26. tammikuuta 2017

Kohti luonnollisempaa kauneutta

Elämme maailmassa, jossa on ripsienpidennyksiä, rakennekynsiä, täyteaineita, hiusjatkoja, rintaimplantteja ja vaikka mitä keinoja kohentaa ja parannella ulkonäköään. Ja mitä isommat/pidemmät/tuuheammat/täyteläisemmät, sitä paremmat. En tuomitse ketään, joka edellämainittuihin menetelmiin turvautuu, mutta ihmeteltävä kuitenkin on, että koska tästä kaikesta tuli täysin tavallista varsinkin nuorten, jo ennestään kauniiden, tyttöjen ja naisten keskuudessa? 

Itse olen turvautunut nyt jo vuoden päivät ripsienpidennyksiin ja on myönnettävä, että olen aivan koukussa. Tämä on tullut ehkä vahvinten esiin siinä, että toisinaan viimeisinä päivinä ennen ripsihuoltoa olen ollut jopa ahdistunut tai stressaantunut, kun ripsiviuhkoja on ollut jäljellä enää pari hassua. Kyseisinä päivinä olo on ollut kuin meikittömällä: kalju, paljas ja epävarma. Kuulostaa varmasti ihan superpinnalliselta, mutta that's the ugly truth. En tiedä olenko se vain minä vai onko jolla kulla muulla ripsienpidennyksiä säännöllisesti käyttävällä ollut samanlaisia tuntemuksia? Tämä on kuitenkin herättänyt minut; onko itsevarmuuteni omasta ulkonäöstäni oikeasti vain ripsikarvan varassa? Jos näin on, niin sittenhän asialle on tehtävä jotakin asap! Haluan tuntea olevani kaunis ja riittävä itselleni ilman minkäänlaisia epäluonnollisia lisiä - juuri tälläisenä kuin olen.

IMG_4243

Tästä syystä marssin viikko sitten apteekkiin ja kiikutin kassalle risiiniöljyä sekä biotiini- ja aurinkokapseleita.

IMG_4238 (1)

Risiiniöljy - pitkät ja tuuheat ripset

Risiiniöljy: sisältää runsaasti erilaisia rasvahappoja, E-vitamiinia ja proteiinia, jotka kosteuttavat ripsiä sekä edistävät niiden kasvua pidempinä ja tuuheampina.

Käyttö: sivellään säännöllisesti vanulapulla/ripsiharjalla/topsipuikolla sekä ylä- että alaripsiin yötä vasten. Voidaan käyttää hoitamaan myös hiuksia, kulmakarvoja ja ihoa.

Hinta ja saatavuus: 100 ml n. 7€ apteekista.

IMG_4239 (1)

Biotiinikapselit - näyttävät hiukset ja vahvat kynnet

Biotiinikapselit: ylläpitävät hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointia, sekä nopeuttavat hiusten ja kynsien rakennusaineen, keratiinin, muodostumista.

Käyttö: 1 tabletti päivässä säännöllisesti vähintään 2-3 kuukauden ajan.

Hinta ja saatavuus: 60 kpl n. 18€ apteekista.

IMG_4242

Aurinkokapselit - kaunis, tasainen rusketus

Aurinkokapselit: sisältävät beetakaroteenia, joka on A-vitamiinin esiaste. A-vitamiini edistää ihon, näön ja limakalvojen pysymistä normaalina.

Käyttö: 2 kapselia päivässä 1-2 viikkoa ennen auringonottoa ja 1 kapseli päivässä auringonoton jälkeen.

Hinta ja saatavuus: 100 kpl n. 14€ apteekista.

Kaikki postauksessa mainitut tuotteet ovat käytössäni ensimmäistä kertaa ja vaativat useamman kuukauden säännöllistä käyttöä ennen kuin tuloksia alkaa näkyä, joten raportoin omista kokemuksistani vasta myöhemmin, mutta sillä aikaa kuulisin mielelläni, jos teillä on kokemusta kyseisistä tuotteista? Jännityksellä jään odottelemaan omia tuloksiani! 

PS. En ole vielä päättänyt laittaisinko vielä kerran ripsienpidennykset muutaman viikon päässä häämöttävälle Dubain reissullemme. Puolet matkaseurueestamme on nimittäin kertonut aikovansa laittaa ripsensä minttiin kyseistä matkaa varten, enkä tiedä haluaisinko käydä ripsienpidennyksien luopumisesta mahdollisesti aiheutuvaa eroahdistusta läpi juuri siellä... Mikä on teidän mielipiteenne asiaan arvon naiset ja herrat? :-D

109 kommenttia:

 1. Tosi ihana postaus. Mua harmittaa myös tosi paljon, että melkeen jo ihmetellään, jos ei ripsiä halua ottaa tms..

  Sinuna ottaisin reissuun mukaan hyviä irtoripsiä ja tehokasta liimaa, jotta esim iltamenoihin saat yhtä näyttävän silmämeikin kuin kavereilla;) ja kun ripset kuitenkin väkisin ovat jonkin verran kärsineet pidennyksistä, niin on aika kaljurottamainen olo vaikka laittaisi ripsaria.
  Auringon alla ne ripset kumminki saa parhaat mahdolliset olosuhteet kasvaa terveinä takaisin, joten hyödyntäisin aurinkokuurin! Mulla itellä autto biotiini ja tuo risiiniöljy ja meikkien poisto kookosöljyllä kun kasvattelin tyngät takaisin entiseen mittaansa. :) Täytyy sanoa, että enää en ottaisi ja oikeastaan tykkään silmistäni jopa ilman ripsaria välillä, kun tuntuu että omat on aika kivan mittaiset ja luonnolliset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit. :) Ja toi olisi myös varteenotettava ratkaisu! Ainoa vaan, että mä olen kokenut, että tekoripset usein repivät myöskin niitä omia pieniä, kasvuvaiheessa olevia ripsiä, kun ne ottaa pois. Hyvä kuulla, että biotiinista ja risiiniöljystä on ollut sulla apua!

