13. heinäkuuta 2017

Näyttävät ripset

Huomenta murut!

Tammikuun lopussa kirjoittelin Kohti luonnollisempaa kauneutta -postauksessa, kuinka olin koukussa ripsienpidennyksiin ja tunsin oloni epävarmaksi ilman niitä. Tuolloin päätin, että kevät on pärjättävä ilman ja totuteltava omaan nassuun ilman irtokarvoja. Samaan aikaan aloitin sivelemään ripsiini aina iltaisin risiiniöljyä, jonka luvataan edistävän ripsien kasvua pidempinä ja tuuheampina. Mulla on aina ollut ihan suht pitkät ja tuuheat omat ripset, mutta ne ovat niin piikkisuorat, että joskus tuntuu kuin ne sojoittaisivat pikemminkin alas- kuin ylöspäin. En osaa sanoa, kuinka paljon risiiniöljy on vaikuttanut ripsiini, mutta eräs kikka, jonka avulla saan ripsistäni näyttävät, ja jonka itseasiassa yksi seuraajistani jakoi minulle Snapchatissa, mullisti silmämeikkirutiinini - kiitos siitä kyseiselle seuraajalle!

IMG_5320

Tämä kikka on ripsien "kihartaminen" eli taivuttaminen kuumennetulla ripsientaivuttimella. Ripsientaivutinta kuumennetaan hiustenkuivaajalla ihan lyhyt hetki, minkä jälkeen puhtaita ripsiä taivutetaan ihan tyvestä alkaen. Kuumentamisen kanssa on syytä olla varoivainen, koska metallinen taivutin kuumenee helposti liikaa, jolloin silmäluomien ohut ja herkkä iho joutuu koetukselle.

IMG_5322

IMG_5328

Ripsien kihartamisen jälkeen minulla on ollut tapana harjata ja erotella ripset ripsiharjalla, minkä jälkeen levitän kerroksen kahta eri ripsiväriä ripsiini. Kevään aikana kokeilin useita eri ripsivärejä - muutamia hieman hintavampiakin, sillä halusin löytää täydellisen ripsarin. Kalliimpien ripsivärien suhteen jouduin pettymään, kun taas Essencen noin kolmen euron, vedenkestävät budjettiripsarit get BIG! lashes volume boost mascara ja all eyes on me multi-effect mascara yllättivät minut täysin - positiivisesti! All eyes on me multi-effect -ripsarin ohut ja harva harjas antaa ripsille pituutta sekä erottelee ripset toisistaan, kun taas get BIG! lashes volume boost -ripsarin paksu ja tiheä harjas antaa ripsille nimensä mukaisesti volyymia ja tuuheutta.

IMG_5330 (1)

1. Lähtötilanne

IMG_5342

2. Kiharretut ripset

IMG_5347

3. Kerros all eyes on me multi-effect -ripsiväriä.

IMG_5352

4. Kerros all eyes on me multi-effect -ripsiväriä sekä get BIG! lashes volume boost -ripsiväriä.

Tämän kiharruskikan kuultuani ja nuo kaksi ripsiväriä löydettyäni olen ollut todella tyytyväinen ripsiini ilman pidennyksiäkin, mutta (ironista kyllä) heinäkuun ja Ruissiviikonlopun kunniaksi päätin viikko sitten laittaa ripsienpidennykset helpottamaan arkiaamuja, festarimeikkejä ja heinäkuun viimeisen viikon lomamatkaa. Toiveenani oli tällä kertaa todella luonnolliset ripset. Ripsienlaittajani ja hyvä ystäväni Kata otti visiostani kopin ja laittoi minulle tällä kertaa paljon lyhyempiä kuituja kuin aiemmin (pääosin 8-10 mm) sekä D-kaarevuuden sijaan C-kaarevuutta, jotta ripset tekisivät katseesta intensiivisen, mutta luonnollinen vaikutelma säilyisi. Ripsistä tuli lopulta juuri sellaiset kuin olin toivonutkin ja kyllähän ne nopeuttavat aamuja huomattavasti, kun ei tarvitse kuumennella ripsientaivuttimia vaan riittää, kun sipaisee hieman ripsaria alaripsiin. Tällä hetkellä ajatus ripsienpidennyksettömästä syksystä ei kuitenkaan enää ahdista, joten edistystä on tapahtunut, haha! :-D

Jakakaa ihmeessä teidän parhaat ripsivinkkinne kommenttiboksissa niin laitetaan hyväksi todetut niksit kiertämään! ;-)

28 kommenttia:

 1. Kun reissaat paljon ulkomailla, ostapa Sephorasta Too Facedin Better Than Sex. Sillä saa todella näyttävät ripset ja helppo kerrostaa! Itsekin käyttäisin ripsienpidennyksiä, mutta tulin niille todella allergiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu pitääpä käydä joskus testailemassa! :)

