22. marraskuuta 2016

Pre-Christmas Party

Huippua tiistaita tyypit!

Tiistait ovat aina olleet mulle jotenkin todella mieluisia viikonpäiviä. En osaa sanoa, miksi, mutta niissä vain on sitä jotakin! Ehkä tiistaina tuntee itsensä vielä energiseksi viikonlopun jäljiltä, kun uusi viikko ei ole ehtinyt vielä viemään kaikkia voimia, haha. Tämä tiistai tosin on lähtenyt melko tahmeasti käyntiin, sillä nukuin jotenkin ihan todella huonosti. Normaalisti nukahdan lähestulkoon heti, kun pistän pääni tyynyyn ja silmät kiinni, mutta eilen pyörin ja hyörin, korjasin peittoa ja asentoa, kävin vessassa ja jouduin keittämään vielä pienen annoksen puuroakin, sillä mulla ehti iskeä uudelleen nälkä iltapalan jälkeen, kun kesti niin kauan saada unen päästä kiinni! :-D Nyt vain kuppi kahvia naamaan, ja eiköhän tämäkin päivä ala näyttää valoisammalta, vaikkakin ulkona näyttää tällä hetkellä synkempääkin synkemmältä ja sateiselta. Onneksi mulla on täällä sisällä hyvä olla aamutakkiin kääriytyneenä kynttilän valossa kuumaa hasselpähkinä-kanelikahviani hörppien. Saa nähdä jaksanko tänään raahautua kampukselle lukemaan tenttiin vai meneeköhän kotitoimistohommiksi, kun tuo sää tosiaan näyttää tuolta...

Viikonloppuna vietimme pikkujouluja tyttöporukalla täällä Vaasassa. Etkoilimme minun luonani jouluherkkujen ja viinin äärellä, minkä jälkeen jatkoimme iltaa paikalliseen yökerhoon, Fontanaan, jossa Uniikki veti keikkansa. Meitä kokoontui luokseni melkoisen sekalainen seurakunta kasassa, kun poimimme messiin kaikki eksyneet lampaat, joilla oli juhlafiilistä, muttei porukkaa, jolla lähteä ulos. Kokoonpanoomme kuului niin lapsuuden ystäviä kuin mimmejä, jotka eivät olleet koskaan edes tavanneet toisiaan, mutta ilta meni täysin nappiin. Ei huomannut ollenkaan, etteivät jotkut tunteneet toisiaan ennestään vaan kaikki tulivat todella hyvin juttuun, ja tuntui kuin olisimme kaikki olleet ystäviä jo vuosia.

IMG_2478 (1)

watch Michael Kors, earrings Glitter, clutch Guess, choker H&M, red nail polish KIKO, glitter nail polish Ginatricot

IMG_2480 kopio

IMG_2485 (1)

Tarjoiltavat kasattiin nyyttärimeiningillä, minkä tuloksena pöydästä löytyi pipareita, erilaisia suklaita, tuoreita ja kuivattuja hedelmiä, pähkinöitä, juustoja, tummaa ja vaaleaa glögiä, joulutorttuja, punkkua ja valkkaria.

IMG_2489 (1)

IMG_2494

IMG_2528a

IMG_2520 (1)

off-shoulder dress Ginatricot

IMG_2526

IMG_2538

Kiitos teille tytöt hauskasta illasta!  

IMG_2550

Sunnuntai, kuten edellisessä postauksessa jo kerroinkin, kului sohvan nurkkaan linnoittautuneena ja edellisen illan pikkujoulupöydän antimia systemaattisesti tuhoten.

32 kommenttia:

 1. "Meitä kokoontui luokseni melkoisen sekalainen seurakunta, kun poimimme messiin kaikki eksyneet lampaat, joilla oli juhlafiilistä, muttei porukkaa, jolla lähteä ulos, kasassa, joten kokoonpanoomme kuului mimmejä, jotka eivät olleet koskaan edes tavanneet toisiaan, mutta ilta meni kyllä niin nappiin, eikä huomannut ollenkaan, etteivät jotkut tunteneet toisiaan ennestään vaan kaikki tulivat niin hyvin juttuun ja tuntui kuin olisimme kaikki olleet ystäviä jo vuosia."

