12. heinäkuuta 2017

Onnistuneet 50-vuotisjuhlat

Meidän perheessä juhlittiin aika tarkalleen kuukausi sitten isäni viisikymppisiä. Juhlat olivat todella onnistuneet ja nousivat ainakin omalla mittapuullani välittömästi yhdeksi tämän kesän kohokohdista. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, puitteet ja ruoka olivat mielettömiä ja juhlakansan suuresta lukumäärästä huolimatta ilmapiiri oli lämmin ja läheinen.

IMG_4072

IMG_4108

Ennen juhlien alkamista teimme etelänmökillämme vielä viime hetken valmisteluja; leikkasimme ja liimasimme kuvausrekvisiittaa kasaan, pesimme juhlakärryä edustuskuntoon, teimme viime hetken muutoksia istumajärjestykseen, hioimme kukin omia puheitamme ja laitoimme itseämme juhlakuntoon.

IMG_4208

IMG_4173

dress Bubbleroom.com (gift), heels Pepe Jeans

IMG_4207

Minä valitsin ylleni tummansinisen mekon, jonka kultaiset nappiyksityiskohdat saivat mielestäni aikaan kivan laivastohenkisen vaikutelman.

IMG_4247

Itse päivänsankari edusti oikein nuorekkaana ja komeana tyylikkäässä puvussaan.

IMG_4284

Juhlat järjestettiin etelän mökkimme lähellä sijaitsevalla Lahden Upseerikerholla, joka oli tähän tarkoitukseen aivan täydellinen! Tila oli arvokkaan näköinen, mutta samalla myös todella viihtyisä ja käytännöllinen.

IMG_4254

IMG_4294

IMG_4306

IMG_4361

Kaikista vieraista napattiin heidän saapuessa viralliset kuvat "kuvausseinällä" kuvausrekvisiitaksi askarreltujen kylttien kera.

IMG_4352

IMG_4348

IMG_4349

IMG_4354

IMG_4519

Tarjoiltavat olivat niin herkullisia, että itse olin jo ensimmäisen seisovan kala- ja salaattipöydän jälkeen niin ähkyssä, ettei tilaa jäänyt pääruoalle ja kakulle kovinkaan paljoa. Muttei se haitannut, sillä olen ehkä muutenkin enemmän kala- kuin liharuokien ystävä.

IMG_4487

IMG_4561

Perhe Maaninka a.k.a Maaninkamafia. Me pidimme sisarusteni kanssa isällemme koskettavan puheen, jonka aikana ei vältytty kyyneleiltä - niin yleisössä kuin puhujan pöntössäkään... Olin ja olen niin mielettömän ylpeä jokaisesta jokaisesta kuvassa näkyvästä Maaningasta - niin isosta kuin pienestäkin. <3

IMG_4620

Isäni puolen perheen ja sukulaisten lisäksi saimme nauttia juhlissa Saksan perheeni sekä äidin puolen sukulaisten läsnäolosta. On onni, että erostaan huolimatta vanhempani tulevat näin hyvin toimeen keskenään; tästä hyvänä esimerkkinä voidaan pitää myös sitä, että vietimme esimerkiksi viime joulua kaikki yhdessä etelän mökillämme koko perheeni voimin. :-D

IMG_4422

Jatkoimme iltaa Lahden Upseerikerholla aina puolille öin saakka livebändin tahtiin tanssien ja seurustellen, minkä jälkeen siirryimme vielä Lahden Seurahuoneelle, jossa kokeneimmat konkarit viihtyivätkin ihan sinne pilkkuun asti. Kokonaisuudessaan juhlat todella onnistuneet ja juuri sellaiset kuin päivänsankarikin oli toivonut - ja se on pääasia se!

4 kommenttia:

  1. Etelän mökki mainittu

    VastaaPoista
  2. Saanko tiedustella, minkä ikäinen tuo "valkomekkoinen" siskosi on? :) Toivottavasti ei ole liian yksityinen kysymys!

    VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!