2. maaliskuuta 2017

Kevättä kohti

Moi murut!

Olipas mukava palata takaisin noin kuukauden mittaiselta blogibreikiltä ja huomata, että teitähän on siellä ruudun toisella puolella vielä vaikka millä mitalla päivystämässä ja odottamassa uusia postauksia! Julkaisemani Q&A-postaus herätti monessa teissä ajatuksia ja lisäkysymyksiä, mikä on johtanut aktiiviseen keskusteluun kyseisen postauksen kommenttikentässä, mikä on mielestäni huippua! Tosi tylsähän täällä olisi ihan yksinään paasata, ja siksi jokainen kommentti on toivottu ja tervetullut. Tai no, ainakin melkein jokainen kommentti sillä, kuten minun postaukseni yleensäkin, tämäkin postaus kirvoitti pintaan hyvin negatiivisiakin fiiliksiä osalla lukijoista, ja tästä johtuen jouduin vastaanottamaan muutamia hyvin ikäviäkin kommentteja. Haluaisin ystävällisesti muistuttaa teitä kaikkia, että eriäviä mielipiteitä saa ja pitääkin olla, mutta sillä on hurjasti merkitystä, miten sen oman kantansa esittää. Ja jos johonkin asiaan ei ole muuta kuin ikävää sanottavaa, niin tarvitseeko sitten sanoa mitään? 

Itse henkilökohtaisesti uskon hyvän kierteeseen. Tekemällä, ajattelemalla ja sanomalla hyvää vastaanotan hyvää ja vedän muita hyvää tekeviä, ajattelevia ja sanovia ihmisiä puoleeni. Miksi meillä Suomessa toinen, varsinkin naispuolinen henkilö, on usein toiselle, varsinkin naispuoliselle henkilölle, susi? Emmekö voisi iloita toistemme puolesta ja tsempata toinen toisiamme eteenpäin elämässä, se kun ei ole meiltä itseltämme pois. Ymmärrän, että täällä Suomessa on tällä hetkellä kylmää, märkää ja pimeää, mikä saattaa saada oman elämän tuntumaan aika ajoittain melkoisen kurjalta, mutta sen oman pahan olon purkaminen toisiin ihmisiin ei vaan muuta sitä faktaa lainkaan. Siksi ainoa oikea ratkaisu on tutkia niitä omia negatiivisia fiiliksiään ja miettiä, että mistähän ne oikeasti kumpuavat. Ja sitten, kun on saatu selville, missä se rikkaruoho, joka aiheuttaa negatiivista fiilistä, kasvaa, on se kitkettävä juurineen kaikkineen irti siitä hedelmällisestä maaperästä, joka pystyisi tarjoamaan kodin monelle kauniimmalle kasville, jotka aiheuttavat positiivisen fiiliksen. Okei, nyt tämä meni ehkä liian vertauskuvalliseksi, mutta toivottavasti saitte sentään ajatuksesta kiinni, haha! Kevät on sellaista puhdistumisen aikaa, että nyt jos joskus kannattaa jättää ne mieltä painavat negatiiviset asiat taakseen ja kääntää katse kohti aurinkoisempia päiviä.

PS. Mitäs mieltä siellä ruudun toisella puolella muuten ollaan siitä faktasta, että me eletään jo maaliskuuta, ja kevät ja kesä tekee vauhdilla tuloaan? Mä olen ainakin ihan superinnoissani ja täysin valmis hyvästelemään toppatakit, kalpean ihon, jatkuvan harmauden ja pakkasen aiheuttaman ihottuman. Yllättävän nopeasti on jälleen yksi talvi lähes selätetty, vaikka taaksepäin kelatessa sitä ymmärtääkin, miten paljon on ehtinyt jälleen sattua ja tapahtua näinkin lyhyessä ajassa. Mutta nyt me ollaan voiton puolella taistelussa Suomen kylmää, pimeää ja loputonta talvea vastaan ja mielestäni ansaitaan kaikki pieni oman olan taputus siitä hyvästä!

IMG_4643 (1)

IMG_4550

IMG_4589

IMG_4442 (1)

IMG_4631

Kuvissa näkyvät marmorikuvioiset treenivaatteet olen saanut Bubbleroomilta yhteistyön merkeissä, ja pakko kehaista niitä sen verran, että niiden kauniin ulkonäön lisäksi myös materiaali on ihanan pehmoista ja joustavaa. Marmoripöksyistä tuli välittömästi yhdet lemppareistani! Sekä tämä setti ja muut uudet treenivaatteet että kevään lähestyminen ovat tuoneet hurjasti uutta motivaatiota treenaamiseen.