  Melkoisen pitkä virke. Pisteitäkin voi käyttää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, totta! :-D Huomaa, että aamulla ovat aivot käyneet hieman hitaalla huonosti nukutun yön jälkeen. :)

   Poista
 2. Oot kyllä ihan mahdottoman kaunis <3 ja ennenkaikkea LUONNONKAUNIS :) niin sisältä kuin ulkoakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos luonnonkaunis meinaa ripsienpidennyksiä ja luomien poistoa ja kulmien kestovärjäystä ja hiuksien värjäämistä niin on kyllä oudoksi nykyaika mennyt :(mutta kauniimpi olisit ehdottomasti ilman niitä ripsienpidenyksiä ja luonnollisella hiusvärillä :( tulee feikki vaikutelma ja tarkoitan aivan kaikkia nuoria naisia, jotka niitä ottaa! Itse otan ripsipermanentin huomenna, mutta siinä ripset ovat täysin omat. Jokainen tiestysti tekee niinkuin itse parhaaksi näkee! :)

   Poista
  2. Kiitos paljon! <3

   Kyllä minulla on ripsienpidennykset, ihostani on poistettu luomia, olen raidoittanut hiuksiani, kulmani värjäsin viimeksi kesän lopulla, meikkaan ja käytän silloin tällöin myös itseruskettavaa, mikä saattaa jonkun silmissä luoda feikin vaikutelman, mutta jotenkin nykymaailmassa tuntuu olevan täysin normaalia, että naisilta löytyy kaikki mahdolliset pidennykset (hiukset, kynnet, ripset), täyteaineita, kauneusleikkauksia jne., joten ehkä siinä kontekstissa olen kuitenkin vielä suhteellisen luonnollinen, vaikka ripsienpidennykset minulla onkin. Tämä on kuitenkin täysin makuasia, josta on turha lähteä kiistelemään! :)

   Poista
  3. Ano 11.15: Luonnonkaunis meinaisi kyllä ihmistä ilman ripsipermanettia ja ilman meikkiä tuolla sinun määritelmälläsi. Mikä väli laittaako sen värin kerran kuussa vai joka aamu!
   Mielestäni luonnonkaunis on ihminen, joka edelleen näyttää luonnolliselta, vaikka olisi joskus käynyt kampaajalla, kihartanut hiuksiaan tai suoristanut kiharoitaan, ehkä meikkaa itseään, ja saattaapa korostaa vartaloaan sopivilla vaatekappaleilla, kuten rintoja tukevilla tai kohottavilla rintaliiveillä, peppua muotoilevilla farkuilla tai pituutta lisäävillä korkokengillä.
   Kuka määrittelee mikä on luonnollista? Permanentti joo, värjäys taas muka ei...

   Poista
  4. Hei! Olen 20 vuotias jätkä ja mielestäni ripsienpidennykset ja kaikki muu mikä kehoon ei ole syntymässä kasvanut on ällöä ja vähentää naisen kauneusarvoa merkittävästi. Voin myös sanoa, että lähipiirissäni lähes kaikki muut miespuoliset henkilöt ovat samaa mieltä asiasta.

   En tiedä mistä nykyaikainen kauneusihanne muokata kehoa siihen kuulumattomilla osilla on tullut. Ehkä se liittyy siihen, että halutaan viedä "kehitystä" aina eteenpäin, eikä ulkonäön ylläpito ole jäänyt tästä trendistä paitsi. Ihminen ei kuitenkaan pohjimmiltaan toimi, kuten uusia trendejä keksivät ihmiset luulevat. Miehet eivät ole tyhmiä ja kaikki epäluonnollinen särähtää silmään. Kuvitelkaapa jos miehet alkaisivat suurentaa penistään muovikappaleilla ja lihaksiaan täyteaineella.

   Luulen, että illuusio siitä, että "keinotekoisesti kauniit" naiset olisivat miehistä viehättäviä johtuu vain siitä, että tätä trendiä seuraavat naiset käyttäytyvät muutenkin miehiä kiinnostavalla tavalla esim. heruttamalla tai huomionhakuisuudella. Paremman tuloksen saisi kuitenkin ilman tätä kaikkea riikinkukkoilua.

