2. syyskuuta 2016

Hello Autumn

Kesä tuli ja meni, nopeammin kuin olisin osannut koskaan odottaa ja nyt on aika kääntää katseet kohti tulevaa, syksyä ja talvea. Mun suunnitelma tulevan syksyn ja talven varalle on niinkin "simppeli" kuin: tehdä kovasti töitä elämäni jokaisella osa-alueella. Aion paiskia hommia niska limassa niin opintojen, blogin/somen kuin kroppanikin suhteen, ihmissuhteita ja omaa hyvinvointiani tietenkään unohtamatta. Tietysti suunnitelmiini kuuluu myös hieman kevyempiäkin suunnitelmia, kuten jokasyksyinen kaappien raivaaminen pois kaikesta turhasta, kirpputoripöydän tai blogikirppiksen ylläpito, viikonloppusuunnitelmat ystävien kanssa ja toivottavasti myös muutama ulkomaanmatkakin. 

Kesä on vuodenaikana sellainen, että sitä ollaan koko ajan menossa pää kolmantena jalkana paikasta toiseen, pidetään hauskaa ja eletään hetkessä, mutta syksy ja talvi puolestaan ovat vuodenaikoina sellaisia, että ne pakottavat kohtaamaan todellisuuden, pysäyttävät ajattelemaan, mitä oikeasti elämältään haluaa ja täten haastavat ihmistä aivan eri tavalla kuin tämä heidän kevytkenkäinen sisarensa, kesä. Toisin sanoen nyt starttaa se aikakausi, kun on otollisin aika tehdä töitä oman tulevaisuutensa ja unelmiensa eteen. Ja kuten aina viikon/kuun/vuoden vaihteessa, mä olen niin täynnä uutta energiaa ja motivaatiota, joten Autumn, bring it on - mä olen valmis!

Millaisia suunnitelmia teillä on syksylle ja talvelle?

IMG_8486

sport bra Bershka, leggings, sneakers & shirt Nike

IMG_8516

IMG_8499

IMG_8537

IMG_8496

IMG_8518

IMG_8493

IMG_8522

IMG_8498

IMG_8611

Nyt istun keskellä huonettani ja jollen paremmin tietäisi, veikkaisin että täällä on räjähtänyt pommi hiljattain, sillä olen repinyt kaikki vaatteeni, asusteeni ja hygieniatuotteeni kaapeista alas ja koitan parhaillaan pähkäillä, mitkä näistä roudaisin tulevana sunnuntaina ensimmäisessä satsissa mukanani Vaasaan. Päässäni pyörii tällä hetkellä kuitenkin niin paljon muuta ajateltavaa, että pakkaamisen varsinainen aloittaminen tuntuu nyt jotenkin ylitsepääsemättömän vaikealta. Hyvänä motivaattorina toimii kuitenkin tieto siitä, että heti, kun olen saanut laukut pakattua, pääsen vetämään perjantain kunniaksi tehokkaan pepputreenin! 

Ihanaa Fitness Fridayta myös teille ja nauttikaahan tulevasta viikonlopusta murut!

17 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) Jännittääkö Vaasaan palaaminen yhtään? Mutta kiva että sulla näyttää olevan hyvä tsemppi ja motivaatio tulevaan syksyyn!! :) Itse palasin takasin koulun penkille tänä syksynä neljän välivuoden jälkeen ja kivaa on ollut! :) Mutta huomenna lähden pitämään mun kesäloman ja lähden viikoksi Kroatiaan! :)
  Ihanaa viikonloppua sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No jännittää tietty, kun muutan nyt ensimmäistä kertaa ihan yksin asumaan. Siinä on varmasti omat plussansa ja miinuksensa! Nauti reissusta <3 Mullekin kelpaisi kyllä reissu lämpimään, mutta pitää koittaa, jos talvella ehtisi jonnekin! :-)

   Poista
 2. Vautsivau oot kyllä aina niin upeessa kunnossa! Mun kaveri muutti just Vaasaan opiskeleen, ehkä törmään suhun siellä joskus kun tullaan kavereiden kaa käymään :) Tsemppiä sulle syksyyn ja opiskeluihin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! <3 Siellä törmäillään. :)

   Poista
 3. Siis wau - toi toppi on niin siisti! Pitäis päästä pian Bershkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään! Bershkassa on kyllä niin kivoja vaatteita - harmi, ettei sitä oo Suomessa!

   Poista
 4. Missä käyt täyttämässä huulia?

  VastaaPoista
 5. Wau missä kunnossa oot! :) sylsyn suunnitelmat kuulostaa hyvältä ja täällä mennään samalla linjalla. Töitä, koulua ja oman kropan kuntoon laittoa :D

  VastaaPoista
 6. Meetkö takas easyfitille treenaan?:)

  VastaaPoista
 7. Mikä toi sun Essin ja Isabelin ig on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätettiin ihan hauskanpidon vuoksi perustaa tuollainen läppätili! :-D

   Poista
 8. "Anonyymi2. syyskuuta 2016 klo 0.50
  Moi! Sulta kysyttiin jossain postauksessa, että teetkö aerobista, ja olit vastannut ettet tee, koska rasva lähtee ekana rinnoista. Kysyisinkin, että treenaatko ulkonäkö edellä? Itse ajattelen, että aerobisen treenin tuomat terveyshyödyt voittavat kyllä povekkaan ulkonäön, eli että terveys edellä mennään:) Tää maailma on tosi pinnallinen nykyään ja olisi hyvä muistaa treenatessakin, että ei esimerkiksi se pakaran koko, vaan se terveys ja hyvä kunto! Tärkeitä juttuja.

  Vastaa
  Vastaukset

  Anonyymi4. syyskuuta 2016 klo 18.39
  Tuli ihan sama itsellä mieleen! En kyllä jättäisi itse juoksulenkkejä väliin tissien takia. Eikä luulisi Anninkaan rintavarustuksella olevan oikeasti pelkoa siitä että aerobisella liikunnalla muuttuisi täysin muodottomaksi :)"

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä rasvan palaminen rinnoista nyt on yksi syistä, mutta pakko myöntää, että ehkä myös yksi niistä suurimmista syistä, sillä minulle on tärkeää naisena omistaa naiselliset muodot. Toinen syy on se, etten oikeastaan nauti lenkkeilystä (muulloin kuin esimerkiksi Saksassa ihanissa maisemissa lenkkeillessäni), mutta kuntosalilla treenaamisesta sen sijaan nautin, joten treenaan mielummin enemmän salilla ja lenkkeilen vähemmän. :)

   Poista
  2. Ymmärrän ton sun pointin täysin, oon nyt vähän pehmeämmässä kunnossa kun yleensä ja ai että on kivaa kun on täyteläiset tissit taas :D pienenevät heti kun vähän pääsee vauhtiin treenaamisen kanssa :P

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!