2. toukokuuta 2017

Bloggers' Inspiration Day 2017

Heippa tyypit!

Niin sitä vaan ollaan jo toukokuun puolella ja aurinkokin yrittää parhaansa mukaan lämmittää, vaikka vuorotellen tuntuu satavan räntää ja rakeitakin. Kandi alkaa olla olla johtopäätöksiä ja viimeistelyä vaille valmis, joten sekin ehtinee valmistua tässä viikon sisällä juuri ajallaan ensi viikolla kolkuttelevaan deadlineen mennessä. Viimeiset pari viikkoa ovat olleet henkisesti todella raskaita, mutta uskon ja toivon, että melkoinen taakka vierähtää pois harteilta, kun saan lyötyä kandille kannet päälle. En malta odottaa, että pääsee täysillä keskittymään muihinkin asioihin ilman, että takaraivossa hakkaa koko ajan huono omatunto ajasta, jota ei käytä kandin tekemiseen. Vappukin meni omalta osaltani melko rauhallisissa merkeissä, kun ei tehnyt mieli vetää monen päivän ryyppyputkea tähän kandistressin kaveriksi. Reilu viikko sitten pidin yhden täyden vapaapäivän ja pyhitin sen kokonaan blogimaailmalle, sillä Suvilahden Kattilahallissa järjestettiin ensin päivällä Bloggers' Inspiration Day ja sitten illalla Inspiration Blog Awards. Päätin jakaa päivältä taltioituneet valokuvat kahteen eri postaukseen, sillä niissä oli jotenkin niin eri tunnelmat, että omaa visuaalista silmää miellytti tämä ratkaisu enemmän. Tällä kertaa annan kuvien puhua puolestaan, jotta ehdin vielä hetkisen hoidella noita opiskeluhommia ennen kuntosalille lähtöä.

IMG_2574

DSC_2442 (1)

IMG_2576

DSC_2426

jacket Shein.com, shirt NewYorker, jeans Bershka, boots Nelly.com, sunglasses Escada, bag Michael Kors

DSC_2521

DSC_2364

DSC_2625

bid2017-301_copy

Kuva: Anni Korhonen

IMG_2534

DSC_2635

DSC_2560

DSC_2573

DSC_2591

Tälläiset blogitapahtumat ovat siitä kyllä hurjan kivoja, että niissä törmää aina uusiin, mielenkiintoisiin tyyppeihin, joiden juttuihin on usein hyvin helppo samaistua, kun löytyy yhteisiä mielenkiinnonkohteita. Erikoismaininnan tuolta päivältä saavat Kata, joka nappasi suurimman osan tämän postauksen kuvamateriaalista huippukamerallaan, Holiday-ravintolan täydelliset sushi cake -"leivokset" ja suussa sulavat raakakakut, joiden valmistajaa en valitettavasti saa nyt millään päähäni.

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

19 kommenttia:

 1. Todella kivoja nuo asukuvat!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä sen vaan huomaa, miten paljon hienompia niistä asukuvista saa hyvällä putkella! :-D

   Poista
 2. Muutenkin kaikki kuvat tosi laadukkaita! Kun osaisi kuvata itsekin noin. Kivaa loppuviikkoa sullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos! Suurin osa on tosiaan kuvattu ystäväni Katan kameralla/Kata on ne napannut. Mutta olen vähän sitä mieltä, että kunhan on hyvät kuvausvälineet niin kuka tahansa voi napata hyviä kuvia, sillä hyvät kamerat ovat nykyään niin kehittyneitä, että automaattiasetuksillakin pääsee jo pitkälle. :)

   Poista
  2. :"""D Ei näin.. Vaikka olis kuinka ammattitason kuvausvälineet niin hyvää kuvaa ei tule, ellei ole yhtään silmää. Jos kuvaaja on hyvä, niin loistavia otoksia saa ihan millä tahansa putkella tai kameralla.