   Poista
  5. Tälle anonyymi "20v jätkälle" tiedoksi, että vaikka oman kaveriporukkasi mielestä joku asia olisi "ällöä", ei se tarkoita että kaikki ihmiset tai miehet niin ajattelisi. Muutenkin voisi ehkä vähän miettiä miten asiat ilmaisee :) Itselläni on ollut ripsienpidennykset ja sain niistä paljon kehuja miehiltä, tutuilta kuin tuntemattomiltakin ja ripsienpidennyksiä ei ehkä voi oikein verrata mihinkään muihin täytteisiin kun lähtevät pois noin 3-5 viikossa. Enkä tiedä ketään naista joka ottaisi mitään täytteitä, ripsienpidennyksiä tai muita "ällöjä" juttuja kenenkään miehen takia.

   Itsekin kannatan luonnollisuutta, koska ulkonäköpaineet on lähinnä median ja pornon luomia. Silti naurettavaa syyllistää ketään ripsienpidennyksistä, hiusten raidoittamisesta, meikkaamisesta tai edes kauneusleikkauksista. Jos se jollekin tekee olon paremmaksi, miten se on sinulta pois tai miksei voi vain katsoa muualle sen sijaan että tulee toitottamaan tänne miten "mun ja kaverien mielestä on ällöö". Osa miehistä tykkää luonnollisista naisista, osa ei, osalle ei ole väliä, kun sillä luonteellakin on merkitystä :)

   Ja Anni on kaukana "keinotekoisesta naisesta", en usko että kukaan edes huomaisi eroa ilman ripsienpidennyksiä tai hiusten raitoja. Itseäni ärsyttää tämä naisten leimaaminen, että laittautuminen on heruttamista ja huomiohakuisuutta, rakastan meikkaamista ja laittautua nätiksi, mutta kaikki itsessäni on aitoa. Välillä saa kuulla esim. ettei huuleni tai tissini olisi aidot, joten miesten tai kenenkään muunkaan mielipiteiden kuunteleminen ulkonäöstä on täysin turhaa, teet miten itsestä parhaalta tuntuu.

   Ja Anni olet upea ja myös hyvä esimerkki luonnollisesta kauneudesta! :)

   Poista
  6. Ano 0.49 tais mennä tunteisiin tän jätkän oma mielipide.. Siinä ei haukuttu Annia, vaan yleisesti mietittiin mistä johtuu tämä nykyaikainen feikin ihannointi! xD

   Poista
  7. Minun mielestäni on mielenkiintoista kuulla myös miehen näkökulma asiaan! Mutta kuten Anonyymi 0.49 totesi, on miehissäkin eroja; toinen tykkää meikatusta ja laitetusta, toinen luonnollisesta, ja hyvä niin, koska meitä naisia on ihan joka lähtöön! :)

   Poista
  8. Mustakin on outoa sanoa luonnonkauniiksi tyttöä, jolla on tekorusketus, runsaasti meikkiä, hiukset värjätty, ripsenpidennykset ja joka on käynyt kirurgin veitsen alla ulkonäköään muokkaamassa. Tottakai tällaisetkin voivat olla kauniita omalla tavallaan, mutta nimenomaan LUONNONkauniista en puhuisi.

   Anni, tämä särähti korvaani: "nykymaailmassa tuntuu olevan täysin normaalia, että naisilta löytyy kaikki mahdolliset pidennykset (hiukset, kynnet, ripset), täyteaineita, kauneusleikkauksia jne., joten ehkä siinä kontekstissa olen kuitenkin vielä suhteellisen luonnollinen".

   Ei todellakaan ole tuo kuvaamasi mitenkään "normaalia". Ehkä länsimaisten hyväosaisten ja ulkonäkökeskeisten, tietynlaista mediasta tuttua naiskuvaa tavoittelevien parikymppisten joukossa, ei todellakaan mitenkään yleisesti. On surullista, että noin edes luullaan olevan:( Ja varsinkin, että omaa "luonnollisuutta" verrataan sitten siihen.

   Toivon, ettei tämä rahan, ostamisen, leikkausten, lisäkkeiden, värien ja tuotteiden voimin ulkonäkönsä muokkaaminen yleistyisi enää yhtään enempää, ihan omien lasteni tulevaisuuden maailmaa ajatellen. Miksi menemme mukaan median luomiin naisten kauneuskriteereihin?