Kevättä kohti positiivisilla fiiliksillä!

66 kommenttia:

 1. "Miksi meillä Suomessa toinen, varsinkin naispuolinen henkilö, on usein toiselle, varsinkin naispuoliselle henkilölle, susi?"

  Täyttä totta tämä postaus ja olen samaa mieltä, mutta särähtää aina korvaan tuo miten painotat sitä, että erioten Suomessa olisi enemmän pahansuopuutta kuin muissa maissa. Itse olen Suomen lisäksi asunut nuoruusvuosinani useassa eri maassa ja kyllä sitä kiusaamista joka paikassa tapahtuu. Joo, ehkä Suomessa on jostain syystä keskivertoa enemmän kateutta ja ennakkoluuloista kansaa naapurimaihin verrattuna, mutta esimerkiksi nettikiusaamista on kyllä ihan yhtä lailla mm. nykyisessä kotimaassani. Siis aivan järkyttäviä kommentteja tulee bloggaajien blogeihin anonyymisti sekä esimerkiksi Instagrameihin ihan ihmisten omilla nimillä.

  Kiusaaminen kaikissa muodoissa on kamala asia ja ikävää on myös se, että ei sitä pelkästään Suomessa tapahdu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet varmasti oikeassa. Minulla on kokemusta vain Suomessa ja Saksassa elämisestä, ja omien kokemuksieni perusteella meininki on paljon raadollisempaa meillä täällä Suomessa. Voi tosin olla, että sekin vaikutta, ettei saksan kielitaitoni ole niin hyvä, koska tällöin moni negatiivissävytteinen kommentti on saattanut mennä minulta täysin ohitse.

   Poista
  2. Etkä sä myöskään ole pitänyt saksalaista blogia, näin esimerkiksi :)

   Poista
  3. Itse myös Saksassa asuneena voin sanoa, että siellä ne tytöt vasta ilkeitä ovat! Varsinkin ulkomaalaisille naisille ollaan hyvin kateellisia ja se tulee käytöksestä hyvin selväksi.

   Poista
  4. Minulla on erilaisia kokemuksia saksalaisista tytöistä. Minut nimittäin otettiin välittömästi osaksi todella tiivistä tyttöporukkaa ja olemme edelleen heidän kanssaan säännöllisesti tekemisissä. :)

   Poista
  5. Mäkin tapasin vaihdossa saksalaisia tyttöjä, jotka otti mut ainoana suomalaisena (muita suomalaisia ei vaihdossa ollut) ja kutsui mut aina mukaansa illan istujaisiin tms :) edelleen ollaan tekemisissä näin muutama vuosi vaihdon jälkeen <3

   Poista
  6. Kiva, että sullakin on positiivinen kokemus Saksasta ja saksalaisista. :)

   Poista
 2. Sä ja Essi bloggaatte aika lailla samoista aiheista ja ootte hyvin paljon saman näköisiäkin ulkonäöltänne ja tyyliltänne. Ootko miettinyt mistä johtuu, että sulle tulee lähes joka postaukseen herjaavia ja ikäviä kommentteja, mutta Essille hyvin harvoin ja suurimmaksi osaksi vain kehuja? Tai en tietenkään tiedä onko vain niin, että Essi ei julkaise niitä ikäviä kommentteja, mutta en muista koskaan että mulla olisi tullut pahaa mieltä Essin blogin kommenttikentästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on todella hyvä kysymys, johon varmasti parhaiten osaisivat vastata ne henkilöt, joissa postaukseni aiheuttavat negatiivisia fiiliksiä.

   Poista
  2. Olisi kyllä mielenkiintoista kuulla niiden lukijoiden vastaus tähän kysymykseen, jotka sun blogiin kirjoittavat rumasti, mutta Essin blogiin ei. Oletan kuitenkin, että monet lukijat lukevat teidän monien blogeja juurikin siksi kun ne kuitenkin ovat aika samanlaisia ja samanaiheisia! Uskaltaisiko joku negatiivinen anonyymi vastata tähän? Tuskin...

