11. elokuuta 2017

On vahvuutta myöntää, että on heikko

Meistä bloggaajista on moneksi. Voimme toimia motivaation tai inspiraation lähteinä, roolimalleina, järjen ääninä ja vertaistukena tai sitten varoittavina esimerkkeinä, naurunaiheina, kateuden kohteina, perättömien juorujen roolihenkilöinä ja lukijoiden pahan olon maalitauluina. Vaikka meistä onkin moneksi, olemme kuitenkin loppupeleissä aivan samanlaisia, haavoittuvaisia ihmisiä kuin te kaikki muutkin siellä ruudun toisella puolella. Me emme ole supernaisia tai -miehiä, eikä elämämme ole aina ruusuilla tanssimista. Meillä on omat ylä- ja alamäkemme; me epäonnistumme, itkemme ja vuodamme verta.

Sosiaalisen median ihmeellisessä maailmassa tämä fakta tuntuu harmittavan usein unohtuvan. En voi tarpeeksi alleviivata, kuinka säälittävän pintaraapaisun sosiaalinen media tarjoaa useimpien ihmisten elämästä. Kiiltävää pintaa. Pimentoon jäävät esimerkiksi ne itkuiset illat, unettomat yöt ja krapula-aamut morkkiksineen. Minulle viime kevät oli ravisuttavan raskas. Kandidaatin tutkielman, muiden kouluhommien ja työn aiheuttama stressi, epäterveelliset ja kariutuneet ihmissuhteet, ongelmat perheen sisällä ja yksinäisyyden tunne kuorrutettuna blogiin tulleilla ilkeillä kommenteilla sekä täysin ala-arvoisilla Jodel-keskusteluilla muodostivat kaikki yhdessä aivan liian suuren palan kakkua haukattavaksi. Huhti-toukokuun vaihteessa iltaisin nukkumaan mennessä saattoi tuntua kuin koko maailma kaatuisi niskaan, eikä aamulla sängystä ylös nouseminen tuntunutkaan enää houkuttelevalta. Kesken kuntosalitreenin yllättäneen itkukohtauksen seurauksena hakeuduin työterveyslääkärini juttusille. Tuossa vaiheessa tiedostin vielä jaksavani, mutta minua pelotti; missä menee jaksamisen raja?

Omista ongelmista puhuminen ammattilaisen kanssa tuntui hieman turhauttavalta, koska tavallaan minulla oli kaikki ihan hyvin ja suoriuduin edelleen kaikista velvollisuuksistani; kandidaatin tutkielma pysytteli aikataulussaan, kävin töissä ja salilla entiseen malliin sekä tapasin mahdollisuuksien mukaan ystäviänikin. Tunsin kuitenkin suoritustasoni ja voimavarojeni laskeneen merkittävästi, joten onneksi ymmärsin painaa jarrua. Vältin alkoholin käyttöä ja vietin sen sijaan rentouttavia viikonloppuja perheeni parissa etelän mökillämme sekä pyrin olemaan stressaamatta "ylimääräisistä" asioista, kuten esimerkiksi vaihtohakuprosessista tai blogi- ja somehommista ja pyrin karsimaan kaiken negatiivisen, kuten esimerkiksi Jodel-sovelluksen ja huonoa energiaa huokuvat ihmiset, ajatusmallit ja tavat, elämästäni. Pikku hiljaa silmukka alkoi löystyä. Sain kandin valmiiksi ja pois päiväjärjestyksestäni, jolloin stressi helpotti, ongelmat saatiin ainakin osittain ratkottua, en joutunut pahoittamaan jatkuvasti mieltäni, kun en enää lukenut itsestäni kirjoitettavia perättömiä juoruja tai ilkeitä sanoja, eivätkä huonot ihmissuhteet enää saaneet otetta ajatuksistani. Alkoi kesä ja minusta tuli onnellisempi kuin olen ollut pitkään aikaan.

Kulunut kesä on ollut jotenkin aivan ihana. Elämä on ollut tasaisen hyvää ja tavalliseen arkeen on tuonut piristystä erilaiset tapahtumat, ulkomaanreissut ja uudet ihmiset. Kun on hyvä olla ja tyytyväinen elämäänsä, on helpompi toimia toisten pahan olon maalitauluna. Nuolen lailla lähestyvät ikävät sanat ja teot saattavat lentää kokonaan ohitse ja osuessaankin ne kimpoavat pois jättäen jälkeensä vain pikkuruisen pintanaarmun. Toisin on, jos olo on jo valmiiksi huono, jolloin yksi pienikin ajattelematon, negatiivinen sana tai teko saattaa osua napakymppiin ja aiheuttaa rumaa jälkeä ihmisen mielessä. Toimikoon tämä postaus muistutuksena siitä, että koskaan ei voi tietää, millaisten asioiden kanssa joku toinen joutuu painimaan, joten pyritään olemaan inhimillisiä; ymmärtäväisiä, kohteliaita ja kilttejä toisia ihmisiä kohtaan. Kaikista ei tarvitse tykätä, mutta ketään ei saisi loukata.


36090878560_6491282798_o (1)

DSC_5516

Untitled
DSC_5616 (1)

35652908094_9266f3351d_o (1)

DSC_5581

Untitled

DSC_6025

35679582263_fb187ee68c_o (1)

DSC_5514

Untitled
DSC_5465

36488002615_887b4e9f8f_o (2)

DSC_5979

Untitled

DSC_6033

36488002615_887b4e9f8f_o (1)

DSC_5629

35679581603_20826bfe30_o (1)


DSC_5615

35652908134_87dec588ff_o (1)

DSC_5518

35652907994_e6df77c297_o

Aurinkoista viikonloppua jokaiselle teistä!

149 kommenttia:

 1. Mulle tuli niin pahamieli sun puolesta noita kommentteja lukiessa. Kuinka julmia ihmisiä tähän maailmaan mahtuukaan.. Toivottavasti tuollaiset eivät koskaan pääse lisääntymään, en halua edes tietää millaisia arvoja ja oppeja he lapsillensa opettaisivat. Oot Anni upea, muista se! <3 :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pistää tosiaan miettimään, että millaisia arvoja nämä ihmiset välittävät tulevaisuudessa jälkeläisilleen. Toivottavasti he kasvavat vielä henkisesti ja oppivat kunnioittamaan toisia ihmisiä. :)

   Poista
 2. Ihan hirveitä kommentteja :( paljon tsemppiä!!

  VastaaPoista
 3. Apua mulla tuli melkein itku kun luin noita kommentteja mitä olit tähän postaukseen laittanu :( kamala miten ihmiset pystyykin olemaan noin julmia tänä päivänä.. Edes nimettömänä en ikinä pystyis kirjottamaan kellekkään mitään tollasta! Sä oot kyllä vahva ja upee nainen! <3

  VastaaPoista
 4. Nuo anojen kommentit.... oon sanaton... :( Miten moukkamaisia ihmisiä maa päällään kantaakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni ei kyllä tulisi mieleenkään kommentoida vastaavaa toiselle ihmiselle.

   Poista
 5. Kommentit ovat niin absurdeja, että ne tuskin edes hetkauttavat! Naurattaa vain.
  Voi raukkoja. Toivottavasti hekin vielä löytävät elämälleen muunlaista sisältöä, kuin muiden ihmisen arvostelun.. ehkä he vielä ymmärtävät, että elämässä on niin paljon muutakin. Ihanaa loppukesää Anni ✨🌸 Ja jatka täysin samaan malliin, omaa tietäsi omana itsenäsi, niinkuin tähänkin asti xx.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa. Jotenkin sitä on vuosien varrella turtunut tuollaisiin kommentteihin ja nykyään niihin osaa suhtautua aika välinpitämättömästi, mutta mielestäni se ei tee kommenttien törkeydestä yhtään sen hyväksyttävämpää.

   Ihanaa loppukesää myös sinulle!