   Poista
  3. Mielipideasioista on turha lähteä kiistelemään. ;-) On toki täysin toivottomiakin tapauksia ja sitten niitä superlahjakkuuksia, mutta puhuin nyt ihan tavan tallaajista. :)

   Poista
  4. Osaatko sanoa minkä kameran kata omistaa? :)

   Poista
  5. En osaa sanoa tarkkaa mallia, mutta Nikon! :)

   Poista
  6. Ihan vinkkinä vaan, että jos järkkärin ostamista miettii, ja tarkoituksena on kuvata vain automaattiasetuksilla, niin en suosittele järkkäriä. Menee rahaa hukkaan ja tulee vain ostaneeksi kalliin pokkarin, jos kameralla ei aio opetella kuvaamaan kunnolla. On paljon esimerkiksi semmoisia puolijärkkäreitä, jotka ajaa hyvin asiansa, mutta ei oo ihan niin kalliita kuin järkkärit. :) Toki jos haluaa harjoitella kuvaamista ja järkkäri kiinnostaa, niin kannattaa miettiä myös käytetyn kameran ostamista. :)

   Poista
  7. En usko, että kukaan suunnittelee järjestelmäkameran ostoa vain ja ainoastaan kuvatakseen automaattiasetuksilla. :) Mielestäni automaattiasetuksilla pääsee hyvin alkuun ja saa napattua hyviä kuvia, muttei se aukon ja valotusajankaan säätely mitään ydinfysiikkaa ole, että eiköhän senkin kaikki voi oppia, kunhan vähän käyttää aikaa tutustumiseen. :)

   Poista
  8. Niin ei tosiaan olekaan, siinä oot ihan oikeassa. :) Mulla jotkut tuttavat on tosin hankkineet järkkärin ihan vaan niin perustellen, että "kun sillä saa parempia kuvia", sen enempää opettelematta sitten kuvaamaan sillä, joka on mun mielestä aika kummallista. :D

   Poista
 3. Näytät instan selfiessä paljon paremmalta kuin yleensä kun et yliyritä ja näytä ihan luonnottomalta. Keep it up!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (kai) :-D Tarkoitus ei tietenkään koskaan ole yliyrittää tai näyttää luonnottomalta, haha. :-)

   Poista
 4. Anni teitkö sun kandin kokonaan englanniksi? Vau!!! Täytyy kyllä hattua nostaa jos olet sen tehnyt vieraalla kielellä. huh!:) Itselläni (samoin kauppatieteitä opiskellessani) on tämä kevät ollu aika rankka vaik itse tein oman kandini suomeksi.. oot kyllä super -kaikessa mitä teet. mistä ihmeestä revit kaikkeen nii mahtavan energian ja tsempin! :) <3 itse koitan pyrkiä samaan mutta aina en jaksa esim. treenata yhtä ahkerasti. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tein. :) Mulla on pääaineena kansainvälinen liiketoiminta, jossa viimeistään gradu on pakko tehdä englanniksi, joten myöskin kandin tekeminen englanniksi on suositeltavaa. Ja täytyy kyllä sanoa, että on tämä melkoinen prosessi ollut, kun en ole koskaan aiemmin tehnyt näin laajaa työtä edes omalla äidinkielellä - saatika sitten englanniksi! :-D Mutta nyt alkaa kandi olla valmis ja kielitaitokin on kehittynyt mukavasti tässä samalla, mikä on tietysti pelkkää plussaa. :)

   Ja kiitos ihan hirveesti kauniista sanoistasi - ne tulevat tarpeeseen! <3 Täytyy vaan muistaa yrittää olla armollinen itselleen (itse jokaisen). ;-)

   Poista
  2. Eikö teillä Vaasassa ole yhtään IB:n kursseja enkuks kun ohjelman nimikin on englanninkielinen? Meillä Aallossa monien suomenkielistenkin ohjelmien kursseista suurin osa on enkuks, joten kandi teko "vieraalla" kielellä ei kyllä kauheen isolta askeleelta enää tunnu kaikkien enkunkielisten esseiden ja casejen jälkeen :D

   Poista
  3. On toki ollut kursseja englanniksi, mutta niihin liittyvät kurssityöt ovat olleet sellaisia max 7 sivun esseitä, jotka eivät mielestäni ole oikein verrattavissa kuitenkaan kandidaatintutkielman laajuuteen ja vaatimuksiin. :)

   Poista
 5. mitä tykkäsitte enriquen keikasta?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusimmassa postauksessa jo hieman availinkin mielipidettäni, mutta yleisesti ottaen odotin hieman enemmän, muttei se huono kuitenkaan ollut! :)

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!