8. toukokuuta 2017

Inspiration Blog Awards 2017

Hupsista, miten nämä postaukset tällä hetkellä laahaavatkaan "oikeasta" elämästäni jäljessä. Muttei anneta sen häiritä, eihän? Mulla on takana hyvin opiskeluntäyteinen viikonloppu, mutta sunnuntaina ehdin onneksi puuhata hieman muutakin, kun juhlimme veljentyttärieni yhteissynttäreitä, minkä jälkeen kävimme vielä siskoni kanssa katsomassa Enrique Iglesiaksen Sex and Love -kiertueen Hartwall Arena -keikan. Pikkumurujen My Little Pony -teemalla toteutetut synttärit olivat todella ihanat ja onnistuneet, kun taas Enriquen keikka oli pienoinen pettymys. Olen ollut Enrique Iglesias -fani pikkutytöstä asti ja odotin keikkaa kuin kuuta nousevaa, mutta jotenkin keikka tuntui hieman sekavalta, eikä sytyttänyt ollenkaan samalla tavalla kuin olin kuvitellut - varsinkin lopetus jätti jotenkin todella kylmäksi, kun luulimme viimeiseen saakka, että bändi palaisi vielä lavalle vetämään yhden biisin, muttei niin sitten koskaan käynyt. Meillä oli tosin aika huonot paikatkin, koska varasimme liput aika myöhään, joten sillä saattoi olla vaikutusta asiaan. Mutta Enrique on silti ihana ja otti fanit hienosti huomioon runsain halein melkein jokaisen biisin aikana. :-D Olisi kiva kuulla muiden paikallaolleiden meilipiteitä keikasta?

Ja kuten edellisessä postauksessa jo mainitsinkin, jaoin parin viikon takaisen blogiviikonlopun kuvasaldon kahteen postaukseen, ja tässä tulisi niistä viimeinen osa. Inspiration Blog Awards 2017 -gaalaa juhlittiin Suvilahden Kattilahallissa ja tapahtumassa palkittiin  iso liuta bloggaajia ja someosaajia. Ei voi muuta kuin ihailla, millaista omistautumista ja talenttia meiltä täältä pienestä Suomestakin löytyy. Mielestäni on hienoa, että tälläisiä gaaloja järjestetään, ja että bloggaajat ja somettajat saavat kiitosta ja kunniaa tekemästään työstä. Tälläiset tapahtumat ovat myöskin ihan mielettömiä motivaation nostattajia, mitä tulee omaan sometekemiseen. Meillä onkin tässä touko-kesäkuun vaihteessa suunnitelmissa aloittaa siskoni kanssa yksi uusi, yhteinen projekti, josta kuulette varmasti lisää myöhemmin, mutta nyt pitäisi vielä muutama viikko jaksaa rutistaa ja keskittyä opiskeluun, että saan kandille kannet päälle sekä viimeisetkin tentit ja kurssityöt pois päiväjärjestyksestä.

IMG_2874

DSC_2687 (1)

fur jacket VILA, jumpsuit Shein.com

DSC_2681 (1)

IMG_2849

DSC_2899

DSC_2895

IMG_2852
DSC_2809 (1)

DSC_2813

IMG_2887

IMG_2909

Gaalailta oli kokonaisuudessaan todella onnistunut; juhlapaikka näytti kauniilta, tarjoiltavat olivat viimeisen päälle, esiintyjät olivat mielenkiintoisia ja seura oli tietenkin huippua. Esiintyjistä henkilökohtainen lempparini oli Titta, jolta löytyy ihan huikeita mimmien voimaantumisbiisejä, kuten esimerkiksi Maailma loppuu tänään, Niin yli susta ja Rakkaudesta, ah! Voin paljastaa, että näitä kipaleita on tullut ihan muutaman kerran luukutettua tässä kuluneen vuoden aikana... ;-D

Nyt kuitenkin katse kohti uutta viikkoa - oikein ihanaa sellaista teille kaikille!

16 kommenttia:

 1. Olin kyllä vähän pettynyt Enriquen keikkaan, kun se oli musta vaan ihan ok. Ei mitenkään loistava vaan ihan ok. Sinänsä harmi, et olin kuitenkin fanittanut Enriquee ~15 vuotta ja olin vielä raahannut miehenkin keikalle ni vähän sellanen blaah fiilis. :( Kirjottelin tästä just tänään blogiinkin, tai no laitoin parit keikkakuvat :)

  VastaaPoista
 2. Heii nyt on pakko kysyy että olitko mahdollisesti lauantaina kaisaniemessä? :D Taisin nähdä sut kävelemässä keskustaan päin? Olit superkaunis!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hyvin mahdollisesti olin tulossa juuri kirjastosta! :-D Kiitos paljon ihana <3

   Poista
 3. Veit sanat suustani Enriquen keikan suhteen! Odotukset oli täälläkin paljonpaljon korkeammalla ja liput valmiina taskussa jo ensimmäisenä myyntipäivänä areenan parhaimpiin lukeutuvilta paikoilta... Olin kuullut niin paljon hyvää Enriquesta liveartistina, mutta ainakin tällä kerralla joutui valitettavasti pettymään :( Ja niinkuin sanoit kylmästä lopetuksesta, niin samaa mieltä että keikka loppui kun seinään ja ennalta arvaamatta. Kokonaisuutena ei ollut sitä, mitä ehdittiin kaverin kanssa puoli vuotta odottamaan, harmillista... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri! Ja lopetus varsinkin oli hyvin kummallinen... :-D

   Poista
 4. Voisitko kuvitella postaavasi silloin tällöin kosmetiikkatuotteista, jotka olet käyttänyt loppuun? Siis sen sijaan että esittelisit kuinka olet saanut sitä sun tätä ja kokeillut kerran. Kertomalla tuotteista, jotka olet oikeasti käyttänyt loppuun löytyisi todennäköisesti enemmän sanottavaa.

  VastaaPoista
 5. Arvostan sun bloggaamisessa tosi paljon sitä, että vastaat kaikkien kommentteihin!:) se on oikeasti tosi kiva, tuntuu että huomiot lukijat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti! Mulla tosin tuleekin näitä kommentteja sen verran maltillisesti, että hyvin ehtii vastaamaan jokaiselle. :) Ymmärrän kuitenkin, että sellaiset bloggaajat, jotka saavat useita kymmeniä/satoja kommentteja, ovat toisinaan hieman pulassa, eivätkä sitten ehdi vastaamaan ihan kaikille henkilökohtaisesti.

   Poista
 6. Mistä ja minkä merkkinen viime syksynä ostamasi sänky on ja voitko suositella sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on joko JYSKistä tai Sotkasta ja joku Classic-malli :) Ihan perus sänky, voisi olla hieman leveämpi, mutta kyllä mä oon tykännyt. :)

   Poista
 7. Eeeikä Anni miä sulan noille pikkusille !!! Nii sulosia �� oispa miullaki joku päivä noin sulosia lapsia ☺

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!