   Poista
 6. Haukkuminen ja muu ulkonäön kommentointi on tietenkin todella tuomittavaa, eikä sellaista pidä sallia. Osa näistä viesteistä kuitenkin osuu kohdalleen ja toivottavasti herättää sinussakin ajatuksia. Se miksi olet eläämääsi lähtenyt viemään ihan väärään suuntaan elämänkouluihmisten/somehuoraajien kanssa on outoa. Yli varojen eläminen pintaliitäjänä ei sovi sinulle. Miksi tyydyt tällaiseen paskaan? Sinusta on paljon enempääkin! Kokeile vaikka viikko olla ilman somea, huomaat että elämässä on muutakin ku iso kasa peukkuja tissikuvalle ig:ssä. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä onko tämä sitä tough lovee vai vaan tahallista loukkaamista verhoiltuna kilttiin kommenttiin, mutta Anonyymi 15:44 : on täysin Annin oma päätös mikä on oikea tai väärä suunta hänen elämässään. Toisen ystävien haukkuminen somehuoraajiksi ja Annin elämän kutsuminen paskaksi on juurikin sitä haukkumista, minkä itse tuomitset ensimmäisessä lauseessasi. Mietitään asioita toisen näkökulmasta ennen kuin möläytellään mitä sattuu ja lopetetaan toisten huorittelu, niin ollaan päästy jo muutama askel oikeaan suuntaan :)

   Poista
  2. "Se miksi olet elämääsi lähtenyt viemään ihan väärään suuntaan" - En halua olla ilkeä, mutta kysympähän vaan, että kuka sinä olet määrittämään, mikä on minun elämälleni oikea ja mikä väärä suunta? Minä nautin elämästäni tällä hetkellä ja tähtään vain ja ainoastaan siihen, että minä ja läheiseni olemme onnellisia - nyt ja tulevaisuudessa. Mielestäni ei ole yhtä ja oikeaa tapaa elää elämää. Oikeita tapoja on erilaisia, ja yhtä monia kuin ihmisiäkin.

   Poista
 7. Hei. Kauheaa luettavaa nuo kommentit mitä oot saanut ulkonäöstäsi. Mä en voi uskoa miten ihmiset kehtaa ladella suustaan tollasta paskaa muista. Eikö ketää hävetä nykyää tollanen käytös? Mä oon täysin eri mieltä noiden kusipäiden kanssa. Sä et oo feikki, vaan ihana oma positiivinen nainen, sä et oo ruma, etkä läski, vaan kaunis ja hoikka. Etkä missään nimessä oo huoraa nähnykää. Aivan järkyttävän paha mieli tulee tosta miten ihmiset haukkuu sua. Katsokoo peilii ja miettiköön onko sittenki vika ihan itessää.

  Sä oot ihana ja kaunis! Älä välitä tollasista kusipäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni onnettomuudessa; olen tottunut sudoattamaan näitä ulkonäkökommentteja jo teinistä saakka, joten enää ne eivät satuta samalla tavalla, mutta toki joskus ne saattavat vaikuttaa alitajuntaisesti. Kiitos sinulle ihana!

   Poista
 8. Kylläpä ihmiset osaa olla idiootteja ja törkeitä... varsinkin tuo alin kommentti kyllä itsellekin "kolahti", vaikka kommentti ei ole edes tarkoitettu minulle. Kaikkia ei voi saatika tarvitse miellyttää ja jokaisessa ihmisessä on jotakin piirteitä (sekä ulkonäöllisiä että luonteellisia) joista joku ei pidä. Ja mitä itse katselin esimerkiksi parin vuoden takaisia kuvia susta, niin lihasta on kyllä tullut ihan reippaastikkin! Tuskin se rasvaprosenttikaan täysin sama on kuin tuolloin, mutta anot voisivat pitää mielessä, että ei sitä lihasta kitukaloreilla kasvateta ;) Enkä mä sun kohdalla olisi yhtään huolissaan tän hetken kondiksesta sen rasvaprosentin suhteen, sekin on kuitenkin vain numero, mistä ei ihan tavallisen tallaajan (joka ei siis esim. kilpaile fitnessissä) tarvitse välittää, ja tärkeintähän on se, että on itse tyytyväinen siihen omaan peilikuvaansa. Hyvää syksyä sulle! :)

  ps. oon kyllä niin kateellinen tosta sun tukasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja eiköhän se ole ihan luonnon lakikin, että naisilla sitä rasvaa kertyy lisä sitä mukaa kun vuosiakin tulee lisää mittariin. Ei tässä olla enää mitään teinityttösiä vaan aletaan olla jo ihan naisen mitoissa! ;-) Kiitos <3

   Poista
 9. En ole sun blogia kauaa seurannut, noin puoli vuotta. Blogisi vaikuttaa tosi kivalta. Mutta "lukijaksi" eivät kyllä yhtään mieti sanomisiaan, oot saanut tosi ilkeitä kommentteja, tosi paljon. Todella surullista. En tajua miten jotkut voi noin rumasti kommentoida... Tuli puolestasi paha mieli noista postaukseen laitetuista kommenteista.
  Ihminen, kun ei voi ulkonäölleen tai äänelleen yhtään mitään, niin niistä on ihan turhaan toisia haukkua :(
  Paljon jaksamisia sulle ❤️

  VastaaPoista
 10. Mä en ymmärrä miten jotkut ihmiset jaksavat nähdä vaivaa tollaisten negatiivisten kommenttien kirjottamiseen. Kaikesta ei tarvii tykätä, mutta en oo kyl ikinä ymmärtäny sitä, että mitä nää ihmiset itselleen saavat siitä, kun saavat pahat sanansa sanottua. Tärkeintä on että itse tietää kuka ja minkälainen on, eikä anna muiden määrittää itseään. Sä oot sä ja just hyvä noin <3 Elämässä pisimmälle pääsee kun elää itseään varten eikä muita miellyttääkseen! :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 11. Hei Anni!
  Aivan törkeän rohkeaa julkaista noita kommentteja, jotka ei todellakaan ole julkaisemisen arvoisia. Miusta sie vaan osoitat olevasi vahvempi kuin nimettömät herjan heittäjät. Go girl! Halusin vaan kertoa tuosta väsymyksestä, että I feel you. Mie poltin itseni loppuun kevällä kun taistelin kandidaatin tutkinnon loppuun, tein hulluna muitakin kursseja, kävin salilla 4 kertaa ja tein 2-3 vuoroa töitä viikkoon. Nyt kun olen kesälomalla töistäni sekä koulusta, saan maksaa velkoja. Tulin todella kipeäksi ja kehoni vain romahti. Kehoni maksaa edelleen velkoja tuosta viime keväästä. Tämän tapaiset uupumiset ovat harmillisen tyypillisiä nuorille.
  Toivotan vaan tsemppiä sulle ensi lukuvuoteen! Ollaan molemmat viisaampia ja tiedostetaan, missä ne rajat menevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kovin tutulta. Ihana kommentti, kiitos ja samoin! <3

   Poista
 12. Pysäyttävä postaus. Musta on hienoa että uskalsit puhua aiheesta ja konkreettisin esimerkein näytit, mitä kaikkea te bloggaajat joudutte sietämään. Surullista nähdä miten ihmiset purkavat omaa pahaa oloaan toisiin. Varsinkin naiset toisiinsa, vaikka meidän tulisi pitää yhtä. Toivottavasti jokainen ilkeän kommentin kirjoittanut tuntee viimeistään nyt piston sydämessään. Tsemppiä Anni! Oot vahva kun jaksat kaikesta tästä huolimatta. Ihanaa loppu kesää sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, että meidän naisten pitäisi juurikin pitää yhtä, eikä lytätä toisiamme alaspäin. Kiitos samoin sulle! <3

   Poista
 13. Aivan kamalia kommentteja, mikää ei mikään noista pidä paikkansa!! Tuli ihan kamala olo sun puolesta�� Tsemppiä kaikkeen koita jaksaa ja olla vahvana!

  VastaaPoista
 14. Olipa noi kommentit surullista luettavaa. Eniten surettaa, että joillakin voi olla niin paha olla, että ne kirjoittaa noin hirveitä valheita jollekin toiselle aiheuttaakseen myös tälle pahaa oloa (ne aidosti onnelliset tyypit käyttää aikaansa tekemällä niitä asioita, joista nauttii ja mieluiten haluaa jakaa sitä iloa myös eteenpäin). Ja miten paljon halutaan iskeä siihen ulkonäköön. Kuka sanoo, mikä on rumaa? Ei kenelläkään ole musta oikeutta sanoa toiselle, jos joku asia hänessä ei vastaa tämän tyypin suppeata käsitystä kauneudesta. Se on vain häneltä pois. Ja isketään sitten elämään. Mikä selvästi uskotaan tuntevan, vaikka ei edes tunneta ihmistä. Uskotaan mitä kuullaan tai oletetaan omia. Kenelläkään ei ole myöskään oikeutta poistaa tämän ihmisen mahdollisuutta näyttää itse muille, kuka on, ilman, että jotkut etukäteen luo muille kuvia, minkälainen hän mukamas on.

