21. syyskuuta 2016

Gloria Fashion Show 2016

Viime viikonloppuna Kaapelitehtaalla järjestettiin Gloria Fashion Show 2016, jota siskoni, Essi, oli mukana järjestämässä työharjoittelupaikkansa kautta. Koska kyseessä oli kaksipäiväinen tapahtuma, jossa jokainen näytös oli tupaten täynnä, tarvittiin paikalle lisätyövoimaa, joten siskoni hälytti meidän kaveriporukkamme paikan päälle hommiin. Tämä oli minun ihka ensimmäinen kertani muotinäytöksessä, joten olin innoissani päästessäni seuraamaan tapahtumien kulkua sekä kulisseissa että lavalla. Catwalkin ja katsomon lisäksi tapahtumassa oli yhteistyökumppaneiden lounge-tiloja sekä tuote-esittelypisteitä. Enpäs ollut aiemmin tullut ajatelleeksenikaan, että tuollaiseen tapahtumaan voisi ostaa liput, mutta tämän kokemuksen jälkeen voisin hyvinkin ajatella pulittavani vastaavanlaisesta tapahtumasta tuon lippujen hinnan, joka oli tänä vuonna 29,50€. Oliko joku teistä tänä tai aiempana vuonna paikan päällä? Jos oli, niin mitäs tykkäsitte?

IMG_0129

028

025

IMG_0088

IMG_9861

Tämä ahkera duunimimmi suorastaan säteili upeissa uusissa, leveälahkeisissa housuissaan ja läpikuultavassa pitsitopissaan työkiireestä, stressistä ja huonosti nukutuista öistäkin huolimatta!

IMG_9895

IMG_9905

IMG_0013

IMG_0025

IMG_0031

IMG_0040

166

IMG_0086

Itse show oli kyllä tälläiselle ensikertalaiselle melkoinen elämys kaikkine tanssijoineen, musiikkeineen, akrobaatteineen, valoineen, laulajineen, erikoistehosteineen, viulistineen sekä tietysti kauniine/komeine malleineen ja näyttävine vaatteineen. 

IMG_9888

IMG_9876

IMG_0091

IMG_9843

playsuit & boots H&M, earrings Glitter, watch Michael Kors, clutch Guess

IMG_9848

Työntekijöiden dress code oli koko musta, joten vetäisin ylleni tutun ja turvallisen mustan playsuittini. Väriä toin asuuni punaisella huulipunalla ja korvakoruilla. Jatkobileisiin lähtiessä vaihdoin myös punaiset nyörikorkkarit jalkaan.

IMG_9787
052

IMG_9867

Magnum-lounge oli oma henkilökohtainen lempparini kaikista yhteistyökumppaneiden pisteistä - ei varmaankaan tarvitse selittää miksi?

IMG_0125

IMG_0107

IMG_0095

Huomenna mulla onkin enää yksi aamuluento selätettävänä, ja sen jälkeen starttaakin jo uusi, pitkä viikonloppu, mutta tällä kertaa pysyn täällä Vaasassa. Haha, rankkaa tämä opiskelu, kun yliopistolla pitää käydä jopa kolmena päivänä viikossa! ;-) No, turha tässä on leijua, kun loka-marraskuussa alkaa ryhmä- ja kurssitöiden deadlinet paukkua ja samalla pitäisi lukea vielä tentteihinkin... Jos olisin fiksu, aloittaisin valmistautumisen nyt hyvissä ajoin, mutta kas kummaa tämä postausten näpyttely kiinnostelisi nyt huomattavasti enemmän. Ja se on kuulkaa hyvä teidän lukijoiden kannalta, mutta huono mun kurssiarvosanoja silmällä pitäen!

Hyvää yötä ihanat!