   Poista
  9. Samaa mieltä ylläolevan anon kanssa.. tyhmää verrata itseään tuollaiseen ja kuvitella tuossa mittakaavassa olevansa luonnollinen. Mutta ehkä onkin yleistä annin piireissä...tietyntyyliset ihmiset kun tuppaa samoihin piireihin tiensä löytävän

   Poista
 3. Suorititko ajokorttia tänävuonna ? Muistelin että kirjottelit viime vuonna että aiot suorittaa kortin tänä vuonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti suorittanut, mutta toisaalta eipä minulla ole tähän saakka ollut sitä autoakaan käytettävissä, joten mitäpä minä olisin sillä tehnyt... :-D

   Poista
 4. Ihanat joulutarjoilut teillä ollut! Ja sekalaisen sakin illanvietot on välillä kyllä ihan parhaita :) saattaa löytyä ihan uusia ystäviäkin!

  VastaaPoista
 5. Kiinnostaa myös tuo ajokorttiasia, hienoa jos olet saanut suoritettua! :) ja aiotko tehdä joskus postausta siitä vaatekaapin remontista joka oli tän vuoden tavoite muistaakseni, että mitä ajattomia ja klassisia vaatteita ja asusteita olet hankkinut vuoden aikana? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En suorittanut ajokorttia. :) Ja muutenkin elämässäni tapahtuneet muutokset tämän vuoden aikana laittoivat tämän vuoden suunnitelmani uusiksi.

   Poista
 6. Ei liity millään tavalla postaukseen, mutta oot kertonut nostaneesi opintolainaa. Paljonko itse oot nostanut lukuvuotta kohti? Jos tuntuu liian henkilökohtaselta niin ei tietenkään tartte kertoa :) Oon ite nostamassa, mutta en tiiä yhtään paljon on sellanen sopiva ja ns. normaalisumma :-D Jos et halua omaa summaa kertoa niin osaatko sanoa sellasta keskimääräistä tai yleistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen nostanut viime vuodelta ja tältä syksyltä sen ihan koko summan, joka ymmärtääkseni on ihan normaalia, mitä olen opiskelukavereideni kanssa jutellut. :)

   Poista
 7. Missä kuntosalilla käyt vaasassa, suosittelisitko ja onko kallis kk maksu? :) kaipaisin vinkkiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EasyFitillä, jossa normaali kuukausimaksu on 29,90€/kk, mutta mulla on tällä hetkellä käytössä jäsenyys, jolla voin käydä kaikilla EasyFiteillä, joten se on kympin kalliimpi. :)

   Poista
 8. Moikka! Meen pk seudulle täältä landelta pian ostaan kaverille yllärilahjaa enkä osaa päättää mikä näistä ois kaikista järkevin väri niin mikä ois sun mielestä kaikista hienoin/käytännöllisin väri :) (tää tulee blondille)
  http://uk.louisvuitton.com/eng-gb/products/monogram-shawl-001054#M75869

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Beige, Night blue ja Denim ovat kaikki kauniita ja käytännöllisiä mielestäni! :)

   Poista
 9. Älä ainakaan osta beigeä/kultaista, ruskeaa tai harmaata/hopeaa, ne kun on nyt niin tavallisia joita näkee joka toisella, varsinkin ne beiget :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Beige kuitenkin on käytännöllinen ja sopii melkeinpä asuun kuin asuun, mutta oikeassa olet, että niitä kyllä näkee usein. :)

   Poista
 10. Moikka!
  Kirjotatko siis kandin keväällä? Saako tiedustella et miks moinen kiire? :) Entä aiotko jäädä suorittamaan maisterin vaasaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!

   Joo kirjoitan. :) Olenko maininnut asiasta blogissani vai mistäs tiesit moista, haha? ;-D Ja itseasiassa tämä tuli minullekin täysin yllätyksenä, ei siis ollut suunniteltu juttu vaan olen vain suorittanut kursseja sen verran ahkerasti ensimmäisenä vuotena ja tänä syksynä, ettei minulle ei jäänyt kuin muutama kurssi keväälle, joten kirjoitan kandin sitten siinä samalla. :) Koitan ainakin todennäköisesti hakea maisteriin jonnekin muualle, muttei tämä Vaasakaan huono vaihtoehto ole.

   Poista
  2. Saako kysyä, että minkä verran sulla kertyi kursseja/noppia ensimmäisen vuoden aikana? :) Itse vasta opettelen tähän yliopisto-opiskeluun ja haluaisin kuitenkin suorittaa hyvässä ajassa opinnot, mutten oikein tiedä millainen on hyvä rytmi :-D

   Poista
  3. Valmistutko siis kandiksi keväällä vai kirjoitatko kandin ennen valmistumistas?:)

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!