  En viitsi alkaa sanomaan, että älä välitä noista teksteistä yms. sillä tiedän, että vaikka ne ovatkin valhetta, niin ei niitä ole kiva lukea. Sanonpahan vain, että maailmassa on ja tulee varmasti olemaan ihmisiä, joilla on paha olla, mutta älä sä koskaan anna niiden olla sun tiellä kohti sun omaa onnellisuuttasi. Vaikka sä esittäisit muuta tai olisit oma itsesi, niin aina on ihmisiä, jotka löytää jotain negatiivista sanomista. Parasta on vain, että olet oma itsesi ja teet asioita, mitkä tekee sut onnelliseksi. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkonäön haukkuminen satuttaa kuitenkin paljon vähemmän kuin esimerkiksi perättömien juorujen levittäminen, mikä on myöskin hyvin yleistä ja niin kovin vahingollista.

   Kiitos ihana kauniista sanoistasi! <3

   Poista
 15. Harmi että tässä postauksessa jaetuiden kommenttien aikaan saava suru ja sääli saa mut ensimmäistä kertaa kommentoimaan sun blogiin. Mutta. Mun ymmmärrys ei vaan käsitä miten joku voi laukoa tollasia kommentteja ketää päin. Niitä lukiessa mietin vaan miten joku voi olla niin väärässä sanoissaan ja perättömissä haukunnoissaan. Sä olet upea ja miten ihana on kuulla että voit jo paremmin. Sun positiivisuus ja nimenomaan luonnollisuus sekä hyvä asenne saavat mut lukemaan blogiasi yhä uudelleen. Kiitos siis siitä��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Kulunut kesä on kyllä ollut onnistunut ja voimaannuttava. Positiivisin fiiliksin kohti syksyä. <3

   Poista
 16. Mä en ymmärrä miten ihmiset voi olla noin ilkeitä tuntematonta ihmistä kohtaan. Todennäköisesti kuitenki suurin osa näistä kommentoijista on aikuisia vaikka ei siltä vaikuta. Anonyymina on helppo kommentoida.

  Tsemppiä!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonymiteetti tuo ihmisten synkimmät puolet usein esiin... Kiitos :)

   Poista
 17. Järkyttäviä kommentteja, miten kukaan pystyy olemaan noin ilkeä? :( Oon aivan sanaton! Toivottavasti tää postaus pistää ihmisiä ajattelemaan, ainakin aihetta ois siihen monella.. Ps. Tosi kauniita kuvia sinusta!

  VastaaPoista
 18. Aivan järkyttävää, miten kamalia kommentteja olet saanut! En vaan voi ymmärtää, mikä saa toisen ihmisen sanomaan jotakin tuollaista toiselle. Tuleeko siitä hyvä mieli itselle? Jos tulee, niin sitten ei kyllä ole omassa elämässä kaikki hyvin. Kommenttien tarkoitus on selkeästi loukata ja en vaan ymmärrä, MIKSI joku tahallaan haluaa loukata toista. Eihän kaikista tarvitse tykätä, mutta sitten voi yksinkertaisesti lopettaa lukemasta toisen blogia/somea tms. - so simple is that! Tuntuu vähän, että jotkut ihan tarkoituksella seuraa vaan sen takia, että saa sitten kommentoida jotakin ikävää täällä tai jossakin muualla. Ihan uskomatonta ja sääliksi käy kyllä näitä kommentoijia. Eikä kyllä yllätä yhtään, että kaikki kommentit on anonyyminä laitettu eli ei sitten edes omalla nimellä/kasvoilla uskalla sanoa samoja asioita. Olisi parempi pysyä sitten ihan hiljaa, kuin huudella "nimettömänä" (näistähän jää ip-osoitteet talteen, varsinkin tuo viimeinen kommentti on jo rikosilmoitusasiaa) huudella.

  Sä oot Anni aivan UPEA ja mitä nyt blogin&somen kautta vuosien aikana on oppinut "tuntemaan", niin erittäin päämäärätietoinen tyyppi joka menee omia unelmia kohti ja ne varmasti myös tulet saavuttamaan. Tuntuu välillä, että varsinkin täällä Suomessa menestyviä ja omaan juttuun uskovia tyyppejä halutaan painaa vaan alaspäin, "kel onni on sen kätkeköön"-tyyliin. Älä IKINÄ anna tällaisten törkykommenttien lannistaa itseäsi (vaikka ihan ymmärrettävästi ne sattuu, ihmisiähän me kaikki ollaan), vaan jatka vain entistä sinnikkäämmin kohti sun unelmia ja usko itseesi! Oot huippu, muista se!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen pohtinut sitä, että kuvittelevatko nämä ihmiset oikeasti heidän oman olonsa helpottavan, kun he pääsevät sanomaan ikäviä asioita toisesta ihmisestä/toiselle ihmiselle? Itse uskon positiivisuuden kierteeseen - että hyvää ajattelevat/tekevät ihmiset saavat hyvää osakseen. Ja aivan oikeassa olet, että miksi lukea blogia tai seurata somessa, jos naama ärsyttää. :/

   Kiitos kovasti ihana!

   Poista
  2. Näin se on. Jos olet negatiivinen ja ilkeä, niin se vaan kerää lisää negatiivisuutta ja ilkeyttä. Siinähän sitten elää negatiivisuuden kierteessä vaikka voisi valita toisin ( oon lukenut Rhonda Byrnen " Salaisuuden" :D Sen vois nuo ilkeät anotkin lukea )

   Poista
  3. Näinpä... Itseänikin alkoi kiinnostaa mainitsemasi kirja. :)

   Poista
 19. Oon sanaton, miten huonosti voivat nämä ihmiset joilla on tommonen pätemisen ja haukkumisen tarve? Siis aivan uskomatonta. Ja siis toivoa jonkun kuolemaa?! Mitä ihmettä. Ei mee mun jakeluun! Että jonkun muun elämä voi haitata toista niin paljon että täytyy väkisin lytätä. Mitä joku voi ulkonäölleen, äänelleen tai tisseilleen? Varsinkaan, kun niissä ei sun kohdalla ole sit mitään vikaa. T. Oikeasti nuori riipputissi jolla outo ääni ja epäsymmetriset kasvot. Oot ihan uskomattoman kaunis ja hyyyyvin kaukana läskistä!! Haistan tuon kateuden tänne asti. Vastoinkäymisistä huolimatta olet edelleen sinä, vain ihminen tällä pienellä planeetalla isossa universumissa joka myös tekee virheitä, kuten kaikki muut. Virheistään oppii, eikä ole kenenkään ulkopuolisen asia tulla moittimaan sua sun tekemistä virheistä. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi "toivottavasti kuolet" -kommentti on kyllä jo aika next level... :-D Siitä tosin on jo hetki aikaakin! Kiitos kivasta kommentista. <3

   Poista
 20. Mietin kauan mitä sanoisin, ehkä jotain lohduttavia sanoja, mut ainoo ajatus on vaan se, et miks ihmiset on niin ilkeitä? Miksei voitais hyväksyä itseään ja toisia sellasina ku ne on. Kaikkien kanssa ei tarvitse tulla toimeen sen enempää ku on pakko. Eikä kaikista täydy tykätä, mutta ei sitä tarvitse sille erikseen mainostaa.. Eniten ihmetyttää, kuin kukaan voi toivoa kenenkään kuolemaa? Uskon kuitenkin et suurin osa sun blogin lukioista ajattelee susta vaan hyvää. Ite oon aina ajatellu, et oot sydämellinen ja välittävä. Sellasta parasystävämateriaalii haha. Toki se yksikin ilkeä kommentti tuntuu pahalta, vaikka vastapainona ois 10 hyvää. Nauti loppukesä täysillä ystävistä ja perheestäsi niin ja vihdoinkin lämmittävästä auringosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei ihanasti sanottu! :'D <3 Ja niin samaa mieltä kanssasi. Ihanaa loppukesää myös sinulle!

   Poista
 21. Millaiset ihmiset tollasia kommentteja oikein kirjottaa, shocked :O !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä ihan supermielenkiintoista nähdä, keitä sieltä ruudun takaa löytyisi! :-D

   Poista
  2. Varmaan sun entisiä koulukiusaajia ainakin

   Poista
 22. Kirjottaako joku ihan oikeesti tollasia kommentteja?? Veikkaan että jos pitäs päin näköö tulla sanoon omalla naamalla niin ois aika hiljasta

  VastaaPoista
 23. Hyvä postaus muuten mutta vähempikin määrä kuvia jotka kaikki on lähes samanlaisia olis kyllä riittänyt... Tollasesta kuvamäärästä sinua itseäsi joilla ei ole edes mitään tekemistä postauksen aiheen kanssa luot vain sellaista "kattokaa joka kulmasta kui upee oon" -fiilistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon eri mieltä. Itse koin kuvien sopivan postaukseen, sillä ne välittävät juurikin sen siloitellun pintaraapaisun josta Anni kirjoitti postauksen alussa ja tuovat siten vahvemmin esiin kontrastin bloggaamisen varjopuoleen eli näihin inhottaviin, kamaliin kommentteihin.