   Poista
  3. Kumpaakin blogia lukevana olen miettinyt samaa. Voisiko olla niinkin perus juttuja, että Annin blogi on ollut olemassa paöjon pidempään ja anni on kasvanut blogin mukana teinistä nuoreksi naiseksi, jolloin pidempi elämänkaari on esillä ihmeteltävänä. Essi astui blogimaailmaan aikuisena ja ne ihan pahimmat teiniajan toilailut on jääneet blogin ulkopuolelle. Voisiko ero olla myös lukiakunnan iässä. Essillä ehkä vanhempia lukijoita? Annilla vielä nuoria, joilla tietty sensuuri ei vielä toimi. Sulla on Anni aivan ihana blogi ja ihana tapa kirjoittaa :) älä Anna negatiivisten kommenttien masentaa!

   Poista
  4. Varmasti sillä on merkitystä, että minä olen nuorempi, jolloin myös lukijakuntani on hieman nuorempaa. Minulla on myös hieman enemmän seuraajia, mikä puolestaan lisää niin positiivisten kuin negatiivistenkin kommenttien määrää. Ja tietty olemme myös Essin kanssa ihan erilaisia persoonia, eikä kaikkia voi aina miellyttää! :) Kiitos <3

   Poista
 3. harvoin kommentoin kenenkään blogeja mutta nyt on pakko; kiitos ihanasta blogista! jotenkin tulee aina niin lämmin fiilis näitä sun postauksia lukiessa. Oot ihan älyttömän mukavan ja jalat maassa -tyyppisen oloinen ja lisäks vielä törkeen kaunis! ihanaa kevättä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että nyt päädyit kommentin jättämään, sillä minulle tuli siitä tosi hyvä mieli! Hyvää kevättä myös sinulle <3

   Poista
 4. Tosi kauniit treeni vaatteet :) Nauroin ääneen tolle sun vertauskuvalle, vaikkei se välttämättä ollut tarkoitus, niin viesti meni perille, ja jäi vielä hymyilyttämäänkin. Paras ase negatiivisuutta vastaan on oma positiivisuus, oot ihana :D

  VastaaPoista
 5. Mä luin mielenkiinnosta kaikki nuo edellisen postauksen kommentit läpi ja ne veti mut aivan sanattomaksi! Miten joku voi olla noin ilkeä toiselle, ketä ei edes tunne? Kamalaa millä tavalla ne pukee oman pahan olonsa sanoiksi ja ottaa sut uhrikseen. Mä oon lukenut sun blogia alusta saakka ja oot niin ihanan oloinen ihminen! Ja pakko sanoa, että tämän postauksen kuvia katsellessa mulla iski kateus sun kroppaa kohtaan! Mä vaan leviän ja leviän mitä enemmän mennään lähemmäs kesäkuuta (oon raskaana). Sun kroppas on niin upeassa kunnossa ja oot suurena inspiraationa mulle. Heti kun vauva on pihalla, niin mä aloitan oman urakkani kauniimmasta ja terveemmästä kehosta. Jatka Anni samaan malliin, sä oot mahtava! ❤ Stay fabulous!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Vitsit, miten pitkän ajan olet sitten ehtinyt jo kulkea "mun matkassa", jos olet alusta asti seuraillut blogia. :) Ja paljon onnea jo etukäteen tulevasta pienokaisesta. <3 Nyt vaan nautit täysillä raskausajastasi, etkä stressaa ollenkaan sitä muuttuvaa vartaloa, koska sen timmin kropan saa koska vain treenattua takaisin, mutta juuri tätä meneillään olevaa raskautta et tule enää kokemaan. :)

   Poista
 6. Minustakin on tosi kiva, kun postailet taas! Ikävät kommentit ovat ikäviä, ja sellaiset puheenvuorot ovat valitettavasti aina loistaneet netissä. Nettimaailma, tai ainakin -keskustelu, voi olla karua, joten minusta on ihanaa, että netissä on kuitenkin myös paljon positiivista tekstiä ja fiilistä, minkä vuoksi luen sinunkin blogiasi!

  VastaaPoista
 7. Olen aivan samoilla linjoilla, miksi ei keskityttäisi kaikki toisten puolesta iloitsemiseen ja tsemppaamiseen. Itse ainakin saan 100x paremman mielen toisen kehumisesta, kuin haukkumisesta. Toisen puolesta iloitseminen nostattaa omaakin mieltä toisin kuin negatiiviset ajatukset:)

  VastaaPoista
 8. Noi on kyllä niin makeet noi marmorikuosiset treenitvaatteet! Pakko ehkä hommata itellekkin ;) Ja täällä myös innoissaan ollaan kun kesää kohti mennään! Onkin jo ikävä aurinkoa ja lämpöä! :) Tosi kauniita nää kuvat susta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään niistä kyllä kovasti, joten voi muuta kuin suositella! :)