   Poista
 2. Onko sun omat ripset kärsineet ripsienpidennyksistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käyttänyt nyt vuoden säännöllisesti ripsienpidennyksiä, joten en tiedä, missä kunnossa omat ripseni nyt ovat. Toki sillä, miten ripset ovat laitettu on paljon merkitystä, mutta uskaltaisin väittää, että vaikka ripsienpidennykset olisivat kuinka hyvin laitettu, kyllä ne aina hieman tavallista enemmän sitä omaa ripseä kuormittavat.

   Poista
 3. Tiedän niin ton tunteen ripsihuollon kanssa :D Itse olen omistanut myös ripsienpidennykset varmaan viimeiset 5 vuotta ja täytyy sanoa että niihin kyllä helposti koukkuun jää. Nyt kuitenkin olen "ekaa kertaa" omilla ripsillä pitkään aikaan ja ihan yllättynyt siitä kuinka paljon näistä tykkäänkään. Ripset saa laitettua kivasti ja näyttävästi hyvällä ripsarilla ja joskus voi turvautua irtoripsiinkin jos on juhlia tiedossa :) Säästää mukavasti ja ihanan fresh tunne kasvoilla. Suosittelen, tekee niin hyvää ripsille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että olet kokenut ripsienpidennysten jälkeen positiivisen yllätyksen! :) Kyllä mä tänä vuonna ajattelin koittaa olla enemmän ilman ripsienpidennyksiä kuin ripsienpidennyksillä. :) Toivotaan, että nämä ovat ripset vähän vielä vahvistuisivat ja kasvaisivat!

   Poista
 4. Mun mielestä vähän hassua että oot tota mieltä pidennyksistä/täyteaineista/leikkauksista, kun niin monella sunkin kaveripiiristä löytyy noi kaikki :D Miksi sun pitäisi laittaa ripset minttiin (ihan kauhee sana muuten) vain siksi, että muillakin on pidennykset? Pelottaako sua olla erilainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä huomasitko itse, mutta kommentissasi on pieni ristiriita; ensin mielestäsi on hassua, että ajattelen eritavalla kuin kaverini ja sitten kyseenalaista, miksi haluan olla kuten kaverini. Mutta kuten postauksessakin totesin: minulla ei ole mitään näitä kyseisiä ehostuskeinoja vastaan, enkä tuomitse ketään, jotka niihin turvautuvat (olen itsekin nyt jo vuoden ajan turvautunut säännöllisesti ripsienpidennyksiin), mutta voi kai sitä silti ihmetellä, että koska tästä kaikesta on tullut täysin arkipäiväistä? Ihmettelen myöskin siis ihan omalla kohdallanikin.

   Kun on ripsienpidennyksiä käyttänyt sen vuoden putkeen, tuntuu ensimmäisinä viikkoina ilman niitä varmasti hieman "meikittömältä". Siksi en tiedä onko tälläinen lomareissu, jossa muutenkin mielellään olisin kevyemmällä meikillä ja ottaisin paljon kuvia, paras mahdollinen aika näille ensimmäisille viikoille ilman ripsienpidennyksiä. :)

   Poista
 5. Suosittelen huoltamaan pidennykset vielä reissua varten ja sen jälkeen luopumaan. Itselleni pidennysten tärkein tarkoitus on nopeuttaa ja helpottaa arkea (laiska meikkaaja), joten lomalla on ihanaa kun ei tarvitse erityisemmin panostaa ja näyttää valmiiksi laitetulta. Tein juuri saman omaa reissua varten joulukuussa ja poistatin sen jälkeen, kun teki mieli olla taas omilla ripsillä yli vuoden tauon jälkeen. :)
  Tsemppiä eroahdistukseen! Ripsienpidennykset ovat kivat ja helpot, mutta kyllä jokainen näyttää kauneimmalta ihan omana itsenään ripset laitettuna vain ripsivärillä. Erityisesti sinä olet upea ja luonnonkaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin minäkin olen hieman ajatellut, mutta mulla on niin hyvä ripsienlaittaja, että ripset pysyvät päässä toisinaan lähemmäs kaksikin kuukautta! :-D Joten jos päädyn ripset vielä kerran huoltamaan, niin siihen menee taas reippaasti aikaa, kunnes pääsen antamaan omien ripsien hengähtää. Mutta kiitos kovasti sulle kivasta kommentista <3

   Poista
 6. Hyvä postaus ja hyviä mietteitä! Olen myös luonnollisemman kauneuden kannattaja :) Toisaalta tiedän, että myös minä jäisin varmasti helposti koukkuun jos ottaisin ripsienpidennykset tai rakennekynnet tms., joten parempi olla kokeilematta niitä alkuunkaan :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! No näinpä juuri. Sama minulla, että tiedän, jos minulla ei olisi luonnostaan pitkät ja paksut hiukset, niin varmasti olisin kokeillut hiustenpidennyksiä ja jäänyt niihin koukkuun... Me ihmiset taidamme aina hauta sitä, mitä meillä ei ole/emme voi saada. :-D