   Poista
  2. Toi Too facedin ripsari on myös mun ihan ehdoton suosikki, toimii siis ja suosittelen ostamaan! :)

   Poista
 2. Lumenen blueberry wild curl waterproof on ihan ykkönen!! Saa ripset näyttää pidemmiltä ja pitää ripset kaarevina koko päivän, vaikkei taivutinta lämmittäiskään ;) Suosittelen testaamaan! Sen valmistus lopetettii lumenen uusiuduttua, mutta kovan kysynnän vuoksi se palas kauppojen hyllylle <3 pois en vaihtais!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et oo tosissas! Mä olen ollut sen vannoutunut käyttäjä vaikka kuinka pitkään ennen kuin laitoin reilu vuosi sitten ripsienpidennykset ja olen myöskin surkutellut, kun niiden valmistaminen lopetettiin. :-D Hei ihanaa, kiitos tiedosta! <3

   Poista
  2. Hei kiitos vinkistä!! Sama täällä, kyllä harmitti, kun luottoripsarin teko lopetettiin! Kiva kun kuunnellaan kuluttajien toiveita Lumenella :) Pitääkin rientää heti ostaamaan

   Poista
 3. Mun mielestä sulle kyllä sopii paremmin ripsenpidennykset :) sun silmät näyttää jotenkin tosi pieniltä ilman. Noi sun omat ripset on kyllä kiitettävän pitkät, mutta onko nuo sun mielestä tosissaan tuuheat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Totesin tekstissäni, että "suht pitkät ja tuuheat", ja tämä siksi, että ainakin ripsienlaittajani on moensti todennut, että mulla on tavallista enemmän omaa ripsiä. :)

   Poista
  2. Höpö höpö, todella kauniit silmät ilman ripsienpidennyksiä(kin) :)
   Päinvastoin, minun mielestäni todella tuuheat ja pitkät ripsienpidennykset tekevät koko kasvoista luonnottoman näköiset. Toki taitaa olla tekijöitä, jotka osaavat loihtia luonnollisemmankin lopputuloksen.
   Musta on ollut kiva, kun olette Essin kanssa alkaneet tehdä videoita, siitäkin huolimatta, että tunnut(te)kin saavan paljon paskaa niskaan! Hymyilin ensimmäisen videonne jälkeen, sillä sen perusteella teistä sai paljon 'paremman' käsityksen ja helposti lähestyttävämmän vaikutelman. Mukavaa kesää sinulle Anni ! :)

   Poista
  3. Samaa mieltä tokan anon kanssa, että Anni sun silmät juuri tuollaisenaan, kaikessa ainutlaatuisuudessaan ja luonnollisuudessaan ovat todella kauniit :) Tottakai itsekin ripsienpidennyksiä käyttäneenä voin todeta, että kenen tahansa silmät saadaan suuremman ja näyttävämmän näköiseksi ripsienpidennyksillä. Mutta mun mielestä oot Anni aivan huikee esimerkki nuoremmilles ja miksei vanhemmillekin (itseni mukaanlukien :D) luonnonkauneudesta ja siitä, että jokainen ihminen on kaunis omana itsenään ilman mitään tekotukkia tai -ripsiä.

   Sulla on Anni aivan upea tavoite olla luonnollinen, oma ihana kaunis itsesi, pidä se! Sait meinaa tällä postauksella minut (monta vuotta ripsienpidennysten koukussa olevan) asettamaan saman tavotteen itselleni, ja voisin vaan veikkailla että en välttämättä ole ainoa! :)

   Poista
  4. Anonyymi - Itsekin tajusin tauon aikana vanhoja kuvia selatessani kuinka luonnottomilta ja mauttomilta ripseni toisinaan näyttivätkään... Siksi minulle oli todella tärkeää, että ripsistä tulisi nyt hyvin luonnolliset ja olin ihan supertyytyväinen, kun sain sitä, mitä tilasinkin! :-D <3 Ja ihana kuulla, että videot ovat olleet mieluisia. Olen samaa mieltä, että niissä saa tuotua omaa persoonaansa ihan uudella tavalla esiin! Kivaa kesää myös sinne. :)

   Poista
  5. Emmi - Ihana, ihana, ihana kommentti! Kiitos siitä <3 Ja toi, että minä ja mun silmät ovat juuri tälläisenä kauniita, oli itseasiassa yksi sellainen juttu, minkä opin tässä tauon aikana. Supertuuheat volyymiripset saavat kaikkien silmät näyttämään ns. samalta ja vievät vähän piiloon sitä omaa persoonallista ulkonäköä! Oli päiviä kuin tuntui, että näytin värittömältä ja valjulta, mutta silloin pistin vaikkapa punaista huulipunaa tuomaan kasvoille väriä tai muistuttelin vain itseäni, että tältä minä nyt vaan näytän - ja olen hyvä juuri näin! :-D

   Poista
 4. Itse saan näyttävimmän lopputuloksen laittamalla ripsiväriä kaksi kerrosta ja vielä yhden ripsien "taakse"! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en jotenkin uskalla lisätä ripsaria sinne toiselle puolelle, kun pelkään, että sitten niistä tulee liian raskaat ja ne suoristuvat! :-D Mulla on siis ihan oikeasti supertaipumattomat ripset...

