10. tammikuuta 2017

Uusivuosi Luxemburgissa

Uusivuosi, tuo kuplien ja kimalluksen täyteinen juhlien kuningas, johon liittyy lähes poikkeuksetta suuria odotuksia. Yleisesti ottaen liian suuret odotukset johtavat usein pettymyksiin, kun todellisuus ei vastaakaan odotettua. Minulla on mennyt elämässäni turhan monta uuttavuotta penkin alle sattuneesta syystä, ja siksi tälle uudellevuodelle ainoa toiveeni oli, että voisin viettää sen ulkomailla. Ulkomailla siksi, että rakastan matkustamista sekä uusien paikkojen näkemistä ja kokemista. Myös ihan tavallinen ilta ulkomailla vietettynä tuntuu erityiseltä, joten uusivuosi ulkomailla on varmasti onnistunut. Niinpä varasin joulupyhien jälkeen lennot Saksaan ja ilokseni sain myös siskoni hänen poikaystävänsä kanssa mukaani.

IMG_3343

Uudenvuodenaattoaamuna valmistimme siskoni kanssa koko perheelle jo perinteeksi muodostuneen brunssin. Runsaalla ja monipuolisella aamupalalla/brunssilla aloitettu päivä ei vaan yksinkertaisesti voi mennä pieleen!

IMG_3345

Brunssipöydästä noustuamme lähdimme ajamaan kohti Luxemburgia, jossa meillä oli tarkoituksenamme viettää uusivuosi. Matkalla pysähdyimme Zweibrückenin The Style Outlets -outletissa. Siellä saimme Saksan perheeltämme siskoni kanssa viimeiset joululahjat nimittäin he olivat päättäneet tukea meidän matkalaukkuinvestointejamme, ja niinpä Samsoniten outletista lähti molemmille mukaan täydelliset matkalaukut - minun on punainen, tottakai. Kyllä nyt kelpaa reissata!

IMG_3355

IMG_3369 (1)

IMG_3385

Shoppailun jälkeen ajoimme vielä reilun tunnin Luxemburgiin, jossa yövyimme minun ja äitini muutama vuosi sitten hyväksitoteamassa Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal -hotellissa. Hotellille päästyämme vedin kylpytakin niskaan sekä aamutossut jalkaan ja aloin laittautua iltaa varten kauniissa kylpyhuoneessamme. 

Lisää kuvia hotellistamme ja Luxemburgista löytyy parin vuoden takaisista postauksistani: 1st day in Luxembourg ja Luxembourg the old city.

IMG_3471

IMG_3475

jumpsuit Shein.com, heels from USA, watch Michael Kors, earrings Glitter

IMG_3493 (1)

IMG_3489

Olin siis itse viettänyt jo aiemmin yhden viikonlopun ja äitini kaksi Luxemburgissa, mutta nämä visiitit ajoittuivat kevät-kesä-aikavälille, joten kummallakaan ei ollut kokemusta talvisesta Luxembourgista. Olin googlannut etukäteen (lue: lähtöä edeltävänä iltana ja ahdistunut suuresti) hieman uudenvuoden aktiviteetteja kyseisessä kaupungissa, ja lähestulkoon jokaisessa arvostelussa nousi esiin yksi väite: Luxemburg on kuollut paikka viettää uuttavuotta. Pienestä ahdistuksestani huolimatta emme vaihtaneet uudenvuoden suunnitelmiamme, ja hyvä niin, sillä Luxemburg täytti kaikki uudellevuodelle asettamani toiveet moninkertaisesti.

IMG_3567

Kyseisenä ajankohtana koko kaupunkia peitti niin sankka sumu, että hyvä kun näki edessä ajavan auton ajessa ja ilotulituksien katselemisesta hotelimme mahtavasta näköalaravintolasta käsin oli turha haaveilla. Puut sen sijaan olivat värjäytyneet valkoisiksi ja satumaisiksi, kun sumu oli ilman pakastuessa tiivistynyt vesihuurteena niiden oksille. 