   Monien kommentoijien kaltaisesti mua inhottaa ja satuttaa noi kommentit, vaikkei ne mulle olekaan osoitettu. Tulee niin paha mieli Annin puolesta ja ymmärrän vielä paremmin, miksi keväällä etenkin kaiken muun stressin lisäksi ei tee mieli kirjoittaa postauksia tiheeseen tahtiin. Uupumus ja paha mieli eivät ole leikin asia, joten hienoa Anni että tunnistit oman avuntarpeeksi ja sitäpaitsi uskalsit jakaa sen tännekin! Moni nuori ei hae apua ennenkuin voimat on jo loppu sillä ajatellaan kaikkien muidenkin jaksavan ilman apua. Tästäkin postauksesta saattaa olla apua jollekin, kun huomaa muidenkin kamppailevan jaksamisen ja ikuisen suorittamisen kanssa ja uskaltavan hakea apua sitä varten!

   Kaikkea hyvää ja kivaa loppukesää sulle Anni ja kiitos vielä tästä rohkeasta henkilökohtaisesta postauksesta.<3

   Poista
  2. Mulle ainakin nuo kuvat edustaa vahvaa ja hyvän itsetunnon omaava naista, joka jaksaa hymyillä, vaikka kommenttiboxista löytyy tuollaista kuraa. Miksei niitä negatiivisia asioita voi pitää itsellään? Mitä omien kuvien jakaminen on keltään muulta pois?

   Poista
  3. Minullakin oli ajatuksena, että tässä postauksessa olisi jokaista inhottavaa kommenttia kohden yksi onnellinen kuva vastapainoksi. :) Tämän lisäksi ehdimme pitkästä aikaa käydä ystäväni Katan kanssa ottamassa kyseisiä kuvia hänen hyvällä kamerallaan, ja mielestäni kuvat ovat todella laadukkaita ja tykkäsin niistä kovasti, joten laitoin niitä tähän postaukseen sitten vähän reilummalla kädellä. :)

   Ja kiitos Krista! <3 Toivon myöskin, että postaus auttaisi muita vaikeassa tilanteessa olevia sekä avaisi niiden ihmisten silmiä, jotka jättävät negatiivisia kommentteja tai tekevät negatiivisia tekoja muita ihmisiä kohtaan.

   Poista
 24. Toivottavasti noiden kommenttien kirjoittajia nyt hävettää. Jos edes tajuavat hävetä - ehkä saavat jopa jotain kiksejä siitä, että vihdoin julkaisit ne näin näkyville omassa postauksessa. Tulee väkisin mieleen, että kuinkahan pahasti noiden kommenttien kaltaisilla anonyymeillä on asiat omassa elämässä kun sitä täytyy purkaa tuolla tavoin? Mikset sä muuten laita blogin kommenttikenttään jotain rekisteröintipakkoa tai vastaavaa, kun tuskin kukaan omalla nimellä kehtaisi noin rumasti kirjoittaa toiselle? Ei sillä, ettei osa noista kommenteista pitäisi paikkaansa, mutta tarviiko kaikkea sitten sanoa ääneen jos ei ole muuta kuin pahaa sanottavaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole laittanut kommenttikenttään rekisteröintipakkoa, koska se vähentäisi huomattavasti kommenttien määrää ja mielestäni vuorovaikutus lukijoiden kanssa on yksi parhaista asioista tässä bloggaamisessa.

   Poista
 25. Nyt vähän vaikuttaa siltä, että sulla on nimenomaan muutama pikkusieluinen trolli kiusana, jotka koettavat luoda mielikuvan, että suuri joukko ihmisiä on sua vastaan. Älä lankea siihen ansaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei ainakaan ihan hirveän suurta vihaaja-armeijaa löydy sieltä ruudun toiselta puolelta... :)

   Poista
 26. Oon aivan järkyttynyt noista kommenteista, en edes tiedä mitä sanoo. Kun lukee kommenttia, missä upeaa, kaunista, älykästä ja todella hyvässä kunnossa olevaa nuorta naista haukutaan niin läskiksi, feikiksi ja ties miksi pelkästään somen perusteella, herää välittömästi kysymys miten kellään voi tulla edes mieleen kirjoittaa tuollaisia asioita muista ihmisistä. Miten joku ei ole elämänsä aikana kyennyt sisäistämään sitä kuinka toisia ei vaan yksinkertaisesti saa loukata tahallisesti, ei fyysisesti kuin henkisestikkään. Mulla on niin surullinen olo, miten tähän maailmaan voi mahtua sen kaltaisia ihmisiä, jotka oikeasti haluavat tuottaa toiselle ihmiselle pahaa oloa ja lisätä siten maailman pahuutta entisestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä... <3 Jotkut ihmiset vaan eivät ymmärrä, miten merkittäviä seurauksia heidän sanoillaan tai teoillaan voi olla. Enkä puhu nyt vain omasta puolestani, vaan olen muutenkin seurannut somessa käytävää keskustelua milloin kenestäkin somepersoonasta, joista näkee kilometrien päähän, etteivät he ole täysin terveitä taikka tasapainossa elämänsä kanssa... Tuntuu surulliselta, että ihmiset eivät tue tälläisiä henkilöitä vaan päinvastoin haluavat talloa heidät ja aiheuttaa lisää tuskaa.

   Poista
 27. Miksi annat tuollaisille kommenteille huomiota?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuossa ylläolevassa kommentissa itseasiassa vastasinkin tähän: "Enkä puhu nyt vain omasta puolestani, vaan olen muutenkin seurannut somessa käytävää keskustelua milloin kenestäkin somepersoonasta, joista näkee kilometrien päähän, etteivät he ole täysin terveitä taikka tasapainossa elämänsä kanssa... Tuntuu surulliselta, että ihmiset eivät tue tälläisiä henkilöitä vaan päinvastoin haluavat talloa heidät ja aiheuttaa lisää tuskaa."

   Eli vaikka itse koen, että kyseiset kommentit ovat satuttaneet minua lähinnä heikkoina hetkinäni, niin haluan muistuttaa ihmisiä, että joku toinen ei välttämättä ole yhtä vahva tai hänen elämäntilanteensa on voinut tehdä hänestä hetkellisesti heikon niin, ettei hän pystyisi suodattamaan vastaavia kommentteja - ja siksi on tärkeää kunnioittaa toisia ihmisiä ja olla heille mukava; emme voi koskaan tietää, millaisten asioiden parissa toiset painivat. <3

   Poista
 28. Ihan järkyttäviä kommentteja. Nousi ihan pala kurkkuun noita lukiessa. Huh :o

  VastaaPoista
 29. Uskomattomia kommentteja. Itse olen nykyään oppinut ottamaan negatiivisetkin kommentit huumorilla, kuulen niitä viikoittain. Aiheet vaihtelee hiustyylistä varallisuuteen, elämäntyyliin, pukeutumiseen ja urheilullisuuteen. Myös naapurustossa pohditaan elämäni sisältöä ja miltä kotini sisustus näyttää. Myös etäisempien "tuttujen" piireissä pohditaan avoimesti sosiaalista elämääni, ellen ole juuri kyseisessä joukossa paikalla: missä vietän vapaa-aikaani ja onko tällä hetkellä jotain "säätöä" menossa. Hauskaa tässä on kuitenkin se, että "merkkivaatteen" alla on täysin normaali ihminen, jota ei kukaan tukka sekaisin ja verkkarit jalassa ollessa edes vilkaise (kuten ei tarvitsekaan). Sen sijaan laittautuneena ollessa alkaa kuhina vatsalihasten olemassaolosta (siellä ne jossain lepää parin jäätelöannoksen takana) ja sosiaalisesta elämästä (se voi hyvin). Erittäin kummallinen asianyhteys, mutta jostain syystä siinä on jotain perää. Tästä syystä sunnuntain pieruverkkarit kuuluu myös arkipäivien vakiovarusteisiin, niin en ruuhkauta huolestuneiden kansalaisten rajallista aivokapasiteettia läsnäolollani.

