28. kesäkuuta 2017

Midsummer style

Huomenta murut!

Mulla on tänään vapaapäivä, minkä vuoksi kirjoittelen teille täältä peittokasan alta. Peittokasan alta myös siksi, että onnistuin nappaamaan juhannuksena jonkun inhottavan pöpön ja nyt on nenä tukossa, kurkku kipeä ja ääni käheänä. Me jätettiin jälleen kerran ystävieni kanssa juhannussuunnitelmat aivan liian viime tippaan, mutta lopulta päädyimme juhannusviikolla viettämään yhden yön ystäväni mökillä, juhannusaattona seikkailemaan Turun yössä ja juhannuspäivänä hytisemään Raumanmeren juhannusfestivaaleilla. RMJ festarialue oli todella kiva, eikä esiintyjissäkään ollut mitään valittamista, mutta sää (+10 ja vesisade) oli niin pyllystä, että luovutimme kesken illan ja lähdimme hotellille nukkumaan. Vitsailimmekin jälkikäteen, että parasta Raumalla oli hotellin respasta iltapalaksi haetut kinkkuvoileivät sekä pitkät yöunet. :-D Turku oli kuitenkin tosi jees, sillä perjantaina oli hyvä sää, joten pääsimme istuskelemaan jokirantaan sekä tutustumaan jokilaivoihin ja uuteen Samppalinnaan, joka oli muuten superkiva! Ensi vuonna pyrin kuitenkin viettämään koko juhannukseni mökkimaisemissa, koska niin sen kuuluu mielestäni olla!

Ja jotten pääsisi kipeänä liian helpolla, on minun täytynyt eilen ja tänään käydä jäätävää paperisotaa vaihtoyliopistoni kanssa. Tuntuu, että kaikki tarvittavat dokumentit, jotka olen heidän hakuportaaliin ladannut, ovat olleet joko väärän kokoisia, väärässä muodossa, väärällä kielellä tai ihan muuten vain yksinkertaisesti vääriä. Mä olen täällä kotona kironnut ääneen, että miksi kaikesta pitää tehdä niin hitsin vaikeaa?! Puuh, ei kai tässä auta muu kuin hengitellä syvään ja käydä tänään vähän tulostelemassa, allekirjoittamassa ja skannaamassa kyseisiä papereita isäni työpaikalla. Tämän lisäksi tänään olisi tarkoitus käydä hakemassa postista yksi paketti, jota olen yrittänyt hakea jo kaksi kertaa aiemmin. Näillä edellisillä kerroilla posti on ollut kiinni joko pyhistä tai kesäaukioloajoista jothuen, mutta toivotaan, että kolmas kerta toden sanoisi! Treeni on pakko jättää tältä päivältä väliin, ettei olo mene vieläkin huonommaksi. Illalla ajattelin kuitenkin käydä piipahtamassa ystäväni syntymäpäivillä, mutta pitää vain yrittää ottaa tällä kertaa ihan iisisti.

IMG_4823

IMG_4858

blouse, shorts & shoes Ivyrevel.com (gift)

IMG_4765

IMG_4796

IMG_4752

IMG_4770

IMG_4862

IMG_4773

Toivottavasti teillä kaikilla oli onnistunut juhannus, eikä sieltä ruuduntakaa löytyisi kovin montaa sielunsiskoa tai -veljeä, joka olisi nyt kipeänä kotona... Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Teillä molemmilla aivan super kauniit asut <3

  VastaaPoista
 2. Haluaisitko kertoa mikä idea on siinä että nykyään lähes kaikissa ryhmäkuvissa (ei vain sinä ja ystäväsi vaan moni muukin) katsoo kuvaushetkellä maahan?? Wtf.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, I hope that 2017 is the year we all find whatever we've been looking for...

   Poista
 3. Tuo viimeinen kuva on mun mielestä vähän kummallinen. Ehkä olisi ollut "luonnollisempi" niin, että kuvassa ei olisi näkynyt tuota vasenta kättä, nyt on ehkä vähän zombimeininki :D Onks sulla myös vasen jalka noin paljon pienempi vai hämääkö kuvakulma?

  VastaaPoista
 4. Paperisota Saksan kanssa on kyllä jotain aivan mahdotonta! Jouduin toteamaan tämän, kun tein oman vaihtoni Saksassa. Saksassa voisin asua, jos minulla olisi siellä omistusasunto. Muuten en sinne kyllä enää pidemmäksi aikaa muuttaisi juurikin näiden haastavien byrokratian kiemuroiden takia. Toki osa johtuu ihan vain siitä, että olen ulkomaalainen. Arvostus Suomea kohtaan nousi hurjasti, vaikka aikaisemmin mm. USA ja Brasilia olivat asuinmaina. Nyt osaan jo nauraa kaikelle, mikä meni vikaan, mutta voi että kun osasi ärsyttää ja pialata hyvän fiiliksen juuri sillä hetkellä. Nyt olen taas viikon päästä menossa Saksaan kuukaudeksi, että kiva siellä on kyllä silti käydä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Indeed! :-D Minäkin olen lähdössä käymään Saksassa ensi viikolla. :-)

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!