   Poista
 5. Sulla on niin kauniit ja suuret silmät. Mun lemppari noista oli se kuva missä ripset vaan taivutettu. Korostaa sun silmiä ihanasti ja luonnollinen! Aika iso ero vaan sillä että taivuttaa ripset.

  Sitten videoista. Oon niin iloinen että ootte rohjennut lähtee niihin ja rakastan teidän tyyliä tehä niitä eli lyhyitä, leikkamattomilta vaikuttavia pätkiä elämästänne ilman sensuuria. Erityisesti sun ääni on musta tosi ihana ja varmasti menestyisit viihde alalla, televisiossa, juontotehtävissä, urheilusarjoissa jne jos vain haluat. Sulla on tosi miellyttävä olemus kameran edessä. Oikeesti sinuna tekisin urheilu- viihde- jne. -aloista mieleisesi kombon ja pyrkisin siinä korkealle. heittäytykää Essin kanssa luoviksi ja keksitte vielä konseptin millä nappaa ja taivas rajana kun on ahkera ja haastaa itseään.


  However, pitää sanoa että toivon myös että vaihtaisit kameran ns. Tavalliseen. Itellä ei ainakaan oo kännyssä tilaa YouTube-apille ja noista 360 videoista ei erota oikein mitään ja tuntuu että hyvät videot menee käyttöön sopimattoman kameran takia vähän hukkaan monilta katsojilta. Tavoittaisitte varmaan enemmän yleisöä tavallisella kuvalla, kun videonne jo sisältönsä puolesta erottuvat joukosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia kovasti! <3 Ja ihana kuulla, että videot ovat olleet mielestäsi positiivinen juttu! Minuakin hieman harmittaa tuo 360 kameran huono laatu, mutta koemme kyseisen kameran kuitenkin sopivan kaikista parhaiten juuri meidän kanavaamme, sillä tavoitteenamme on tuottaa juurikin aitoa ja leikkaamatonta videokuvaa, jonka avulla näytämme "miltä maailma näyttää meidän silmin". Tulevaisuudessa haluamme myös tehdä livevideoita, minkä vuoksi tämä kamera on myöskin hyvä meille! Uskon, että tulevaisuudessa 360 kamerat ja alustat kehittyvät entisestään, jolloin videoiden katsominen helpottuu. :-) Niitä voi esimerkiksi katsoa jo nyt VR-laseilla, jolloin tuntuu kuin olisi itse mukana tapahtumassa! :-D

   Poista
 6. Moikka, ootko kuullut Yumi Lashes -tekniikasta? Kannattaa googlata, on ripsienpidennysten hintainen mut ainakin mulla lopputulos kesti noin kahdeksan viikkoa. Olin kyllä Super tyytyväinen ja meinaan käydä ottamassa kyseisen kestotaivutuksen ehdottomasti uudelleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kans yks joka ihastu yumeihin! Harmittaa vaan kuitenkin se aika kova hinta joten vaan ripsari taas käytössä!

   Poista
  2. Enpä ollut kuullut, mutta nyt googletin ja hyvältä vaikuttaa! :-) Minkä hintaisia kyseiset hoidot ovat osaatteko sanoa?

   Poista
 7. Ripsentaivuttimet voi myös lämmittää ihan vaan laittamalla hanasta tulemaan mahdollisimman kuumaa vettä, pitämällä hetken alla ja kuivaamalla ennen taivuttamista :D Tässä menee alle minuutti, eikä tarvitse kaivaa hiustenkuivajaa tai muutakaan esiin. Pystyy myös ehkä paremmin säätelemään sitä, tuleeko taivuttimista liian kuumat vai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tullut tuo itselläni mieleenkään, vaikka noinkin itsestäänselvä juttu, haha! Kiitos :-D

   Poista
 8. Moikka!

  Suosittelen ripsipermistä !! ihan paras keksintö ei tarvitse taivuttaa ripsiä enään ollenkaan. Ja pisteet myös Too faced Better than sex waterproof ripsarille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka kauan ripsipermis pysyy ja paljonko maksaa? :)

   Poista
  2. Vantaalla noin 50 e ja mulla kestää noin 3 kk. Eli huomattavasti halvempi kun pidennykset.

   Poista
 9. Kiitos vinkistä Anni, menin eilen DM:ään ostamaan kyseiset ripsivärit - toimi kyl tosi hyvin!

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!