  En kirjoita itse blogia ja enkä oikein kerro tekemisistäni lähipiirin ulkopuolelle tätä nykyä. En myöskään omaa sosiaalisen median kanavia enää Facebookin, WhatsApin ja LinkedInin ohella. Niissä voin kertoa asiani juuri niille, kenen kanssa haluan viestiä. Asiapitoisesti. En hae sulkeutumista, vaan pyrin tällä ratkaisulla keskittymään omiin tekemisiin ja itseni kehittämiseen sekä suuntaamaan resurssini kouluttautumiseen, työhön ja niihin asioihin jotka tekevät minut itseni tyytyväiseksi. Jossain vaiheessa vuosia sitten tämän aloitettuani olo tuntui yksinäiseltä johtuen elämänmuutoksesta, mutta nyt olen erityisen tyytyväinen valintoihini. Tietyllä tavalla valinnat erotti kavereissakin "jyvät akanoista" sikäli, että muutama sata näennäistä tuttua vaihtui kuuteen hyvään ystävään ja ajanviettoon perheen kanssa. Juhlat vaihtuivat koti-iltoihin ja kirjojen lukemiseen. Enempää en edes kaipaa. Samalla koin tämän muutoksen omalla kohdalla aikuistumisen kynnyksenä. Nykyisin olen yliopistossa ja opiskelen itseä kiinnostavaa alaa. Vatsassa on purkillinen jäätelöä ja käyn salilla silloin, kun ehdin. Rasvaa kropassa on juuri sen verran, kun sitä sattuu milloinkin olemaan. Enemmän tai vähemmän. Kyse ei ole kuitenkaan välinpitämättömyydestä, vaan valinnastani asettaa asiat henkilökohtaiseen tärkeysjärjestykseen.

  Yllä olevalla en tosiaan kuitenkaan yllytä blogin ja sosiaalisten kanavien sulkemiseen. Ne tuntuvat olevan sinulle osa identiteettiäsi. Sosiaalisten kanavien pyörittäminen ja sitä kautta tietynlainen "julkkiksena" oleminen vaatii mielen harjaantuneisuutta ja mielipiteiden suodatuskykyä. Tärkeintä on olla tyytyväinen itseensä ja jättää muiden pahanolon tuntemukset omaan arvoonsa. Olen puhunut Annin kanssa ohimennen myös oikeassa elämässä ja ensivaikutelmana jäi kuva fiksusta ja iloisesta ihmisestä. Tätäkin blogia selaa toisinaan mieluusti.

  Kuvien kommentoijille perjantaiporkkanana: lukisitteko tätä blogia, mikäli siinä ei olisi kuvia? Haluaisitteko katsoa elokuvia ilman kuvaa vain tekstityksen juoksiessa? Tuskin.

  Tsemppiä jatkoon ja positiivisempaa mieltä myös pahoinvoiville :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulipas jännä olo, kun kerroit, että olemme jutelleet oikeassa elämässä! :-D Olisi niin mielenkiintoista tietää, keitä kaikkia täällä blogissa käy kirjoittelemassa... Mutta kiitos mielenkiintoisesta ja ajatuksella kirjoitetusta kommentistasi - se herätti paljon ajatuksia. :) Perjantaiporkkana oli hyvä veto myöskin.

   Kiitos! <3

   Poista
 30. Tää on eka ja varmaankin vika kerta kun kommentoin sun blogiin, kuvasi sattui eteen instan random-sivulla. Tuli kuitenkin olo että täytyy sanoa jotain. Osaan samaistua jollain tasolla näihin kommentoijiin, mulla oli ennen paha olla ja olin about just tollanen, mikä tietenkin hävettää tän muutama vuosi sitten tulleen henkisen kasvun jälkeen. Myönnän että ajattelen, että oot pinnallisempi ja varmasti arvot on erit kuin vaikka mulla ja mun lähipiirillä, mutta loppujen lopuks se ei ole pois multa eikä sulta, kunhan ihminen on hyvä muille, niin erilaisuus on vaan rikkaus. Toivottavasti hekin löytävät sisäisen rauhan itsensä kanssa, silloin ei tule ees mieleen sanoa tai toivoa toiselle tollasta. Tietty syitä on monia mutta ei toi ainakaan ihmisen hyvästä olosta kerro. Anonyymit; Kokeilkaa ens kerralla ennen pahan olon purkamista miettiä, auttaako ilkeä kommentointi sua itseäs ja muita jotenkin, testatkaa pari viikkoa olla kommentoimatta muille paskaa ja olla haukkumatta muita edes mielessänne, koittakaa ajatella asioista positiivisesti, toimii ja on muuten paljon parempi fiilis itelläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että jaksoit kuitenkin raapustaa kommentin! :) Ja mielestäni kommenttisi on niin totta. Itse uskon positiivisuuden kierteeseen; että hyvää sanovat ja tekevät ihmiset vastaanottavat hyvää. En pysty käsittämään, kuka oikeasti uskoo, että oma olo paranee sillä, että lyttää toisia alaspäin.

   Poista
 31. Anni toivottavasti tiiät miten inspiroiva ja mielenkiintoinen ihminen oot. Kaiken minkä teet, teet menestyksekkäästi ja sussa on se potentiaali saavuttaa ihan mitä vaan haluat. Vaikutat myös siltä että teet ihailtavasti sun elämästä just sun oman näköstä ja onnellista. Toivottavasti tiiät sun arvon ja sen että oot erittäin harvalaatuinen ihminen etkä esimerkiks yhtään ala epäröidä ittees tai tekemisiäs tollasten kommenttien takia. Niitä kirjottelee vaan onnettomat ja elämäänsä tyytymättömät jotka yrittää tehä susta yhtä onnettoman ja tyytymättömän. Et kyllä tee mitään sellasten ihmisten mielipiteillä joiden mielestä on ok tahallaan yrittää loukata toista. Muista että sä oot aito sekä ihana, sulla on mahtava kroppa josta huomaa että työtä on tehty, kaunis hymy, ja todellaki pukeudut just niinku haluat. A lion doesn't lose sleep over the opinion of sheep jne kyl sääää tiiät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyyh, ihana kommentti! Ja viimeinen quote (<3) - kyl mää tiiän. :')

   Poista
 32. Onpa ihmisillä ilkeitä kommentteja.
  Sinä kirjoitat aivan ihanasti, olet myös todella kaunis nainen❤
  Olet nuori nainen, nauti elämästä

  VastaaPoista
 33. Sitä tottakai tiesi et te bloggaajat saatte paljon paskaa niskaan mut oli todella pysäyttävää lukea noita juttuja ihan sanasta sanaan.. oon järkyttynyt, kuka puhuu toiselle tuolla tavalla!? Katkeria mulkkuja jotka ei varmasti tuu menestyy omassa elämässään millään tasolla jos sisin on noin sysimusta. Ois mielenkiintoista nähdä millaisia superihmisiä ja oman elämänsä sankareita näiden kommenttien takaa paljastuisi, kun kerta on varaa arvostella muita tolla tavalla. Millon ihmiset tajuu et laskemalla muita alaspäin ei voi nostaa omaa asemaansa, päin vastoin? Kyllä osaa ihmiset olla kateellisia paskoja!! Älä usko mitään mitä noi sanoo, oot upea <3 ja mitä väliä vaikka sä olisitkin "läski ja ruma" (mitä et tietenkään oo)? Eikö sillon saa ottaa itsestään kuvia tai blogata jos ei oo täydellinen? Muista et sä et oo kellekään velkaa yhtään mitään, sun ulkonäkö ja elämäs on sun ja ne kuuluu vaan sulle, ja muilla ei oo oikeutta sanoo siihen mitään. Ihan ku olisit vaan henkinen sylkykuppi johon muut vaan paskoo omaa pahaa oloaan ja tyytymättömyyttä omaan surkeaan elämäänsä. Uskomatonta.. Kukaan ei ansaitse kuulla tollasta vihapuhetta itsestään, oli sen vihan kohde millanen ihminen tahansa. Kaikesta ei tartte olla samaa mieltä mut sit voi päättää joko olla hiljaa tai mennä seuraamaan muita tilejä. Kill them with kindness ����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Millon ihmiset tajuu et laskemalla muita alaspäin ei voi nostaa omaa asemaansa, päin vastoin?" <- Täysin samaa mieltä kanssasi! Kiitos <3

   Poista
 34. Herranjumala mitä ihmiset kehtaa kommentoida :o Kukaan ei varmastikkaan koskaan uskaltaisi tulla sanomaan mitään noista kasvotusten! Oot kaikkea muuta mitä noissa kommenteissa sanotaan. Oot upee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten hienoa olisikaan, jos ihmiset sanoisivat ja tekisivät vain sellaisia asioita, joiden takana he voisivat seistä 100%:sesti ja omilla kasvoillaan... :) Kiitos!

   Poista
 35. apua miten törkeitä ja hirveitä kommentteja! miten joku oikeesti voi pitää hyväksyttävänä kirjottaa toiselle jotain tollasta. järkyttävää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun nuo kaikki läväyttää yhteen postaukseen, niin kyllähän se pysäyttää. Toivottavasti tämä herättelisi ihmisiä edes hieman ajattelemaan ennen kuin he kommentoivat ikäviä asioita toisille tai toisista...