IMG_3578

IMG_3596

IMG_3617

IMG_3615

IMG_3624

IMG_3619

IMG_3620

IMG_3641

Kaupunki oli myös valaistu mielettömän kauniisti ja kaduilla oli oikein rauhaisaa (joku ehkä käyttäisi adjektiivia "kuollutta") meidän etsiessämme sopivaa illallisravintolaa. Meillä ei ollut pöytävarausta, joten moniin suosittuihin ravintoloihin emme lähteneet edes yrittämään, mutta muutaman ovella kävimme vilkaisemassa listaa, ja he kertoivat heillä olevan vielä muutamia pöytiä vapaana. Lopulta kuitenkin päädyimme erääseen viihtyisään meksikolaiseen ravintolaan, joka ei ollut sieltä fiineimmästä päästä, mutta talo oli tupaten täynnä, ruoka oli erinomaista ja fiilis todella rento ja hyvä. Täydellinen paikka uudenvuoden illalliselle!

IMG_3651

Illallisen jälkeen noin puolituntia ennen puoltayötä lähdimme kävelemään kohti aukiota, jossa Googlen mukaan järjestettäisiin kaupungin ilotulitus, livemusiikkia sekä luistelurata. Odotukseni eivät Googlen arvioiden johdosta olleet kovin korkealla, ja siksi, kun eteemme aukesi taianomainen, hieman piilossa korkeiden talojen keskellä sijaitseva aukio, olin kuin puulla päähän lyöty. Aukion läheisyydestä tosiaan löytyi livemusiikkia, kun DJ soitti suurella, valaistulla lavalla sekä vanhoja kunnon klassikoita että uusimpia hittejä, joiden tahdissa juhlakansa hyppi ja tanssi. Myös kauniisti koristeltu luistinrata oli houkutellut useita ihmisiä, niin aikuisia kuin lapsia, nauttimaan vauhdin hurmasta ja moni oli myös hakeutunut lämpölamppujen ja kojujen ääreen, sillä niistä sai ostettua sekä lämmintä että kylmää "lämmikettä". Kaiken tämän lisäksi koko aukio oltiin valaistu todella kauniisti ja paikan päällä saattoi seurata isolta screeniltä kuinka minuutit vaihtuivat sekunneiksi ja vuosi 2016 uudeksi vuodeksi 2017.

IMG_7912

IMG_3703

IMG_3767

IMG_3774

IMG_3737

IMG_3714

IMG_3736

IMG_3758

IMG_3810

IMG_3797

IMG_3800

IMG_3818

IMG_3805

IMG_3822

IMG_3841 (1)

IMG_3838 (1)

IMG_3829

IMG_3848

Ja mikä olisikaan ollut parempi tapa aloittaa uusi vuosi 2017 kuin hotellimme täydellinen brunssi huikean asiakaspalvelun kera?

IMG_3905

IMG_3912

IMG_3934

IMG_3935

Vielä ennen kotiin lähtöä kävimme kurkkaamassa Luxemburgin nähtävyyksiä, joista suurin taitaa olla vanhat kaupunginosat ja linnoitukset, jotka ovat yksi Unescon maailmanperintökohteista.

IMG_7995 (1)

 Ihana tapa aloittaa uusi vuosi rakkaiden seurassa. Toivotaan meille kaikille parempaa uutta vuotta 2017!

44 kommenttia:

 1. Viitsisitkö joskus vastailla myös edellisten postausten kommentteihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin harmittaa se kun et vastaa kommentteihin lähes koskaan ajallaan ja joskus et ollenkaan.

   Poista
  2. Just tämän takia mä en enää lähes ikinä jätä kommentteja, kun niihin on näköjään ylivoimaisen vaikea vastata sitä mukaa kuin niitä kommentteja julkaisee tai edes ennen kuin kirjoittaa uusia postauksia.

   Poista
  3. Edellisten postauksien kommentteihin on nyt vastattu. :) Ja kiitos rakentavasta palautteesta. Pyrin kiinnittämään asiaan jatkossa enemmän huomiota!

