtumassa edes käynytkään. Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta Valokarnevaaleissa käyneitä? Jos löytyy, niin suositteletteko tapahtumaa?

IMG_8705 (1)

IMG_8703

IMG_8713 (1)

IMG_8647 (1)

IMG_8645 (1)

IMG_8677 kopio

IMG_8678 (1)

jacket & top Zara, jeans Dr. Denim, sandals Deichmann, bag Michael Kors, choker necklace H&M

IMG_7432

Viimeisenä vielä ihana fiilistelykuva kesältä, kun olimme juoruilemassa Isabelin kanssa Loisteen terassilla ja supersymppis baarimikko yllätti meidät todella herkullisilla mojitoilla - noi oli hands down parhaat mojitot, joita olen juonut. Tällä viikolla säät ovat olleet jälleen ihanan aurinkoiset, ainakin Vaasassa ja snäpin perusteella myös Helsingissä on paistateltu päivää auringossa, joten toivotaan, että säät hellisivät myös viikonloppuna. Nyt istun nimittäin parhaillaan junassa, edessä piiitkä viikonloppu ja määränpäänä Stadi. Viikonloppuni pääplääni on pitää hauskaa ja nauttia läheisteni seurasta - cheers to the freakin' weekend! 

13 kommenttia:

 1. Oon käynyt kahtena edellisvuonna valokarnevaaleilla ja aion tänäkin vuonna mennä! Ihanan tunnelmallista <3

  VastaaPoista
 2. Valokarnevaalit ovat ihanan tunnelmalliset mitä edellinennki ano sanoi :) Ei kannata odottaa liikoja mutta tosi ihana ja symppis :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko päästä sinne kyllä ihmettelemään! :)

   Poista
 3. Heippa! Sanoit, ettet ilmeisesti värjää/sävytä tukkaasi, niin pesetkö sitä välillä hopeashamppoolla? Hiuksesi näyttävät niin freeseiltä! :) Kuinka usein laitat raitoja hiuksiisi? Ihanaa syksyä sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raidotan hiuksia yleensä tarpeen mukaan - kesällä en oikeastaan ollenkaan ja talvella sitten useammin! Yhteensä varmaan n. 5 kertaa vuodessa. :) Ja hopeashampoota käytän sillon tällöin, kun muistan haha! Haluaisin kokeilla sitä Fudgen hopeashampoota, sillä olen kuullut sitä kovasti kehuttavan. Itseasiassa juuri tällä hetkellä haluaisin päästä raidottamaan hiuksiani, kun tuntuu etteivät ne olisi freesit. :-D Ihanaa syksyä myös sulle! <3

   Poista
  2. Suosittelen fudgen shampoota! 5min jo riittää tai saat harmaat hiukset! Tosi tehokas siis:D

   Poista
 4. Valokarnavaaleissa oan ihana fiilis ja ihan mieletön mahdollisuus opetella kuvaamista eri olosuhteissa! :) viimevuonna tuli käytyä ekan kerran pidemmän tauon jälkeen ja tänä vuonna olisi tarkoitua mennä taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu, totta! Mulla tosin olisi vielä ihan normaaleissa olosuhteissakin kuvaamisessa opeteltavaa... :-D

   Poista
 5. Olen ollut aikaisemmin kolme kesää töissä lintsillä ja mun mielestä valokarnevaaliviikko on paras kohokohta! Niissä laitteissa tulee tosin aika kylmä, joten kannattaa laittaa päälle vähän lämpösempää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailmanpyörässä olisi kyllä kiva käydä katselemassa niitä valoja! :-)

   Poista
 6. Ootte niin kauniita molemmat! Satutko tietämään mistä Isabelin kengät on, oon kauan ettiny tollasia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! <3 En valitettavasti tiedä, mutta voin kysäistä viikonloppuna, kun nään Isabelia! :)

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!