   Poista
 36. Ihan hirveitä kommentteja! Ihminen, joka kirjoittaa jotain tuollaista on todella sairas :( Noi "oot lihonut" tyyppiset kommentit ovat kyllä silkkaa kateutta, sähän oot ihan mielettömässä kunnossa nainen! Ethän tuollaisten kommenttien takia ajattele olevasi jotenkin huonompi kun ennen? Toivottavasti et, sillä näytät upealta ja mun mielestä sun kroppa on just niin #goals kun voi vaan olla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Pyrin olemaan antamatta kommenttien vaikuttaa, mutta on myönnettävä, että joskus ne saattavat alitajuntaisesti vaikuttaa tai ohjata valintojani... :/

   Poista
 37. Kauheita kommentteja. En olisi uskonut, että saat noinkin pahoja törkyviestejä. Pyri olemaan ottamatta niitä itseesi, sillä muuten loukkaajat pääsevät järjettömiin, julmiin pyrkimyksiinsä. Joillakin ei valitettavasti ole omatuntoa tai empatiakykyä.

  Minulle blogisi tuo juurikin inspiraatiota ja motivaatiota. Tätä on aina mukava lukea. Olet kaunis ja sinulla on kaunis ja persoonallinen ääni. Pidän myös sun tyylistä!

  VastaaPoista
 38. Muutamia kuvia instasta katsoin niin ihan normaalit suomalaisen naisen rinnat näyttää olevan. Kateellisia teinejä kommentoimassa roikkurinnoista jotka ei edes tiedä mitä se tarkoittaa tai ovat nähneet vain jotain silaririntoja.
  Se vaan on fakta että suomalaisilla naisilla ei ole luonnostaan mitään kiinteitä puolipallorintoja, toki joillain on jos ovat geenilotossa voittaneet.

  T:miespuolinen vierailija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "suomalaisilla naisilla" :D minkä maalaisilla sitten on luonnostaan "kiinteitä puolipallorintoja"? :D rintoja on yhtä paljon erilaisia kuin on naisiakin. Eivät ne roikkurinnat ole sen normaalimpia kuin vaikkapa ne kiinteätkään.

   Poista
  2. Minun puolestani tämä koko nuoruuteni kestänyt tissigate voitaisiin jo pikkuhiljaa sulkea; aina ne ovat joko liian suuret tai liian pienet, liian topatut tai sitten nännit näkyy liikaa, liian push-up tai roikkuvat... jne.

   Poista
 39. Haetko sääliä tällä postauksella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En hae postauksella sääliä. Kuten tekstissä totean: "Toimikoon tämä postaus muistutuksena siitä, että koskaan ei voi tietää, millaisten asioiden kanssa joku toinen joutuu painimaan, joten pyritään olemaan inhimillisiä; ymmärtäväisiä, kohteliaita ja kilttejä toisia ihmisiä kohtaan. Kaikista ei tarvitse tykätä, mutta ketään ei saisi loukata."


   Ja aiemmin kommenteissa totesin: "Enkä puhu nyt vain omasta puolestani, vaan olen muutenkin seurannut somessa käytävää keskustelua milloin kenestäkin somepersoonasta, joista näkee kilometrien päähän, etteivät he ole täysin terveitä taikka tasapainossa elämänsä kanssa... Tuntuu surulliselta, että ihmiset eivät tue tälläisiä henkilöitä vaan päinvastoin haluavat talloa heidät ja aiheuttaa lisää tuskaa."

   Eli vaikka itse koen, että kyseiset kommentit ovat satuttaneet minua lähinnä heikkoina hetkinäni, niin haluan muistuttaa ihmisiä, että joku toinen ei välttämättä ole yhtä vahva tai hänen elämäntilanteensa on voinut tehdä hänestä hetkellisesti heikon niin, ettei hän pystyisi suodattamaan vastaavia kommentteja - ja siksi on tärkeää kunnioittaa toisia ihmisiä ja olla heille mukava; emme voi koskaan tietää, millaisten asioiden parissa toiset painivat. <3"

   Poista
 40. Mistä tiedät ettei noita kommentteja ole kirjoittanut yksi ja sama henkilö? Tuskin on olemassa montaa ihmistä joka keksii noin rumia juttuja toisista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enhän minä sitä mistään voikaan tietää.

   Poista
 41. Tsemppiä Anni! Muuta en nyt osaa sanoa, todella järkyttäviä nuo kommentit.

  Tai no, sen ehkä vielä sanon, että pointti tässä käsittääkseni on se, että (1) KENELLEKÄÄN EI SAA SANOA TAI KIRJOITTAA NOIN. Se, millaisen ulkonäön on sattunut saamaan, millaisia elämänvalintoja on tehnyt, kenen kanssa hengailee, kirjoittaako blogia, riippuuko rinnat vai eikö riipu, millainen hymy on, millaiset vaatteet sopivat - ei missään tilanteessa kumoa tuota kohtaa 1. On mielestäni toissijaista jauhaa täällä kommenteissa siitä, miten joku asia Annin tai kenenkään elämässä on ja miten sen pitäisi olla, kun joka tapauksessa ainoa oikeasti tiedossamme oleva fakta on se, että kenellekään ei pidä jättää tuollaisia kommentteja. Koskaan.

  VastaaPoista
 42. Jodel voisi olla niin kiva juttu, mutta tuntuu että siitä on tullut oiva kiusaamispaikka :( miten edes löydät sieltä keskusteluja joissa sinusta puhutaan ilkeästi? Voisin kuvitella että pääkaupunkiseudun jodelissa on niin paljon sisältöä että sellaiset tyhmät kiusaamisjutut hukkuisivat joukkoon eivätkä saisi huomiota

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on ne pari kanavaa, joissa tykätään jauhaa bloggaajista ikävään sävyyn, joten ei ole kovin vaikea löytää... :-/

   Poista
 43. Siis oikeesti! En voisi ikinä edes ajatella kenestäkään tuntemattomasta noin pahasti ja omasta mielestäni oon vieläpä kova arvostelemaan ihmisiä :D Saati sitten kommentoida toiselle noin! Jos pistää merkille, että joku on jostai syystä nyt vaikkapa lihonut hieman, niin millä lailla se on tältä merkille panijalta pois, tai millä lailla se hänen mieltään helpottaa, jos siitä menee kommentoimaan toiselle ilkeästi.. En ymmärrä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei kyllä mene itsellänikään ollenkaan jakeluun... :/

   Poista
 44. Tsemppiä Anni! Helpompaa varmasti näin sanoa kuin tehdä, mutta älä välitä noista ilkeistä kommenteista! Selvästi jotain pahasti pielessä noiden kommentoijien elämässä. Kivaa alkavaa syksyä! :)

  VastaaPoista
 45. Kenellä on aikaa ja kiinnostusta kirjoitella muille ihmisille tuollaisia?? Sitä en pysty ikinä käsittämään, taitaa olla aika tyhjä elämä:( älä välitä, oot upea!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Nämä ihmiset olisivat varmasti todella paljon tyytyväisempiä omaan elämäänsä, jos he käyttäisivät kaiken tuon haukkumiseen tuhlatun energian itsensä kehittämiseen ja omien tavoitteidensa eteen työskentelemiseen... Kiitos! <3

   Poista
 46. Apua mitä kommetteja.. haluaisin vaan tietää millasia ihmisiä tollasten kommenttien takana on. En ikinä vois sanoa kenelläkkää tommosia asioita.

  Ihana oot ja onneks tiedät itsekkin että tollassilla kommentoijilla on itsellä jotain todella pahasti vialla omassa elämässä.