   Poista
  2. Juuri niin! Ja joo mullakin siis hiustenpidennykset on myös sellasset etten uskalla edes kokeilla niitä, koska sit niitten kanssa sais räpeltää koko ajan kun jäis kuitenkin koukkuun... :D

   Poista
 7. Itsellänikin on ollut jo varmaan neljän vuoden ajan ripsienpidennykset, välillä kuukausien - puolen vuoden tauko ilman niitä. Aina olen kuitenkin palannut pidennyksiin, sillä ne kieltämättä nostattavat itsetuntoani älyttömästi. Kuulostaa karulta, mutta näin se vain on. :D Haluaisin vinkata sulle myös ripsiseerumista, itse olen käyttänyt seerumia aina pidennyksien poisottamisen jälkeen, ja omani ovat kyllä kasvaneet ja vahvistuneet huomattavasti niiden käytön myötä. Tosin seerumillakin on hintaa ihan kivasti, ja niiden turvallisuudesta on myös netissä ristiriitaista tietoa, mutta kannattaa perehtyä asiaan lisää jos kiinnostaa. :)

  Toivottavasti itsekin pääsisin joskus tästä ripsienpidennyskoukusta eroon. Vielä en ainakaan ole kokonaan valmis luopumaan näistä.. ehkä vielä joskus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Feel you... :-D Ja pitää vähän googlailla lisää tietoa noista ripsiseerumeista! Niillä vaan tosiaan on sitä hintaa niin siksi päädyin ostamaan aluksi tämän risiiniöljyn. :)

   Poista
 8. Miten sitten itsesikin käyttämä kauneuskirurgia? Onko eri asia?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten postauksessakin totesin: minulla ei ole mitään näitä kyseisiä ehostuskeinoja vastaan, enkä tuomitse ketään, jotka niihin turvautuvat (olen itsekin nyt jo vuoden ajan turvautunut säännöllisesti ripsienpidennyksiin ja olen poistanut kasvoistani, selästäni ja varpaanvälistäni luomen), mutta voi kai sitä silti ihmetellä, että koska tästä kaikesta on tullut täysin arkipäiväistä? Ihmettelen myöskin siis ihan omalla kohdallanikin.

   Poista
  2. Luomien poistaminen on kyllä ainakin mun mielestä ihan eri asia kuin kauneuskirurgia vaikka silikonirintojen, nenäleikkauksen tai huulten täytön muodossa. Luomien poistaminen voi esim. ennaltaehkäistä ihosyöpää ja muita ongelmia, etenkin jos luomet on kasvoissa tai helposti hankautuvassa paikassa kuten varpaan välissä. Joten mun mielestä todellakin on eri asia! :-D

   Poista
  3. Niin, onhan siinä tietty eroa, mutta mun pointti oli, että mun mielestä jokaisella on oikeus muokata itsestään juuri sen näköinen kuin haluaa, kunhan henkilö itse on itseensä tyytyväinen ja onnellinen. :)

   Poista
 9. "Kyseisinä päivinä olo on ollut kuin meikittömällä: kalju, paljas ja epävarma" huh. Kyllä huonosti on asiat jos olo meikittömänä on tuollaista sinulle. En toki ihmettele, kun täydessä pakkelissa käyt jopa salilla. Huvittavaa että sinä ihmettelet tätä feikkeyttä, vaikka se on arkipäivää juurikin sinulle ja ystävillesi. Kyllä nykypäivänä on vielä naisia joille kaikenmaailman pidennnykset ja implantit ei ole mitenkään arkipäivää :D tosin sinä pyöritkin selvästi juuri niissä feikki pintaliitopiireissä. kehottaisin kyllä olemaan ilman pidennyksiä ja vähän keräämään itsetuntoa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärrä, miksei ilmiöiden arkipäiväistymistä voisi ihmetellä, vaikka itse olisikin osallisena kyseiseen ilmiöön? :-D Kyllä minua ihmetyttää nämä älypuhelimien ja somenkin aiheuttamat ilmiöt (ihmiset kulkevat kaduilla katse liimautuneena puhelimien ruutuun tai lisäävät itsestään tuhansia selfieitä someen), vaikka itse olenkin hyvin vahvasti niissä osallisena.

   Mutta olen tosiaan samaa mieltä, että on huonosti asiat, jos oma itsevarmuus on kiinni ripsikarvoista - ja siksi haluankin päästä tästä koukusta irti! :-D

   Poista
 10. Tekstin aloitus on mielestäni vähän epäonnistunut, kun sanot "Elämme maailmassa.." Ei, koska oikeasti aika pieni osa naisista turvautuu moisiin ulkonäkö"paranteluihin". SINÄ elät sellaisessa maailmassa ja kaveriporukassa jossa pidennykset ja täytteet ja implantit ovat arkipäivää! :D yleensä aikuiset ja kouluttautuvat ihmiset eivät välitä moisista. Sellainen ns. feikki kauneus ehkä vain tuntuu olevan niin yleistä, koska näillä pistoshoito/pidennys-naisilla on monesti tarve tulla esille ja laittaa enemmän kuvia someen kuin sellaisilla, joille ulkonäkö ei ole yhtä merkittävä asia elämässä. Ja niin, itse olisin samaa mieltä kuin eräs kommentoija, että aurinko kannattaisi hyödyntää ja olla ilman ripsiä lomalla, mitä jos vaikka panostaisit silloin vahvaan huulimeikkiin silmien sijaan? :) voisit suorastaan erottua muista hyvällä tavalla siten

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti! Törmään tosiaan jatkuvasti ihmisiin, jotka ovat parannelleet ulkonäköään tavalla tai toisella. Minulla on myöskin muutamia ystäviä ja tuttuja, jotka tekevät työkseen esimerkiksi mallin töitä, ovat missejä tai bloggaajia. Meiltä bloggaajiltakin tunnutaan kuitenkin jatkuvasti odottavan kuvia myös meistä itsestämme, joten ehkä tämä on luonut minulle osittain vääristyneen kuvan. Myös somessa, jossa vietän blogini ja Instagramini ansiosta paljon aikaa, törmään jatkuvasti tähän ilmiöön.