   Poista
 9. Niin totta! Mutta voi sitä onnistumisen fiilistä kun huomaa miten ihanan kauniin kukkatarhan itelleen on saanut kasaan. Voihan kannustavuuden tukiverkko <3 hiiteen moiset rikkaruohot, jokaisen oma valinta mitä mukanaan elämässään kantaa. Kaikkea voi katsella kahdelta kannalta. Either a blessing or a lesson ;) ja täälläkin odotetaan parempia säitä ja kesää, mutta voihan kauhistus, mihin hittoon tää aika taas häviää!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, you made my day. ;-D Hiiteen moiset rikkaruohot, indeed! <3

   Poista
 10. Oletko mielestäsi itsekeskeinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekeskeisen määritelmä: "Itseensä keskittyvä muiden hyvinvoinnin tai tarpeiden kustannuksella". Vastaukseni on: kyllä ja en. Kyllä, keskityn usein itseeni ja en, mutten kuitenkaan muiden hyvinvoinnin tai tarpeiden kustannuksella.

   Poista
 11. Itse en ainakaan mitenkään "taistele" talvea vastaan vaan tykkään kaikista vuodenajoista. No ehkä en kesästä niinkään - varsinkaan jos se sattuu olemaan helteinen (usein ei) - mutta menee sekin, kun on kovin lyhyt täällä Suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle kesä on ehdoton lemppari ja siksi pitkä, kylmä talvi tuntuu toisinaan kyllä melkoiselta kamppailulta. :-D Ihmiset ovat erilaisia!

   Poista
 12. Mä meinasin saada jonkin totaalisen romahduksen kun luin noita Q&A-postauksen kommentteja!!!!! Siis kyllä mäkin säännöllisesti saan vaikka minkälaista negistelyä mutta toi menee jo jotenkin niin överiksi kun oikein keksimällä keksitään mitä tahansa mistä voi marmattaa. Argh!!!
  Ihanat treenivaatteet, ah toi marmori näyttää niiin hyvältä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. :-D Mielestäni kenenkään ei pitäisi olla tottunut siihen, että jokaista omaa sanomista väännellään ja käännellään niin, että niistä löytyisi jotain negatiivista sanottavaa, mutta valitettavasti minun tapauksessani niin on alkanut jo pikkuhiljaa käymään... Kiitos sulle! <3

   Poista
 13. Sun blogi on niin inspiroiva, odotan jo tulevan kesän postauksia!

  VastaaPoista
 14. Huolettaako sua yhtään että pikkusiskosi matkivat sua aika monessa asiassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyrin toimimaan niin hyvänä roolimallina kuin suinkin osaan nuoremmille sisaruksilleni. Kukaan ei ole täydellinen ja jokainen tekee virheitä, mutta niistä voi ottaa opikseen. :)

   Poista
 15. Moikka Anni! :)
  Oon lukenut sun blogia ihan alusta saakka ja kiitos siittä että oot kirjotellu tänne monta vuotta jo kaikkee kivaa ja monipuolista :) halusin tulla sanoon että nauroin vedet silmissä edellisen postauksen kommenteille... voiko joku ihminen olla oikeesi NIIN VAJAA.. että kirjottaa tollasta edes vitsillä.. ei voi kun nauraa.. älä jatkossa hyväksy tollatteiden luusereiden kommentteja niin ei tuu paskamyrskyä koska sitä et todellakaan ansaitse :) ihailen kuinka jaksat vastata noin kamaliin kommentteihin tosi viisaasti ja aikuismaisesti :) itsellä menis kyllä hermot enkä noin kohteliaasti/järkevästi vastais. Mutta sen minkä taakseen jättää sen edestään löytää, eli nämä ilkeet ihmiset ennemmin tai myöhemmin kyllä tietää mitä on tullu tehtyä ja sanottua :) ite oon huomannu että toi sanonta pitää niin hyvin paikkaansa. :) vaikka sen jo tiedätkin niin ei tollasista kannata välittää :) aina löytyy tollasia kateellisia vinkujia ketkä kaikin keinoin yrittää keksimällä keksiä kaikkee :) mutta pääasiahan on se, että sun läheiset (ystävät, perhe jne) tietää mikä on totta ja mikä ei :) jos jotkut nobodyt ajattelee susta noin niin se on niiden oma häpeensä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Kiitos paljon kommentistasi. Ja olet siinä täysin oikeassa, että tärkeintä on, mitä mun läheiset ihmiset sekä ihmiset, jotka oikeasti tuntevat mut, ajattelevat musta. Siksi olenkin todennut usein, esimerkiksi tutustuessani uusiin ihmisiin, joiden olen kuullut ennen tutustumistamme puhuneen minusta negatiiviseen sävyyn, että minua ei kiinnosta, mitä he ovat minusta puhuneet ennen kun ovat minuun tutustuneet, sillä tiedostan, että ihmisillä on ennakkoluuloja ja he voivat uskoa perättömiin juoruihin. Ainoa, millä on oikeasti merkitystä, on se, mitä ihmiset, jotka oikeasti tuntevat minut ja ovat ystäviäni, sanovat selkäni takana.