  VastaaPoista
 47. Siis mua alko oikeesti itkettää nää kommentit. Musta on ihan hirveetä miten ihmiset voi haluta aiheuttaa toiselle pahaa mieltä tollai. Kukaan niistä ei haluais, että niille sanotaan noin. Hirveetä, että noinkin henkilökohtasesta asiasta kun rinnat, pitää vääntää jotain mahdollisimman ilkeetä sanottavaa. Kun ite ajattelee omista rinnoistaan just sitä, että ne roikkuu, niin jos mulle joku sanois niin, ni mä en kestäis...
  Mun on pakko myöntää että oon ajatellu susta joskus takavuosina, että sä vaikutat ihan liian täydelliseltä, että sun on pakko feikata. Mutta kun on oikeesti kasvanu aikuiseks ni on osannu asettua enemmän sunkin asemaan. On tajunnu, että se on vaan kateutta, kun en oo yhtä kaunis, ei oo yhtä pitkiä hiuksia ja upeeta kroppaa, on tajunnu että jokaisella on samallailla tunteet kun mullakin. Jokaikistä loukkaa ilkeet kommentit. Pyydänkin anteeks että oon ajatellut susta pahaa. Mutta vaikka oon ajatellu pahaa ni en olis koskaan voinu kirjottaa tollasia kommentteja kellekään. Kun lukioikäsenä monet meijän koulussa piti blogia, sellaset, joista en tykänny, mä menin kommentoimaan niille anonyyminä jotain kilttiä, kehumaan tai jotain. Koska halusin, että niille tulee hyvä mieli.
  Anni mä toivon, että sä pystyisit olee välittämättä noista kommenteista. Vaikka tiän etten ite ikinä pystyis siihen. Sä oot ihana, arvokas ja hyvä ihminen. Sä oot täydellinen omana itsenäs. Sä oot upee ja rohkee, sä oot sellanen jonkalainen niin moni tyttö haluis olla. Sen takia ne kommentoi paskaa. Leuka pystyyn ja katse kohti tulevaisuutta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kunpa vain kaikki ymmärtäisivät, että ihan jokaisella meistä on omat vaikeutemme ja kamppailut kamppailtavana... Kenenkään ei tarvitsisi kadehtia toista vaan voisimme keskittyä toinen toistemme tukemiseen ja tsemppaamiseen elämässä eteenpäin - toisen menestys, kun ei ole toiselta pois. Kiitos sulle kommentista ja rehellisyydestä, arvostan sitä! <3

   Poista
 48. Herranjumala en voi uskoa näitä ihmisiä. Kuka puhuu noin oikeesti? Tsemppiä sulle<3

  VastaaPoista
 49. Kukaan ei ansaitse tuollaisia kommentteja... pidempään jo sun blogia seuranneena oon aina kauhistellut näitä tällaisia kommentteja. :-( en tiedä, voiko tuollaisia anonyymeja kommentteja jotenkin jäljittää tms, mutta musta olisi kyllä niin oikein, että tällaisten kommenttien kirjoittajat joutuisivat johonkin vastuuseen näistä ilkeilyistään! Oppisivatpahan kerrasta, että ei näin vaan voi tehdä. Ei kukaan voi toivoa jonkun toisen kuolemaa, ihan järkyttävää. En yleensä tykkää ajatella, että rangaistus olisi se oikea keino, mutta kyllä tuollaisten asioiden kirjoittamisesta pitäisi johonkin vastuuseen joutua - ties vaikka olisi se yksi ja sama ihminen siellä kirjoittelemassa noita. Toivottavasti tämä postaus herättäisi näissä ilkeissä ihmisissä edes jotakin ajatuksia.

  VastaaPoista
 50. Moikka Anni! ala välitä ilkeistä kommenteista, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin. Olet hyvä juuri noin kuin olet etkä itseäsi tarvitse muuttaa sellaiseksi mistä toiset tykkää. Riittää kun olet aito omaitsesti, rakentavaa palautetta saa antaa mutta mielestäni nuo ulkonäkökommentit menee niin yli :( Tsemppiä sulle jatkoon! <3 ps. itsekkin poistin koko jodel sovelluksen koska en kertakaikkiaan jaksa lukea sellaisia idiootteja asioita sieltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle! <3 Ja joo, en usko, että kenellekään tulee aidosti hyvä mieli tai fiilis Jodelia lukemalla... :-D

   Poista
 51. Siis järkyttävän pysäyttäviä nämä kommentit. En kyllä löydä mitään järkevää selitystä sille miksi ihmiset on näin julmia! Toki olet varmasti näihin tottunut jollain tasolla ja tiedät, että niitä ei pidä ottaa konkreettisella tasolla tosissaan, mutta ei kai nyt kukaan voi olla tuommoisista välittämättä.
  Suurin osa näistäkin kommenteista rakentuu ulkonäöstäsi ja vaikka normaalisti en rakenna hirveesti painoarvoa ihmisten ulkonäölle, niin sinulle haluan sanoa, että olet kyllä todella kaunis ja upea ilmestys. Vaikea on keksiä yhtä luonnonkaunista henkilöä, tietenkin olet myös tehnyt töitä kroppasi eteen mikä on ihailtavaa. Tärkeintä on, että se mitä olen saanut irti sinusta näin blogin kautta vuosien aikana, olet myös sisältä erittäin kaunis ja hurmaava. Monen mielestä voi vaikuttaa, että sinulla on kaikkea, mutta olet silti jalat maassa oleva järkevä ihminen. Mielestäni elämänarvosi ja se mitä viestität ihmisille on todella hienoa. Sinulla on terve suhtautuminen moneen asiaan ja mielestäni tuot rehellisesti esiin elämäsi varjopuoliakin kaunistelematta (vaikket kaikkea kertoisikaan, mutta kun näitä avaat niin myönnät myös sinunkin haavoittuvuutesi). En tiedä miksi kaikki ihmiset ei tätä puolta sinusta nää, ehkä ne hukkuu kateutueen näistä hyvistä puolista? Harvoin kommentoin kenenkään teksteihin, joten siksi tällainen pitkä ja epäselvä, mutta halusin sinulle tämän kirjoittaa, sillä todella pahoitin mieleni puolestasi, koska olen aina ajattelut sinun olevan kaikkea muuta mitä noi hirviöt on susta kirjottanut. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, kiitos kovasti sinulle kauniista sanoistasi... <3 Niistä elämän varjopuolista on toisinaan vaikea puhua monen tuhannen tuntemattoman ihmisen yleisölle, mutta olen pyrkinyt aina sellaisten sattuessa omalle kohdalleni sivuamaan edes hieman niitä täällä blogissa. Jos tekstejäni lukee ajatuksella, uskon että nämä viestit nousevat sieltä esiin (esimerkkinä viime keväänä puhuin stressistä, yksinäisyydestä ja uupumuksesta).

   Poista
 52. Ei voi tosiaankaan ymmärtää kyseisiä kommentteja & mielipiteitä susta!
  Oot ihan törkeen upeen näkönen, ja vaikutat muutenkin tosi fiksulta "jalat maassa"-tyypiltä! :)

  VastaaPoista
 53. Mun mielestä sosiaalisessa mediassa esillä olevat henkilöt saa ihan liikaa kuraa niskaan. Loppujen lopuks me ollaan kaikki vaan ihmisiä ja kaikilla meillä on tunteet, tuskin kovin moni näistä ilkeiden kommenttien kirjoittajista menis kadullakaan kellekkään sanoon vaikka 'ompa sulla rumat reidet' tai 'oot niin tyhmä ja ällöttävä' tms. Pitäis aina muistaa että vaikka ihminen jolle kommentoi netin välityksellä ei seiso sun vieressä ja et nää sen reaktioo niin ei se tarkota ettei sanat vois satuttaa tai että vois sanoo mitä vaan (miks muutenkaa pitäis tarkotuksella satuttaa muita ihmisiä). Vaikee on muutenkin ymmärtää tätä negatiivisuuden määrää mikä syntyy sillon kun ihmiset saa kommentoida jotain anonyymisti. Mun mielestä on ihailtavaa kuinka sosiaalisessa mediassa esillä olevat ihmiset kestää kaiken tommosen paskan! You go girl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kyllä saavat! Kauhulla olen seurannut monia keskusteluja, joissa ruoditaan ihmisten todella henkilökohtaisiakin asioita. Jotkut asiat elämässä ovat mielestäni tarpeeksi kipeitä ihan sellaisenaankin - saati sitten julkisesti reviteltyinä... :-/

   Poista
 54. Oon sanaton!!!! Järkyttävää... :(

  VastaaPoista
 55. Olen aina ollut sitä mieltä, että tuollaisten kommenttien kirjoittajat eivät ole mitään muuta kuin kateellisia ja heillä on omassa elämässään jotain ongelmia, koska purkavat pahaa oloaan muihin. Ihan älyttömiä kommentteja, muista että olet kaunis ja upea juuri sellaisena kuin olet <3

  VastaaPoista
 56. Mitä sun perhe aattelee tästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He ovat olleet tästä jo pitkään tietoisia ja aina tarpeen tullen tukeneet minua. Eihän tuollaista kirjoittelua pysty kukaan silti ymmärtämään.

   Poista
 57. Hyi mitä kommentteja!
  Tosin, ns. Julkisessa ammatissa oleva, eli ns. (Voiko sanoa) "julkisuuden henkilö" �� joutuu aina väkisinkin tällaisten kommenttien kohteeksi. Varsinkin nykyaikana, kun nimettömänä on niin helppo kirjoittaa. (Teen nyt saman itsekin �� ). Ammatinvalintakysymyksiä!