13 kommenttia:

 1. http://susannamustajarvi.com/blog/2016/09/21/naiset-alkaa-esineellistako-itseanne/ mitä mieltä olet tästä kirjoituksesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ja haastava aihe, jota on todellakin syytä pohtia ja jota voi pohtia niin monelta eri kantilta. Joissain asioissa olen kirjoittajan kanssa samaa mieltä, mutta joissain mielipiteeni eroaa. Minusta myös blogikirjoituksen ja bloggaajan välillä on pieni ristiriita, kun kirjoittaja näyttää kuitenkin (nopean googlettelun tuloksena) olevan entinen missi ja bikini fitness -kisaaja, jotka ovat hyvin ulkonäköpainotteisia titteleitä, ja joissa vähissä vaatteissa poseeraaminen on arkipäivää.

   Poista
 2. No eipä täälläkään ole käynyt mielessä, että kyseiseen tilaisuuteen voisi ostaa lipun, ehkäpä ensi vuonna! Sen verran on meinaan tullut kehuja luettua useammalta suunnalta :) ihanaa pitkää viikonloppua Vaasaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä, suosittelen! :) Ja kiitos samoin sinne, missä ikinä sitä vietteletkin <3

   Poista
 3. Mitä kautta olette tutustuneet Isabeliin ja Adeliinaan Essin kans? :) Tai ylipäätään helsinkiläisiin ystäviinne, kun ette kuitenkaan sieltä ole kotoisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Adeliina on myöskin Järvenpäästä lähtöisin, joten sitä kautta häneen ja hänen kauttansa sitten Isabeliin. :)

   Poista
 4. Asu on hieno ja tykkään punaisista huulista mutta hieman epäsopiva töihin noin viralliseen tapahtumaan lyhyen 'helmansa' vuoksi. Varmasti sopisi baariin tms hieman paremmin :) Essin asu on classy, housut ja toppi hyvin tasapainossa.
  Ihan vinkkinä jos joskus menet vastaavaan tapahtumaan, vaikka pukukoodi olisikin vain musta niin noin lyhyt jumpsuit on hyvän maun työpukeutumisen rajoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä,kun lisäksi kaula-aukko oli noin avonainen. Joskus vähemmän on enemmän.. :)

   Poista
  2. Mielestäni tämä tapahtuma oli itseasiassa aika kaukana "virallisesta", kun sekä mallien että vieraiden päältä löytyi jos jonkinnäköistä luomusta. Myös pomoilta tuli kiitosta pukeutumiseen panostamisesta. :)

   Poista
 5. Moikka Anni! Haluisin kysyä sulta kun oot käyny poistattamassa luomia niin määräytyykö se hinta luomien koon perusteella vai minkä perusteella :) ? Pitikö sun mennä ilman meikkiä toimenpiteeseen? Toki siis ilman meikkivoidetta mutta saiko esim ripsiväriä olla :) haluaisin poistattaa kasvoista 6 luomea ja niskasta yhden ison luomen.. Ois niin ihanaa saada ne pois :) minkä niminen paikka se oli jossa kävit ja onko sulla jäänyt naamaan mitään arpia? Nyt varmasti osaat sanoa paremmin kun toimenpiteestä on kulunut aikaa jo yli vuosi reilusti :) kiitos jos viitsit auttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Mulla määräytyi luomien määrän mukaan ja kävin poistattamassa luomeni Laser Tilkassa, Helsingissä. Ja mulla ei ollut ihossa meikkiä, mutta muuten sai olla. Ja kyllä mulla jäi siitä suurimmasta luomesta pieni arpi, mutta se ei ole läheskään yhtä näkyvä kuin itse luomi oli. :)

   Poista
 6. Vai että viulisti :D

  VastaaPoista
 7. Kuitti otettu vastaan, sillä oikeassa olet että kyseessä on kontrabasso, joten olisi ehkä pitänyt kirjoittaa jousisoittajineen, mutta yleistin tässä tapauksessa kaikki jousisoittajat viulisteiksi, haha! :-D

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!