   Poista
 16. Oikeesti pitääks teidän joidenkin vielä jauhaa täälläkin noista edellisen postauksen kommenteista? Oikein yllytätte niitä tyyppejä jatkamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua ei haittaa jälkipyykin puiminen niin kauan, kun keskustelu pysyy rakentavana ja positiivisena. :)

   Poista
 17. Anni oot ihana persoona ja todella kaunis, sisäisesti ja ulkoisesti! :) Mä ehdottaisin, että et julkaise ollenkaan neg. kommentteja :) <3 Pidän myös blogia ja saan todella paljon ihan turhia ilkeitä ja inhottavia kommentteja... Huomasin, että asia alkoi korjaantumaan ainoastaan sillä, että päätin lopettaa niiden julkaisun :) Oon nyt julkaissut ainoastaan asialliset kommentit, mutta en turhaa suunsoittamista :) Kannattaa kokeilla sitä :)<3 Kaunista kevättä! Oot upea!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos sinulle <3 Olen kyllä pyrkinyt jättämään ne kaikista törkeimmät kommentit julkaisematta, mutta välillä tuntuu, että rielusti yli puolet minulle tulevista kommenteista ovat hieman negatiivissävytteisiä, joten jos jättäisin kaikki julkaisematta, ei kommenttiboksin puolella syntyisi kovinkaan paljon keskusteluakaan. :-D

   Poista
 18. Mitä varjostusväriä sulla on näissä kuvissa? Näyttää jotenkin täydellisen kylmänsävyiseltä! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä postauksessa: http://annib-a.blogspot.fi/2016/11/9-x-kosmetiikkauutuus.html esiteltyä aurinkopuuteria ja korostuspuuteria! :)

   Poista
 19. Mielestäni on vähän hassua et moni sanoo et älä Anni julkase negatiivisia kommentteja, mut se ettei niitä julkase poistaa ne lukijoiden nähtäviltä mut anni joutuu silti ne lukemaan. Varmaan anni on julkassu niitä siks että haluaa omalta osaltaan puolustautua hyvinkin epäreiluja väitöksiä vastaan. Mutta annille sanoisin: kannattaa muistaa, että kiusaajat jaksaa pidempään ku niille antaa huomiota. Eli jos julkaiset kiusaamiskommentit niin kommentin jättäjä saa vastauksen siihen sinulta ja mahdollisesti muilta anoilta joka hänen provosoinnin tavoite todennäköisesti olikin, huomio. Joten vaikka ymmärrän kommenttien julkaisemisen, kannatan niiden julkaisematta jättämistä :) Kaikkea hyvää sinulle anni ja tsemppiä kommenttiviidakkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy karsia vielä lisää negatiivisten kommenttien läpipäästämistä. :)

   Poista
 20. Tuntuu, että et enää ole niin innostunut tästä blogin pitämisestä kuin joskus ennen. Melkein jopa tuntuu siltä, että pidät blogia pystyssä vaan sen vuoksi että saisit sen kautta ilmaisia ja puoli-ilmaisia juttuja. Toki opiskelu yms. vie aikaa, sen tiedän, mutta ei tästä enää välity sellainen "intohimo".. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, intohimoa tähän hommaan kyllä löytyisi, jos ei olisi tosiaan kaikkea muuta elämää, töitä, opiskelua, ihmissuhteita tms. viemässä aikaa ja energiaa.

   Poista
 21. Negatiivisetkin kommentit kuuluu elämään, ei se elämä ole pelkkää positiivista hattarahöttöä. Kyllä niitä negoja silti tulee ja onhan se hyvä että Anni niihin vastaa oman näkökantansa, eikä jää yksin niitä miettimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävimmät kommentit olenkin jo jättänyt julkaisematta, mutta pitää ehkäpä tiukentaa linjaa vielä lisää.