   Poista
  4. Munkin mielestä olisi kiva jos kommentteihin voisi vastata sitä mukaa kun ne muutenkin julkaistaan. Essin blogin kommenttikentästä jää aina hyvä mieli, jos nyt saa "verrata" teidän blogeja :)

   Poista
  5. Minulla on ollut tapana julkaista kommentteja sitä mukaa kuin niitä tulee, koska usein kommentit herättävät keskustelua täällä kommenttiboksin puolella, ja sitten voin vastata samalla aina jonkin tietyn aiheen herättämiin kysymyksiin. :)

   Poista
  6. Mun mielestä taas on kiva, että julkaiset kommentteja sitä mukaan kun niitä tulee, koska muuten menee sitten helposti pitkäkin aika, että postauksessa näkyy mitään kommentteja ja musta on kiva heti lueskella muidenkin ajatuksia. :) Tykkään sun (ja myös Essin) blogissa siitä, että vastaatte tosi hyvin kommentteihinne.

   Poista
  7. Niinhän se aina menee, että toinen tykkää ja toinen ei - kaikille ei koskaan voi olla mieliksi! :-D Mutta kokeillaan nyt tuota, että julkaisen kommentit vasta, kun ehdin vastaamaan niihin samalla, kun enemmistö sitä toivoi.

   Poista
 2. Oletko kateellinen siskosi parisuhteesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tietenkään. Olen onnellinen siskoni puolesta, että hän on löytänyt mukavan kaverin rinnalleen. :) Toivon siskolleni vain parasta. <3

   Poista
 3. Heippa! Kiitos mukavasta ja esteettisestä blogista :) saako kysyä onko sinulla jumpsuitin alla käytössä korsetti ja jos on niin minkä olet kokenut hyväksi? Ja vielä että mistä viimeisimmän kuvan korolliset, kauniit ylipolvensaappaat? Kiitos vastauksesta jo etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ei ole korsettia käytössä. :) Ja viimeisen kuvan ylipolven saappaat ovat ostettu Saksasta, enkä kyllä tähän hätään muista kaupan nimeä, sillä kyseessä ei ole mikään kansainvälinen ketju.

   Poista
 4. Ihana postaus ja kirjotat niin kivasti kun kuvailet tapahtumia :) Toi hotelliaamiainen näyttää aivan täydelliseltä! Itse vietin uudenvuoden Wienissä eikä sekään ollut pettymys, voisi melkeen ottaa tavaksi viettää uusivuosi aina ulkomailla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! <3 Tuo hotelliaamiainen on kyllä yksi parhaista, joita olen elämäni aikana kokenut. :) Itsekin haluaisin joskus lähitulevaisuudessa päästä käymään Wienissä, kun isäpuolenikin työskentelee siellä nykyään!

   Poista
  2. Ja olen myöskin harkinnut vakavasti tuota uusivuosi ulkomailla -perinnettä! ;-D

   Poista
 5. Taitaa olla sun jalka painotteiset treenit menny perille! Muistelen että kirjoitit joskus että haluaisit kokoa reisi peppu seutuun ja ainakin näiden kuvien perusteella kyllä sinne on tarttunutkin:) Näytät tosi hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt totisesti alkaa jo pikkuhiljaa näkyä niitä tuloksiakin! :) Kiitti sulle <3

   Poista
 6. Hui kun sä oot mun mielestä laihtunut, ellei instakuvat vääristä, älä ainakaan enempää laihduta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omasta mielestäni en kyllä ole laihtunut. Ja nyt minulla on ollut normaalin treenirytminkin suhteen breikki, kun olen ollut reissussa joulusta lähtien. :)