   Poista
  2. Muuten hyvä ja asiallinen Anon kommentti, jonka kanssa olen samaa mieltä verrattuna näihin muutamiin muihin... Mutta mielestäni tämä "kouluttautuneet" ei nyt liity asiaan ja on hassusti ilmaistu :D kyllä näistä kouluttautuneista, kuin kouluttamattomistakin naisista löytyy enemmän ja vähemmän ulkonäköään parantelevia tyyppejä! Annille sanoisin, että tee just niinkuin susta tuntuu hyvältä, kunhan nautit lomastasi! Se on se tarkoitus kuitenkin <3

   Poista
  3. Jep, minä ja oikeastaan lähes kaikki tuntemani ihmiset kuulumme tähän mainitsemaasi "aikuisten ja kouluttautuneiden" (tämä ilmaisu nostaa minussa karvat pystyyn) ihmisten ryhmään. Ja voin todeta että tämä ulkonäön parantelu on kyllä nykyään arkipäiväistä, puhutaan sitten opettajanhuoneesta tai aikuisista kilpaurheilijoista.

   Poista
 11. Itekki päätyisin ehkä siihen, että vielä huoltaisin ripset ennen reissua. Reissussa on kiva kun ei tarvitse huolehtia laittautumisesta, mutta lomakuvissa näyttää kumminki hyvältä :)
  Itekki vuoden pidennyksiä käyttäneenä eka viikko menossa ilman pidennyksiä, ja ihan yllätyin miten hyvässä kunnossa omat oli! Ihanaa kun saa taas rauhassa hieroa silmiä ja ripsarin avulla ripset näyttää melkein yhtä pitkille kuin pidennyksillä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se olisi kyllä helppo ratkaisu, mutta sitten joutuisi taas odotella niiden ripsien tippumista reilun kuukauden... :-D Yksi vaihtoehto olisi tosin laittaa ihan vain muutamia ripsiviuhkoja sinne tänne reissua varten! Täytyy keskustella asiasta ripsilaittajani kanssa... ;-)

   Poista
 12. Vahva suositus risiiniöljylle! Mulle kesän jälkeen tapahtui joku ihme ripsikato ja omat ripset oli täynnä koloja ja lyhentyivät selvästi siitä mihin oon tottunu. Joskus marraskuussa sitten kävin ostamassa viimein risiiniöljyn ja jo viikossa huomasin, että ripset oli paljon "joustavammat" eli ne kesti paremmin taivutusta ja kaikkea muuta hinkkausta :D nyt muutaman kuukauden jälkeen mun ripset on kasvanu takaisin pitkäksi ja voi tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Nyt vain sitten odotellaan tuloksia. :)

   Poista
 13. Itekin olin vuoden ripsikoukussa ja nyt ekaa kertaa ilman. Tää tunne on kyl oikeesti ihana ku ei oo mitään ylimäärästä silmissä! Raskainta on tietty ripsarin peseminen.. ja näytän yllättävän söpöltä kotona ku oon ihan luomuna �� baareihin laitan kyl tekoripset et saa vähä näyttävyyttä. Ja ens viikolla oon menossa laittaa taas ripset ihan yhtä reissua varten ja kärsiä sen jälkeen taas eroahdituksesta�� muuten odottelenki sitten kesää jolloin laitan sit seuraavana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihana sinä "yllättävän söpö luomuna" <3 Kyllä pitää kokeilla itsekin olla ainakin hetki ilman. :)

   Poista
 14. Mun mielestä on hyvä, että itekin havahdut ja ymmärrät, että itsetunnon ei tosiaankaan pitäs olla riippuvainen minkäänlaisista lisistä, pidennyksistä, täytteistä tai mistään extrasta. Sä (kuten varmasti monet muutkin noita jotakin tai jopa kaikkea käyttävät ja ottavat) oot niin upea ilmestys, et tekee oikein pahaa ajatella et mietit nuon itestäs. Oot niin luonnonkaunis et ei sulla ole mitään huolta tuollaisiin ajatuksiin :) eikä pitäs olla kyllä kenelläkään. Jotenkin tuntuu niin kurjalta et yhä nuoremmat ja nuoremmat laittaa jotain täytteitä huuliin ja vaikka mihin. Ymmärrän jos haluaa näyttää hyvältä ja nää jutut tuo sitä ekstraa omalle silmälle mut pohdimpa vaan et mihkä se luonnollisuuden arvostus on kadonnut :( joo kaikki omalla tyylillään, mutta huokaus silti

  VastaaPoista
 15. Mun ripset ainakin kasvoivat pidemmiksi risiiniöljyn avulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua! :) Toivotaan, että mullakin tepsii!

