23. kesäkuuta 2017

MAANINKAMAFIA

IMG_3979 (1)

Moikka murut!

Kirjoittelin hieman alle kuukausi sitten blogissani siitä, minkälaista sisältöä haluan jakaa blogissani. Tällöin kerroin, että minulle tärkeitä asioita ja arvoja ovat esimerkiksi aitous, elämänilo, lähimmäisenrakkaus, aktiivisuus, terveelliset elämäntavat, elämykset ja tavoitteellisuus. Nostin myös esiin tavoitteeni pyrkiä tulevaisuudessa tuottamaan sosiaaliseen mediaan sisältöä, joka tuottaa entistä enemmän arvoa seuraajilleni. Tässä vaiheessa voin paljastaa, että kirjoitin tuon postauksen tietäen, että tulisimme siskoni kanssa kuukauden sisällä julkaisemaan uuden YouTube-kanavamme, jonka tarkoituksena on tuottaa sosiaaliseen mediaan sisältöä näitä arvoja ja tavoitteita silmällä pitäen sekä 360-asteista ja reaaliaikaista videokuvaa hyödyntäen. Tavoitteenamme on päästää seuraajamme hieman pintaa syvemmälle ottamalla heidät mukaamme erilaisiin tapahtumiin, elämyksiin, kokemuksiin, treeneihin ja matkoihin 360-asteisen ja reaaliaikaisen videokuvan välityksellä. Samalla pyrimme yhdistämään rakkaan blogi-harrastuksemme intohimoomme markkinointia, mainontaa ja brändäämistä kohtaan.

IMG_3925

IMG_3967

Saimme houkuteltua Samsungin yhteistyöhön kanavamme kanssa, minkä johdosta saimme kumpikin käyttöön toukokuussa kauppoihin tulleen Gear 360 (2017) -kameran. Gear 360 -kameran avulla voi luoda omia 360-asteisia videoita 4K tarkkuudella, joita voi jakaa ja lähettää suorana sosiaalisessa mediassa. Gear 360 on roiskeenkestävä ja sitä voidaan ohjata puhelimella.

IMG_3990

IMG_3957

IMG_4028

IMG_3911


Ensimmäinen MAANINKAMAFIA ESITTÄYTYY -videomme julkaistiin reilu viikko sitten. Videolla kerromme tarkemmin, mistä ajatus lähti ja mikä on homman nimi. Hauskan tätä videosta mielestäni tekee se, että kyseessä on alunperin harjoitusvideo-mentaliteetilla kuvattu veto, jossa vasta treenasimme, mitä kaikkea haluaisimme sanoa, sillä "oikealla" ja lopullisella videolla. Tulimme kuitenkin siihen tulokseen, että tällä videolla olemme kaikista eniten omia itsejämme, virheinemme kaikkinemme, joten siksi valitsimme tämän.

IMG_4645


Viime perjantaina töiden jälkeen minun oli tarkoitus lähteä salille, mutta ulkona oli niin ihana sää, että päädyin vetämään pitkästä aikaa jalkatreenin ulkona. Nappasin liikkeet videolle ja julkasin videon tänään kanavallamme, jotta tekin pääsette treenailemaan juhannuksen ja kesän aikana; missä ikinä sitten olettekin! Voin lämpimästi suositella kyseisiä liikkeitä, koska ainakin mulla oli jalat ihan tulessa kahtena seuraavana päivänä tämän treenin jäljiltä! Vaihtelu virkistää. :-)

Yleisesti haluan vielä loppuun sanoa, että videoidemme kuvan- ja äänenlaatu ei ole sieltä ihan parhaasta päästä, mutta ymmärtääkseni mikään edullisempi 360 asteen kamera ei tuota vielä yhtä laadukasta videokuvaa kuin tavalliset kamerat. Mutta tästä se lähtee ja katsotaan, mitä kaikke voimmekaan saada vielä aikaiseksi, kun opimme käyttämään näitä vempeleitä ja ohjelmistoja paremmin! Parhaan katseluelämyksen saa, kun videot katsoo puhelimella YouTube-sovellusta käyttäen tai tietokoneella 360 asteen videokuvaa tukevaa Internet-selainta käyttämällä.

PS. Muistakaa tilata kanavamme, koska heti kun saamme 1000 tilaajaa täyteen, pääsemme tuottamaan myös live-videoita!

Ihanaa juhannusta kaikille!

32 kommenttia:

 1. Heivatkaa pliis toi kamala 360 kamera. Ei tosta sutusta ota hullukaan selvää. Surkeaa kuvanlaatua kertakaikkiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekemällä oppii, mie sanon että jatkakaa vaan! :D

   Poista
  2. Meidän kanavan ideana on tehdä jotain erilaista kuin aiemmin ja välittää sellaista aitoa meininkiä videoidemme avulla, ja tästä syystä koemme, että 360 kamera on meille hyvä kuvausväline. :) Harmi vain, että kuvanlaatu ei ole vielä ihan huipussaan, mutta toisaalta jaksaahan jengi katsoa Snapchat- ja Instagram-videoitakin, vaikkeivät ne ole laadultaan täydellisiä! :)

   Poista
 2. Mä tykkään treenipostauksista, mutta ihan perinteisinä postauksina kuvineen ja teksteineen :) ei tuu tuollaisia videoita katsottua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää sitten tehdä molempia! :) Videoilla vaan on nykyään todella suuret yleisöt ja varsinkin nuorempia ikäryhmiä tuntuu kiinnostavan videot enemmän kuin perinteisen postaukset, siksi olemme päättäneet kokeilla tätä! :)