   Poista
 22. Anni. Voitko tehdä meille ruokavinkki postauksen? Ja päiväni kuvina postauksen? Niin ja kaikkea kauneudenhoitoon liittyvää. Please ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin, kunhan tulee sopiva hetki niille. Nyt on hieman hektistä kandin kanssa. :/

   Poista
 23. Itketkö ikinä saamiesi kommenttien takia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muistaakseni ole ikinä itkenyt yhdenkään kommentin takia, mutta olen kyllä mieleni pahoittanut ja ehkä monen ikävän kommentin summasta on käynyt itkukin lähellä.

   Poista
 24. Hei millä salilla noi kuvat on otettu? :) Oon just muuttanut Helsinkiin ja etsiskelen uutta kivaa salia. Toi ainaki näyttää monipuoliselta!

  VastaaPoista
 25. Mistä toi sun beige karvatakki on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on houseofbrandon.com -verkkokaupasta tilattu, mutta alunperin VILAn :)

   Poista
 26. Ehkä hölmö kysymys, mutta onko sulla selluliittia? :'D sun kroppa on upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... En osaa oikein sanoa. Jos on, niin ei onneksi ainakaan kovin paljoa. :-D

   Poista
 27. Yritätkö tulla tunnetuksi ulkonäölläsi vai sillä mitä sinulta löytyy korvien välistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavoitteenani ei ole tulla tunnetuksi. Tavoitteenani on olla onnellinen ja tehdä asioita, joista nautin. :)

   Poista
 28. Moi Anni!
  Oon lähinnä seurannut sua instassa ja nyt pari kertaa lukenut myös tätä blogia. Voin myöntää, että oon välillä pyöritellyt silmiäni sille, miten paljon lisäät esim. selfieitä ja muutenki kuvia itsestäsi poseeramassa täydessä tällingissä. Eilen kun luin tuota kysymyspostausta ja sen kommentteja, alkoi hävettämään omat ajatukset. Oot todella kaunis ja sen takia seuraankin sua instassa. Huomaan nyt, että omaa ajattelua on varjostanut sellanen pieni kateus että vau minkä näköinen tyttö, kivoja juhlia kokoajan, hotellielämää ja ulkomaanmatkoja. Iski oikeesti sellanen olo, että en halua ajatella näin lapsellisesti koska toisen onni ei kyllä oo multa millään lailla pois. Ja sitäkin mietin, että kyllähän mä tiedän ettei kenenkään instafeedi koko elämää näytä. Halusin jättää tän kommentin lähinnä siksi, että nekin ihmiset jotka täällä huutelee hirveestä shittiä sulle tajuais, että muiden lyttääminen ei tuo itelle parempaa oloa. Tai jos tuo, sillon vika on itsessä. Jään seurailemaan sun blogia jatkossakin ja koitan saada tästä omaan arkeen mm. vähän lisää salimotivaatiota :) Näytät upealta ja sait ainakin yhden hölmösti ajatelleen tytön muuttamaan vähän asennettaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Kiitos ja vau. <3 Hienoa, että olet osannut mennä hieman itseesi ja tutkiskella tuntemuksiasi. Toimit mielestäni mahtavana esimerkkinä muille! Ja kuten itsekin totesit: kenenkään instafeedi ei näytä koko elämää. Minunkin arkipäivistäni vietän päivittäin n. 6 tuntia kirjastossa, jossa yritän saada kandia eteenpäin, usein hyvinkin turhautuneena ja stressaantuneena, mistä on kuule kaikki glamour kaukana, mutten minä siitä mitään sosiaaliseen mediaan päivitä. Mutta sitten, kun elämässäni tapahtuu jotain pientä tai suurta erityistä, joka on tuonut iloa elämääni, saatan haluta jakaa sen myös muiden kanssa somessa. Tällöin somessa jaettu on vain pieni positiivinen pintaraapaisu elämästäni.

   Ihanaa kevättä sinulle!

   Poista
 29. Minusta olisi tyhmää jättää kokonaan negatiiviset kommentit julkaisematta, koska silloin blogista / kommenttikentästä saisi hyvin epärealistisen kuvan. Tiedän joitakin blogeja, jotka julkaisevat ainoastaan demin keskusteluista "kommentti kommentista"-tyyppistä positiivista liibalaabaa. En tiedä ketä palvelee se, että teeskentelee saavansa vain ja ainoastaan kehuja. Toki suora haukkuminen on asia erikseen, mutta liian tiukalle en sensuuria vetäisi.

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!