   Poista
 16. Sä olet aiemmin sun blogissa kirjoittanut, että "En haluaisi käydä sellaisissa maissa, joissa naisten asema on huono". Miten sä sitten nyt kuitenkin oot matkustamassa Arabiemiraatteihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidat viitata johonkin vanhaan ksyymyspostaukseeni, jossa minulta kysyttiin mihin maahan en ikinä matkustaisi? Ja vastasin noin ympäripyöreästi, että sellaisiin maihin en välttämättä haluaisi matkustaa, joissa naisten asema on huono. Karu fakta kuitenkin on, että monissa maissa naisten asema on vielä todella huono, mutta näissä turistikohteissa, kuten Dubai, on usein kuitenkin hieman länsimaalaisempi meininki, eikä naisena tarvitse olla kauhean peloissaan siellä ollessaan.

   Poista
 17. Moikka Anni! Mietin, että milloin luulet julkaisevasi lisää vastauksia viimeisimpään kysymyspostaukseen? Älä ota tätä kommenttia "valituksena", sillä mun mielestä on tosi kiva, että käytät aikaa kysysmyspostaukseen vastaamisessa ihan ajatuksen kanssa, mutta silti malttamattomana odotan (ja varmaan muutkin lukijat odottavat)! Mukavaa viikonloppua. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tällä viikolla saanut aikaiseksi alkaa vastailemaan kysymyksiin, enkä osaa kyllä yhtään arvioida, koska saan postauksen valmiiksi. Pahoittelen viivästystä. Mulla meni jotenkin motivaatio ja maku koko postaukseen, kun se edellinen hävisi juuri, kun olin saanut lähes jokaiseen kysymykseen vastattua... :-D

   Poista
  2. Joo, ymmärrän :) onkin parempi kuten sanoin vastata ajan kanssa ja ajatuksella sitä mukaa kun viitsii ja jaksaa, eikä väkisin tehdä äkkiä tyyliin "kunhan nyt vaan jotain vastailee muutamaan kysymykseen" :)

   Poista
 18. Tämän miehen mielestä tekoripset ovat huvittavia ja kysymyksiä herättäviä. Miksi laittaa sellaisia? Mihin niitä tarvitsee? Eikö ilman niitä koe itseään kauniiksi ja haluttavaksi? Ei ymmärrä. Noh. Kaikkea ei tarvitsekaan ymmärtää. Jokainen tyylillään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itseasiassa jutellut aiheesta muutaman miehen kanssa ja he kaikki ovat olleet samoilla linjoilla kanssasi. Tämä motivoi minuakin totuttelemaan elämään ilman ripsienpidennyksiä. :)

   Poista
  2. " Tämä motivoi minuakin totuttelemaan elämään ilman pidennyksiä." Tuohan kuulostaa aivan siltä, että itsetuntosi perustuu miesten mielipiteisiin ja huomiolle. Niin ei varmasti ole, mutta jotenkin hassusti ilmaisit itseäsi tuossa kommentissa. :D
   Ei ne miehet oikeasti kiinnitä tuollaisiin asioihin huomiota. Suurinosa vieroksuu ja pitää huulitäytteitäkin ällöinä, kun taas naiset ajattelee että miesten mielestä ne on seksikkäät jne.. :D Näistä asioista saa kyllä keskustelua aikaan, mielenkiintoinen postaus.

   Poista
  3. En tarkoittanut, että itsetuntoni perustuisi juurikin miesten mielipiteisiin, mutta usein naiset tuntuvat ihannoivan näitä ripsienpidennyksiä ja "puolustavan" niitä, joten sitten ne eroavat mielipiteet, oli ne sitten naisen tai miehen esittämiä, motivoivat totuttelemaan olemaan omilla ripsillä. :)

   Poista
 19. Mulla oli kans ripsien pidennykset yli vuoden putkeen ja nyt reilu viikko sit otin pois. Kyllä omat ripset kärsii siinä väkisinki vaik hyvin olis laitettu.

  Mut suosittelen kyl ottaan pois, olo on paljo freshimpi ilman niitä. Nyt jo viikon jälkee huomaa et omat ripset on sieltä alkanu kasvaa. Eyeliner auttaa kans kummasti ilmeeseen, kun pelkällä ripsarilla vois olla vähän kalju olo :D nyt lähti risiiniöljy kans testiin!

  Mä tekisin varmaan sillee et ottaisin ripsitupsuja matkalle mukaa ja laittaisin niitä aina iltamenoihin :) käytin niitä aina ennen juhlii lähtiessä ku ei ollu pidennyksiä ja niillä saa näyttävät ripset ja pysyy paremmin ku irtoripset.

  Mut joo suosittelen poistamista- ripset on nii massaa et erottuu edukseen joukosta omilla. Varsinki ku sä oot varmasti myös tosi nätti ilman pidennyksiäkin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ripsitupsut ovat hyvä idis tai sitten laittaa ihan vaan muutama ripsiviuhka ennen reissua niin että vaikutelma olisi luonnollinen, eikä ripsien lähtemistä tarvitsisi sitten reissun jälkeen odotella ihan niin kauan. :) Kiitos!