  Olet yksi lempibloggareistani ja todella kaunis ja fiksun oloinen. Tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
 58. Apua mitä kommentteja.. Ihan järkyttävää. En voi edes kuvitella miltä tuntuisi lukea tuollaisia itsestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen tottuu ja turtuu - tosin kenenkään ei mielestäni pitäisi... :-D

   Poista
 59. Nää kommentit särkee mun sydämmen... Sun puolesta, mutta myös näiden kommentoijien puolesta. Kuinka hukassa ja onneton pitää ihmisen olla, että tulee ihan varta vasten blogiin haukkumaan toista? Kliseistä, mutta todennäköisesti nää ihmiset on vaan kateellisia sulle, eikä tajua että haukkumalla toista saa vaan oman olon entistä huonommaksi. Mukava kuulla kuitenkin, että oot oppinu sivuuttamaan noita kommentteja <3 oot hyvä just sellasena kun oot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kaikki ollaan just hyviä tälläisinä kuin ollaan! <3 :)

   Poista
 60. En kestä miten ilkeitä ihmiset on. Joudun itse työni puolesta kuuntelemaan todella ilkeää puhetta, haukkumista ja henkilökohtaisuuksia. En käsitä, miten tylyjä, ilkeitä ja alhaisia ihmiset on.

  Toivottavasti tiedät, että olet ihana ja täydellinen juuri sellaisena kuin olet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa inhottavaa, jos joutuu töissä kuuntelemaan negatiivista puhetta. :/ Kiitos! :)

   Poista
 61. Ihan helvetin järkyttävää. Millainen ihmissaasta kirjoittaa tuollaisia kommentteja ja vieläpä lähettää ne? Uskomatonta. Vaikka mitä mieltä olisi toisesta, niin tuollainen ulkonäköön menevä pilkkaaminen on halveksittavaa ja julmaa kiusaamista. Tsemppiä! Toivottavasti ymmärrät, ettei tuollaisen ihmisten aivopieruilla ole mitään merkitystä ja pystyt olla ottamatta itseesi! <3

  VastaaPoista
 62. Ehkä noi ilkeästi kommentoivat joskus henkisesti kasvavat ja tajuavat joskus sitten vanhempana.. joskus kannattaisi näiden ilkeiden kommentoijien miettiä miltä se oma naama näyttää kaikissa kuvissa ja olisiko se oma blogi kaikinpuolin täydellinen?! Eikö nyt kaikki nää että Annin kroppa on hyvässä kunnossa ja yhtään ei ole liika kiloja! Anni nyt vaan sattuu pitämään blogia, niin eikös siihen myös ne kuvat kuulu? Haloo ihmiset!! :D

  VastaaPoista
 63. Voi luoja.... Anni sä olet upea. Oot aina vaikuttanu mielenkiintoiselta, määrätietoiselta ja ihailtavalta ihmiseltä. Sä olet mielettömän kaunis. Netti on vaikea paikka. Tuntemattomat ihmiset tulee arvostelemaan sun ulkonäköä verraten mainosten käsiteltyihin kuviin joita netti täynnä. Väittäisin että ihminen joka tulee sun ulkonäköä haukkumaan, on itse aika järkyttävä itsetuntoaan pönkittävä ruma akka (enkä meinaa kiltisti vain heidän luonnettaan, luultavasti ovat rumia ulkonäöltäänkin koska ei kauniilla ole tarvetta haukkua muiden kauneutta, anteeksi vain ;D). Oon seurannut sua vuosia blogissa ja on ollut ihailtavaa seurata sun kaikkia tekemisiä. Ihailen sun panostusta ulkonäköön, treenaamista, koulutusta ja samalla sun hauskaa juhlija puolta. Mun mielestä tämän ikäisenä on oikein juhlia ja tehdä kaikkea hullua ettei sitten myöhemmin kaduta ettei tehnyt mitään. Kommenttina tuohon "rumia huoria jakamassa persettä". Siis anteeksi mitä helvettiä, mitä tekopyhää kateellista paskaa ihmisten pitää tulla aukomaan. Menee kyllä itelläkin tunteisiin tuommonen! Haluan vain sanoa että oot mun mielestä upea vaikka en tunne sua yhtään, ja senkin että on hyvin todennäköistä että suurin osa ilkeistä kommentoijista on enintään 15 vuotiaita. Kaikkea hyvää sinulle Anni, ja hyvä että kirjoitit tästä. Toivottavasti olosi tulee paranemaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää vitsit, mikä ihana kommentti! :') Kiitos, kiitos ja kiitos <3

   Poista
 64. Voimia tollaisen saastan kestämiseen. Teet tosi hyvää työtä tämän blogin kanssa, ja olet hyvä esikuva! Älä anna kenenkään lannistaa Sua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä paras kohteliaisuus, jonka bloggaaja voi saada - kiitos <3

   Poista
 65. Mä en voi mitenkään ymmärtää mikä saa ihmisen kirjoittamaan tollasia kommentteja toisille ihmisille? Hirveän paha olo itsensä kanssa, alemmuuskompleksi, mikä?! Mä en itse edes _ajattele_ tollasia asioita/kommentteja kenestäkään, miten negatiivista ja synkkää täytyy näiden tyyppien koko elämän olla, jos tollasia juttuja miettivät ja päästävät ulos näppiksiltään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että tämä postaus herättelisi jengiä miettimään omaa somekäyttäytymistään... :/

   Poista
 66. Alkaa kuvottaa lukea noita kommentteja. Miten kukaan voi luulla, että kellekkään voi puhua tohon tyyliin, edes anonyyminä?! Toivon, että tän myötä ihmiset nostaisivat päät pois pyllystä ja miettisivät omia käytöstapoja. Huh. Ps oot kyllä kaunis nainen, hyvää syksyn alkua 💞

  VastaaPoista
 67. Hirveitä kommentteja, ei kukaan saisi tuollaista sanoa... toivotaan toisen kuolemaa? Jestas. Mikä ihmisiä vaivaa? :( Pystyisiköhän näitä kommentteja mitenkään jäljittämään, tyyliin ip-osoitteiden perusteella? Mun mielestä tuollaisten asioiden kirjoittelijat joutaisivat jonkinlaiseen vastuuseen teoistaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmaan saisi, mutten ole toistaiseksi kokenut tarvetta moiseen, kun en ole kokenut oloani turvattomaksi. Täytyy kuitenkin jatkossa tarkkailla tilannetta ja säästää törkykommentit, jotta IP-osoitteetkin pysyvät tallella.

   Poista
 68. Kyyneleet alko valuu poskia pitkin kun luki noita kommentteja..Kateus tekee ihmisistä sairaita. Tosi herättävä postaus, toivottavasti porukka alkais tajuu miten pahaa jälkee haukkuminen voikaan aiheuttaa :( Oot vahva ja pysy sellaisena <3

  VastaaPoista
 69. Noniin anonyymit ja Anni. Tai oikeestaan Anni. Sie oot tehny tehny paljon asioita ansaitakses nuo kommentit. Sie oot sievä, sympaattinen, ajatteleva, hyvässä kunnossa, fiksu, kiltti ja mitä vielä. Kateus täytyy ansaita. On toki paskaa, että ihmiset ilmentää sen tuolla tavalla olemalla todella ilkeitä. Leuka ylös, äläkä ikinä lakkaa olemasta sitä mitä sie oot. Tsemppiä, pus❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tosi söpö kommentti! Kiitos ihanainen <3

   Poista
 70. Oletko miettinyt, että sulkisit tän anonyymin kommentoinnin? Vaikka tämäkin on ano, mutta ehkä olisi viisaampaa. Ei ihmiset omalla nimellä huutele tollasia, niin saisit olla rauhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietty olen, mutten haluaisi antaa negatiivisten kommenttien vaikuttaa liikaa, sillä vuorovaikutus lukijoiden kanssa on kuitenkin bloggaamisen suola! Mieluummin jätän inhottavat kommentit julkaisematta ja vain omaksi tiedokseni.

   Poista
 71. Mua alkoi suorastaan kuvottamaan noi kommentit. Mitä näiden ihmisten mielessä oikein liikkuu? Täytyy olla omaan elämäänsä katkeroitunut, jotta toiselle tuollaista kirjoittaa. Ja ehkä paljon muutakin... Vaikka joskus oma elämä tympisikin, niin ei tulisi mieleenkään purkaa sitä toiseen ihmiseen. Vaikutat elämäniloiselta ja positiiviselta naiselta, älä anna noiden kommenttien käydä sydämen päälle! ❤ Blogisi on ihana 😊

  VastaaPoista
 72. Tuli niin paha mieli kun luin tämän. Nykyajan somemaailmassa on niin helppoa tulla kritisoimaan ja purkamaan sitä omaa pahaa oloaan ja/tai kateuttaan. On kyllä ihan käsittämättömän väärin etten oikein edes tiedä miten purkaisi sanoiksi :( Hieno ja ajatuksia herättävä kirjoitus, tsemppiä ja muista, että olet ihana! <3

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!