21. kesäkuuta 2017

Kaksi sankaria, yhdet juhlat

Kesä on juhlien aikaa. Meidän lähipiirissä on ehditty viettää tänä kesänä jo useammat juhlat - aina vauvasta vaariin, kun toukokuun alussa juhlittiin veljentyttärieni yhteissynttäreitä, kesäkuun alussa isäni naisystävän lasten yhteisylppäreitä ja nyt viime viikonloppuna isäni viisikymppisiä. Vielä olisi ainakin pikkusiskoni konfirmaatio juhlittavana elokuun alussa.

On ihmisiä, jotka kokevat tälläiset juhlallisuudet turhina tai jopa epämiellyttävinä tilaisuuksina, mutta minusta ne ovat ihania hetkiä, kun saa kaikki rakkaat ihmiset koolle ja pääsee juhlistamaan elämää. Siitähän juhlissa on kyse; elämän siirtymäkohtien tai saavutettujen tavoitteiden juhlistamisesta yhdessä läheisten ihmisten kanssa. Minun mielestä aina, kun on syytä juhlaan, tulisi juhlia, koska se tuo vaihtelua arkeen ja luo unohtumattomia muistoja.

IMG_3197

Veljentyttärieni yhteiset 2- ja 3-vuotis syntymäpäivät järjestettiin päivänsankareiden toiveesta My Little Pony -teemalla. Heidän äitinsä oli laittanut pöydän koreaksi ja koristellut  kodin teemaan sopivaksi. Iso kiitos hänelle mielettömistä puitteista!

IMG_3207

IMG_3391

IMG_3280

IMG_3232

IMG_3285

IMG_3390

IMG_3294

IMG_3438

Oli ihana seurata pienten sankareiden reaktioita, kun he repivät lahjapapereita pienillä kätösillään ja olivat jokaisesta paketista paljastuneesta lahjasta aina yhtä innoissaan. Nuo kaksi pikkuista ovat vaan niin mielettömän rakkaita minulle, ja tietenkin myös tuo yksi isompikin ylläolevassa kuvassa esiintyvä ihanainen.

IMG_3657

Isäni naisystävän lasten yhteiset yhteisylioppilasjuhlat järjestettiin Jätkäsaaressa Huone Tapahtumahotellissa, joka osoittautui mielestäni varsin toimivaksi ratkaisuksi. Tila oli todella tyylikäs ja aasialainen menu sekä mango-passionhedelmäjuustokakku herkullisia.

IMG_3755

Juhlakalut olivat tietysti kauniita ja komeita.

IMG_3633

IMG_3698

IMG_3694

IMG_3898

dress Ginatricot, bracelet Ivyrevel, heels Mango, earrings Glitter

IMG_3705

IMG_3800

Isäni viisikymppisiltä tuli napattua sen verran paljon kuvia, että päätin jättää niiden läpikäymisen kokonaan omaan postaukseensa. Nyt istun parhaillaan autossa matkalla kuuden hengen tyttöporukan voimin kaverini mökille viettämään hieman aikaistettua juhannusta. Meillä oli sattumalta kaikilla samaan aikaan muutaman päivän vapaat, joten päätimme tarttua tilaisuuteen ja lähteä rentoutumaan yhdeksi yöksi. Luvassa on ainakin grilliruokaa, veneilyä, saunomista, juoruilua ja ehkä hieman valkkariakin, ihanaa!

12 kommenttia:

 1. Ah, kesä. Kesässä ja sen juhlissa on kyllä sitä jotain. Jotain taikamaista, ehkä? Tai niin no, lukuunottamatta niitä sateisia päiviä ;) Ihanat pienet tyttöset ja hieno ylppäripari! Oletan että ovat kaksosia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! :) Joo ylppäripari ovat kaksoset. :)

   Poista
  2. Onko ne sun nuorimmat sisarukset myös kaksoset? Isän puolelta siis :)

   Poista
 2. Oon aina kummastellut ihmisiä, joiden mielestä perhejuhlat on jotenkin "pakollinen paha". Ymmärrän sen kyllä jos kyseessä on jonkun todella kaukaisen tutun juhlat joista et välttämättä oikein tunne ihmisiä, mutta muuten kaikki juhlat ylppäreistä synttäreihin, häihin tai vaikka puutarhajuhliin on aivan ihania:) Rakkaita ihmisiä, hyvää ruokaa, tunnelmaa ja parhaassa tapauksessa vielä kaunis kesäilta, mikäs sen parempaa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä kanssasi! :) Ihanaa kesää sulle <3

   Poista
 3. Siis montako sisarusta/sisaruspuolta sulla oikein on?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on seitsemän sisarusta, joista viiden kanssa minulla on joko yhteinen äiti tai isä eli sisaruspuolia. :) Tämän lisäksi isäni naisystävällä on kaksi omaa lasta.

   Poista
 4. Ootteko menossa Ruissiin Essin kanssa? :)

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!