   Poista
 20. Mä poistattaisin ripset ennen lomaa! Auringossa menee kuitenkin suurinosa ajasta arskat päässä, joten ei ne räpsyt sieltä juuri näy :) iltamenoihin ripsaria, rajaukset ja luonnolliset silmät. Panostus sitten huuliin räväkämmällä punalla! Ja vinkkaanpas valmiiksi lumenen öljy pohjaisen silmämeikin poistoaineen. Löytyy usein aleista +100% jättipulloina ja sillä lähtee vedenkestävätkin myrkyt ripsistä kuin unelma ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä huolsin ripset viimeksi joskus joulukuun puolessavälissä, joten nyt jäljellä on enää muutama hassu karva, mutta saas nyt nähdä mihin päädyn... :-D Ja voi itseasiassa olla, että olen tuota Lumenen öljypohjaista poistoainetta joskus käyttänytkin, mutta täytynee hankkia sitä uudestaan kaappiin! :)

   Poista
 21. Lähdetkö reissuun vain ottamaan kuvia ja keräämään lisää seuraajia instagramiin? Hohhoijaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai ;) veikkaan että Anni ja kumppanit varas reissun ainoastaan sen takia että saa lisää seuraajia instaan :-----D

   PS. Kiitos päivän nauruista tosta kommentista :D

   Poista
  2. Niin... :-D Miksipä sitä ihmiset muuten matkustelisivatkaan? Toki aurinko, lämpö, hiekkarannat, kulttuuri, ystävät, nähtävyydet ja uudet kokemukset ovat myöskin ihan kiva pieni "sivuseikka" matkustamisessa. ;-)

   Poista
  3. Tuossa ylempänä ano ehkä viittasi siihen kun sanoit että on tärkeää näyttää hyvältä koska otetaan paljon kuvia ja totuushan on se että dokumentoit itseäsi hyvin runsaalla kädellä someen. Kieltämättä jää sellainen kuva et sekö on matkan päätarkoitus vaikka toivon totisesti ettei ole. Sulla on silmää valokuvaukselle ja onkin sääli että 99% kuvistasi on selfieitä.

   Poista
  4. Ymmärsin kyllä, mihin kyseinen anonyymi viittasi. Totuushan on, että kirjoitan julkista blogia ja teen somea ns. sivutyönäni eli saan sen kautta tuloja, joten tämä tavallaan myös velvoittaa minua ottamaan kuvia runsaalla kädellä. Tykkään valokuvata, mutta viimeaikoina tämä Suomen pimeys ja kylmyys ei ole kauheasti inspiroinut kuvaamaan maisemia, joten nyt on sitten kuvattu enemmän selfieitä. :)

   Poista
  5. Niin ja ei hätää, Dubaissa tulee varmasti kuvattua muutakin kuin omaa naamaa! :-D

   Poista
 22. Onko noi kaulapannat sun mielestä oikeasti tyylikkäitä muilla kuin koirilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä choker-yksityiskohdat tuovat kivaa pientä twistiä joihinkin asuihin saaden ne näyttämään mielenkiintoisemmilta. :-) Makuasioista on turha lähteä kiistelemään!

   Poista
  2. Tietävätköhän tytöt ja naiset, jotka kaulapantoja käyttävät (siis näitä Choker-malleja), niiden oikean merkityksen? Kaulapanta edustaa alistuvuutta ja sitä, että sinut omistaa joku.

   Tätä kannattaa miettiä :-)

   Poista
  3. Ano klo 14:57 ... are you fucking serious? :'D välil tekis mieli vaa ravistella joitain ihmisiä et herätys.

   Poista
 23. Ihanaa dubai reissua! ihania kuvia täällä jo ootellaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä pari viikkoa pitää jaksaa odotella, että pääsee lämpöön. :)

   Poista
 24. Huhhuh mitä kommentteja täällä taas on. Monista paistaa katkeruus kilometrin päähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä sääli, että postaukseni aiheuttavat lähestulkoon joka kerta tälläistä negatiivisuutta, oli aihe mikä tahansa...

   Poista
 25. Paljonko sun ripset maksaa :) huolto ja kokonaan uudet? :) mulla oli myös joskus ripsienpidennykset ja niihin kyllä jää koukkuun! Ihanaa näyttää heti aamulla herättyään ihmiseltä :) näytän tosi "hassulta" ilman ripsiväriä sillä mun ripset on vitivalkoset melkein luonnostaan samaten kulmat ja hiukset ja muutkin karvat :D sit pääsin onneks ripsikoukku (?) kierteestä pois ja nykyään aina välillä kestovärjään vaan ripset mustalla kestovärillä :) sekin saa meinaan ripset näyttään kivalta varsinkin jos on tuuheat ja pitkät ripset luonnostaan :) mulla on aika pitkät ja tuuheat mutta piikkisuorat -.- :D tulipa sekava kommentti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käyn laittamassa ripseni ystäväni luona, joten saan häneltä ripset huomattavasti edullisemmin kuin mitä hänen oikeat hintansa ovat. Ja mulla on ollut vähän sama juttu, että omat ripset ovat olleet ihan ok pituiset ja tuuheat, mutta niin piikkisuorat, ettei edes taivuttaminen saa niitä kunnolla näkyviin... :/

   Poista
  2. Moikka! Pakko vinkata yksi asia, nimittäin ripsien kestotaivutus+kestoväri (puhutaan myös Yumi-hoitona, yleensä edullisempi ilman Yumi-"merkkiä"). Tämä hoito siis pitää ripset taivutettuna 1-2kk, edullisimmillani olen saanut hoidon n. 50 eurolla. Uskon, että Helsingistä voi saada helposti edullisemminkin :) Kannattaa lueskella ja pohtia tuota vaihtoehtoa ripsienpidennysten tilalle, ei ole kallis eikä rasita ripsiä, kuten ripsenpidennykset. Itse olen käyttänyt risiiniöljyä ja se on auttanut ripsien kasvussa. Turvallista reissua ja mukavaa kevättä :)

   Poista
  3. Tuo kestotaivutus olisi varmasti juuri oikea hoito mulle, sillä omat ripset ovat ihan piikkisuorat! Kiitos vinkeistä ihana <3