   Poista
 3. Kauhee. Älä tee enää treenivideoita, mieluummin normipostauksina. Ei tästä saanut muuta irti kuin myötähäpeää ja liikkeetkin samoja mitä oot aiemmissa treenipostauksissa jo näyttänyt kuvissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten videollakin totesin, että nuo ovat sellaisia liikkeitä, joita yleensä teen omissa ulkotreeneissäni. Täten olen saattanut esitellä niitä aiemminkin täällä blogissa. :)

   Poista
 4. Tee kyykyt, kyykkyhypyt ja pistoolikyykyt liian alas, sillä sinulla pyöristyy selkä. Liikerataa tulisi harjoitella niin, että menet vain niin syvälle että selkä pysyy suorana. Selän pyöristyminen noissa kyseisissä liikkeissä voi johtua esimerkiksi kireistä takareisistä, pohkeista tai akillesjänteistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole liikunta-alan ammattilainen, enkä varmaan tee kaikkia liikkeitä täysin oikein - se on hyvä jokaisen videoita katsovat pitää mielessä! Mutta toivottavasti tulevista treenivideoistani saisi hieman vinkkejä ja motivaatiota omiin treeneihin! :)

   Poista
  2. Olisit voinut edes kiittää siitä että joku sua ohjeisti...

   Poista
 5. Pyhpah mitä kommentteja taas! Kaikesta löytää negatiivista sanottavaa jos haluaa, mutta mun mielestä ainakin kiva kun kokeilette jotain uutta, ja tekemällähän sitä oppii! Mä ainakin toivon lisää videoita, tää oli kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaiken palautteen pitäisi siis olla hehkutusta että oi kuinka ihanaa?

   Poista
  2. Kiitos! <3

   JA toiselle anolle: ei, kaiken ei tarvitse olla pelkkää hehkutusta, muttei pelkkää valittamistakaan. ;-)

   Poista
 6. Teidän eka video oli tosi kiva - vaikutitte rennoilta ja symppiksiltä! Jatkakaa samaan malliin!:)

  VastaaPoista
 7. No onpas kivoja kommentteja :D Musta on ainakin kiva kattoo niin blogeissa ja vlogeissa enemmän sitä aitoutta kun täydellisyyttä, ja tykkäsinki siitä teijän ekasta videosta paljon :) Harmi että oon muuten vaan nii kärsimätön etten jaksa kauheesti vaan istua ja kattoa videoita vaikka sisältö olis mikä :D mä luulen, että tosta teijän kanavasta tulee vallan hyvä ja musta tuntuu, et näitä alkupään videoita on sillee jopa kivempi kattoo ku niissä on sellasta samaistumispintaa eikä heti pelkkää täydellisyyttä :) Tsemppii tän projektin kanssa!

  VastaaPoista
 8. Tuli vaan yhtäkkiä mieleen, että pysäyttääkö sua tällaiset kamalat tapahtumat kuin esim. Tammisaaren murha? Kaunis ja lahjakas nuori tyttö ja traaginen loppu elämälle.
  En nyt sano että pitäisi "jäädä rypemään" , mutta suotko yhtään ajatusta tällaiselle vai täyttääkö muoti, treenaus, bilettäminen yms. sun ajatukset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pysäyttävät kyllä. :-( Töissä mulla on hiljaisempina päivinä aikaa selailla paljon uutisia, ja silloin tulee kyllä usein melkein purskahdettua ihan itkuunkin, kun maailmalla tapahtuu niin hirveitö asioita...

   Poista
  2. Sama juttu... näitä on ollut nyt liikaa, nuoria kuollut onnettomuuksissa tämän vuoden puolella niin monta ja nyt sitten tämä murhakin. Joskus tulee mieleen, että olis parasta muuttaa jonnekin korpeen ilman nettiä ja telkkaria. :(

   Poista
 9. Mukavan erilaisia videoita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten olemme onnistuneet tavoitteessamme! :)

   Poista
 10. Mitä konkreettisia hyötyjä olet saanut niistä sinkkitableteista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat sinkki + C-vitamiini tabletteja, ja vaikea sanoa konkreettisiä hyötyjä, mutta toivottavasti ne parantaisivat vastustuskykyä ja auttaisivat nujertamaan pöpöt nopeammin!

   Poista
 11. Nonniiii jes! Tässä tosiaan tulee näkemään millaisia olette luonnossa. Heti sain paremman kuvan teistä :) Olin se sama ano, joka laittoi kommentin siitä, että miten turhamaisia kauneuskisat on ja kuinka turhaa insta kuvat on yms. Aika suora oma mielipide siis mitä ajattelen sosiaalisesta mediasta( "pyllyheru kuvista" ) Mutta näistä kahdesta videosta jo näkee, että ootte mahtavia persoonia, eikä mitään turhia pyllistelijöitä :D <3 Jeeeee!! Jatkakaa vaan mä jään ainakin seurailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla!! :-) Tämä tosiaan on tavoitteenammekin. <3

   Poista
 12. Vihdoinkin! Mikä ihana yllätys kesälle! Kiitos rakkaat tytöt videoista! :) ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle kivasta kommentista! <3 Me pyritään tekemään hyviä videoita ja piristämään siten kesäpäiviäsi. ;-)

   Poista
 13. Ihanaa kun olette saaneet yhdessä uuden idean! Mun mielestä on tosi ihana katsoa noita videoita, kun ei niin paljon tule luettua blogeja huolella lukihäiriön takia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa muuten hyvä pointti tuo, että videot ovat helpompi tapa lukihäiriöisille seurata! Ja meidän ideamme on tehdä videoita myös tapahtumista ja paikoista, joihin joillain ihmisillä ei ole mahdollisuutta päästä esimerkiksi maantieteellisistä, liikuntarajoitteista tms. syistä johtuen!

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!