   Poista
 7. Outoa lukea näitä vähän kaunisteltuja ja siloiteltuja versiota samoista aiheista, kun essi aina kirjoittaa samat jutut realistisemmin ja hauskemmin :D essi on tosi hyvä bloggaaja, voisit ottaa hänestä mallia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essi on huippubloggaaja, mutta pitää muistaa, että me olemme eri ihmisiä, ja siksi myös hyvin erilaisia, joten me myös kirjoitamme eri näkökulmista. :) Minulla ei esimerkiksi ollut hotelliaamiaisellamme ollenkaan krapulaa, kuten Essillä, sillä pitäydyin illan aikana vain muutamassa lasillisessa, enkä voi siksi kirjoittaa "realistisesti" siitä, miten ruoka ei olisi maistunut täydellisellä aamiaisella. Ymmärrät varmaan. :-D

   Poista
  2. Mun mielestä on myös kiva lukea molempien näkökulmia samoista jutuista. Mulla ei ainakaan oo tullut yhtään kaunisteltu fiilis sun postauksista, vaan enemmän sellainen, että nämä kertoo sun näkökulmasta asioista ja sitten taas Essin postaukset tuovat hänen näkökulman asioihin. Ehkä niistä vähän välittyy myös se, millaisia persoonia olette :) Ja pakko vielä sanoa, että mun mielestä Annin blogi on kehittynyt hirmusesti viime vuosina juuri siinä, että hän on uskaltanut tuoda myös niitä "negatiivisia" asioita esiin blogissaan. Eli mun mielestä, jatka samaan malliin!

   Poista
  3. Olen täysin samoilla linjoilla kanssasi! <3 Kiitos ihana. :)

   Poista
 8. Mistä sun ig:ssä näkynyt sininen mekko(?) on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on paita, jonka ostin ennen joulua Bikbokista. :)

   Poista
 9. Tosi kiva postaus:) Mielestäni on vain rikkaus lukea sinun ja siskosi blogeista postauksia samoista aiheista! On mielenkiintoista aina tutustua postaukseen kahden eri ihmisen silmin kuvailtuna! Kiitos upeasta ja inspiroivasta blogista anni! Toivottavasti sulle tapahtuu super juttuja tänä vuonna<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Superihana kuulla! Ja en tiedä johtuiko matkaväsymyksestä vai mistä, mutta ensimmäisen kerran kun luin tämän kommenttisi, meinasi kyynel tulla. Tälläiset sanat ovat toisinaan kultaakin arvokkaampia. <3

   Poista
 10. Tää ei nyt liity postaukseen mutta mitä syöt salin jälkeen iltasin?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joko lämpimän ruoan tai sitten iltapalaa, kuten esimerkiksi smoothieta, paistettuja kananmunia, rahkaa, hedelmiä, tms. :)

   Poista
 11. Paljonko sulla on painoa tuossa kyykyssä, mikä näkyi igssä ja snapissasi? :) montako toistoa ja sarjaa jaksat tehdä sillä painolla ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä oli tanko + molemmilla puolilla 30 kg, ja tein 4 x 10 sarjoja pitäen jalkoja hieman eri leveyksillä.

   Poista
 12. Kauanko ootte dubaissa :)

  VastaaPoista
 13. Mikä on sun mielipide hiihtämisestä :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mielummin laskettelen kuin hiihdän. ;-D Mutta mulla on ihania muistoja, kun pienenä hiihdimme Lapin mökillämme sisarusteni kanssa. <3

   Poista
  2. Ja Antti Tuiskun uusi Mä Hiihdän -biisi on hyvä ;-D

   Poista
 14. Oli kyll huikee uuden vuoden avaus myös Helsingissä , ei mitään tarvetta lähteä ulkomaille.

  VastaaPoista
 15. Missä aiot aina yöpyä kun käyt vaasassa kouluhommien takia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kavereiden luona, jos tarvitsee olla yötä. :)

   Poista
 16. Kuinka usein sun pitää käydä Vaasassa koulussa? Ja teetkö muulloin vaan kotona tehtäviä ja luet itekses? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. n. kerran kuussa. Muulloin kirjoitan kandia ja suoritan muutaman kurssin verkossa. :)

   Poista
 17. Mitä mieltä oot twerkkaamisesta... ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sitä mieltä, että twerkkaaminen on taitolaji, sillä itseltäni se ei luonnistu lainkaan. Haha :-D

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!