   Poista
 26. Miten sä oot pitänyt yllä sun akrotaitoja? Vieläkö menee voltit jne? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä on reilu vuosi, kun olen viimeksi esimerkiksi takaperin paikaltaan volttia kokeillut, joten ei mitään hajua. :-D Siltakaadot ja flikit kyllä menevät edelleen. :)

   Poista
  2. Joo :) ite oon vuosi sitten lopettanut telinevoimistelun ja oon kovasti yrittänyt pitää taitoja yllä, mutta talvella ei oikein ole missä harjoitella kun ei oo nurmikkoa ulkona :D Salillahan voi paikalteen voltteja ja flikkejä tehdä, mutta sarjoille ei ole tilaa ja esim paikalteen kierrevolttia en uskalla tehdä kovalla alustalla. Teetkö sä vaan salilla välillä vai käytkö jossain kisahallilla tms? Noita flikkejä yms siis :)

   Poista
  3. Ennen kävin tekemässä kisiksellä, mutta viime kertoina olen ollut Salmisaaressa Skillz Gymillä, jonne maksaa n. 8 euroa sisään.

   Poista
 27. Moikka Anni!
  Ihan ensiksi täytyy sanoa, että tää sun blogi kuuluu ehdottomasti mun lemppareihin kun täällä on niin monipuolisia postauksia, postauksia tulee hyvään tahtiin ja postauksen kuvat ovat todella laadukkaita ja upeita. Pakko myös ottaa kantaa tämän postauksen ylempiin kommemtteihin, jossa valitettiin, kuinka lähes 99% ottamistasi kuvista on selfieitä, mutta itse olen nähnyt täällä kyllä reilusti kuin 1% verran enemmän muita kuvia kuin selfieitä... Muilla tainnut mennä ohi, en tiedä. Mutta olen myös sitä mieltä, että noin kauniin ihmisen kyllä kannaataa muutama selfiekin ottaa aina postaukseen.
  Luin myös siskosi blogia ja huomasin sisikosi postauksessa sinun ylläsi ihanan punaisen takin. Mahdatko muistaa, mistä tuo takki on peräisin. ( voin yrittää etsiä ja linkata tähän sen kyseisen kuvan siskosi blogista)
  https://www.flickr.com/photos/123158553@N02/31657399300


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Voi että ihana kuulla. Kiitos sulle! <3 Vielä kun saisin nyt kunnon rytmin päälle ja saisin julkaistua postauksia tasaisin väliajoin... Punainen takki on itseasiassa äitini, mutta lainasin sitä Saksassa ollessani, koska punainen on niin mun väri! :-D Takki on Maul Sports -merkin Primaloft-kevyttoppis. :)

   Poista
 28. Moi! En ole koskaan aikaisemmin kommentoinut kenenkään blogiin, vaikka tiivisti sinun ja muiden postauksia seurailenkin, mutta nyt tuli niin mielenkiintoinen aihe, että en malttanut olla kertomatta omia ajatuksiani! Aivan mieletöntä Anni, että otit asian puheeksi! :) On hienoa kuulla, että olet ajatellut luopuvasi, ainakin nyt edes hetkellisesti, ripsipidennyksistä. Mielestäni ripsipidennykset tekevät noinkin kauniista naisista helposti liian "suttuisia" ja yliampuvia. On myös tärkeää, että jokin näin tunnetumpi henkilö ja monen nuoren naisen esikuva, tekee poikkeuksen tästä "pinnallisesta kuplasta" ja rohkeaa näyttää luonnollisen kauneutensa. Mukavaa päivää sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti sinulle kommentistasi - ja kiva, että liityit keskusteluun! ;-) Olet mielestäni oikeassa. Usein sitä tulee myös ns. "sokeaksi" niille omille ripsilleen, eikä huomaakaan, että ne saattavat olla aivan liian pitkät ja paksut. Usein hieman luonnollisemmat ripsienpidennyksetkin näyttävät paljon sievemmiltä kuin överit. Minulla itselläni on ehkä muutaman kerran ollut omaan makuuni liian pitkät ripset, ja sitten olen saattanut hieman saksien kanssa leikata niitä lyhyemmiksi, jos on alkanut liikaa häiritä silmää. :-D

   Poista
 29. Kiinnostaisi tietää tästä blogspotin viestinnästä sellaista, että tuleeko sulla jonkinlainen ilmoitus vaikka kännykään aina kun joku kommentoi sun blogiin? :) eli saatko tietää niistä reaaliajassa vai näkyykö kommentit vasta kun jotenkin "kirjaudut" sisään vaikkapa työpäivän päätteeksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saan tietää kommenteista aina, kun kirjaudun Bloggeriin eli ei tule viestiä reaaliajassa puhelimeen tai sähköpostiin tms. :)

   Poista
 30. Jos oot joskus tilannut eun ulkopuolelta jotain niin onko monta kertaa jäänyt tulliin ja paljonko oot joutunu maksaan tullikuluja? Pohdin tässä et millähän perusteella paketit jää tulliin.. kun jotkut ei jää ja jotkut jää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tilannut ihan vain muutaman kerran EU:n ulkopuolelta ja joka kerta on jäänyt tulliin... :-D Tullikulut riippuvat paketin painosta, mutten nyt yhtään muista mikä se suhde on. Kannattaa etsiä tietoa suoraan tullin sivuilta. :)

   Poista
 31. Koska oot viimeks käynyt hammaslääkärissä ja onko sulla ollu monta reikää elämäs aikana XD PS. En tod tiedä mistä moinen kysymys heräs mieleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just itseasiassa keskusteltiin asiasta työkaverini kanssa ja tajusin, että hitsit olen viimeksi käynyt hammaslääkärissä juuri ennen kun täytin 18 vuotta! :-D Eli nyt alkaisi olla jo korkea aika... Ja reikiä mulla ei ole ollut koskaan. :)

   Poista
 32. Onko sun blogimotivaatio lopahtanut :( ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun ei ole, mutta työt ja kandidaatintutkielma verottavat tällä hetkellä hurjasti mun aikaa, kun en ole vielä löytänyt kunnon rytmiä uuteen arkeeni...

   Poista
 33. Kannattaa kokeilla Dior show iconic overcurl ripsaria. Musta parempi on se ei vedenkestävä versio! Kyllä sekin pienistä itkuista selviää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on niin piikkisuorat ripset, että olen vähän siinä uskossa, että vain vedenkestävät ripsarit pitävät ne edes hieman taivutettuina, mutta pitää testailla! :-D

   Poista
 34. Moi! Pakko myös kommentoida. Hyvä postaus ja mielestäni tärkeä aihe! Monesti somessa esillä olevilla on juuri näitä ripsenpidennyksiä ja kestokulmia yms. Ja se luo vääristyneen kuvan.

  Siksi musta on vähän väärin sanoa, että elämme maailmassa, missä tää kaikki on normaalia. No, mun kaveripiirissä kukaan ei oo käynyt kauneusleikkauksessa, kellään ei edes oo ripsenpidennyksiä! ja tässä noin 15 tyyppiä. Mulla on instagram ja facebook, mutta oon viimeksi lisännyt kuvan vuosi sitten. Miksi mun pitäs esitellä itteäni muille? Kyllä mut livenä näkee jos haluaa nähdä :D Ja toki löytyy kavereita, jotka postailee useesti, eikä siinä mitään.

  Eniten pistää miettimään tuo sun kommentti, että meikittömänä olo on kalju, paljas ja epävarma. Hirveä ajatus, että ei vois meikittömänä tuntuu samalta kun meikin kanssa! täysin sama ihminenhän siellä meikin allakin on.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos kommentistasi. Ja niinpä. Siksi päätinkin jättää ripsienpidennykset hetkeksi syrjään, että totuttelisin jälleen omaan nassuuni hieman luonnollisemmalla lookilla. :)

   Poista
 35. Mitä mieltä oot bkr juomapulloista (:

  VastaaPoista
 36. Oletko ajatellut osallistua miss-eloveena kisaan?

  VastaaPoista
 37. Heippa!

  Olisiko mahdollista saada lisää postauksia kaikkeen terveellisyyteen ja treeniin liittyen? Itse painin motivaation kanssa jatkuvasti ja nämä postaukset toisivat lisämotivaatiota :)

  VastaaPoista
 38. Outoo ku postaat nii harvoi enää :/ sillo ku olit viel parisuhteessa kirjottelit enemmä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on ollut totuttelemista uuteen arkeen ja päivärytmiin kandin ja töiden parissa. :)

   Poista
 39. Tuleeko sulta joku Bubbleroom-yhteistyöpostaus? :) Niihin treenivaatteisiin liittyen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se yhteistyö toteutettiin Instagramissa, mutta mahdollisesti voisin käyttää kyseisiä kuvia myös blogissa jonkun treenipostauksen yhteydessä. :)

   Poista
 40. Moiks! Tiiätkö miten Adeliina rahoittaa sen oleskelun Dubaissa? Ja syyn miksi hän edes matkusti sinne? Mitä hän tekee siellä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Joo, hän on työskennellyt siellä muutamassa eri yökerhossa hostina, mutta tällä hetkellä hän on työtön ja etsii uutta duunia, sillä yöduuni oli superraskasta, kun päivärytmi meni aivan sekaisin ja nyt hän etsii jotain ihan perus päiväduunia. Hänellä on onneksi säästöjä ja saa varmaankin myös jotain tukia Suomesta. :)

   Alunperin ystäväni lähtivät reilu vuosi sitten vain lomamatkalle Dubaihin, mutta he ihastuivat paikkaan niin, että palasivat lomansa jälkeen Suomeen vain hetkeksi ja lähtivät sitten takaisin Dubaihin etsimään töitä, sillä heitä ei pidätellyt mikään Suomessa. Ymmärrän hyvin heidän valintansa, sillä jos minulla ei olisi tällä hetkellä kandia tehtävänä, niin suunnittelisin varmaan itsekin tällä hetkellä muuttoa Dubaihin - se oli nimittäin ihan mieletön paikka! :-)

   Poista
 41. Oli pakko päästä sanoon että hitsi sä nainen oot tikissä!! Niin upee kroppa ja niin nätti muija että oksat pois <3 :)

  VastaaPoista
 42. Toivottavasti teet sen kysymyspostauksen ennen kuin alat tekemään jotain dubaipostauksia tms, kun sitä kysymyspostausta on nyt odotettu jo niin kauan :/

  VastaaPoista
 43. Mitä varten reissasittekaan sinne Dubaihin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytiin moikkaamassa ystäviämme Adeliinaa ja Ronjaa, jotka asuvat siellä. :) Ja Dubai on myös tämän talven aikana mennyt Kanarian saarten ohi suomalaisten suosituimmissa lomakohteissa, joten pitihän se nyt itsekin käydä tsekkaamassa!

   Poista
 44. Mikset vastaa kaikkiin kommentteihin? kertoo aika paljon sun yleissivistyksestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna mun kaikki kestää... :D

   Poista
  2. Olen pyrkinyt vastaamaan kaikkiin kommentteihin, joissa on kysytty jotain. Valitan, jos joku on jäänyt välistä! :)

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!