24. helmikuuta 2018

Ajatuksia pettymyksestä

Moikka murut!

Tulin juuri lenkiltä, jossa avasin isäni minulle eilen illalla jakaman linkin. Linkki johti allaolevaan videoon, joka osui ja upposi minuun täysillä. Videon merkityksellisyyttä minulle ei ainakaan vähentänyt se fakta, että olen itse entinen huippu-urheilija, jolle pettymysten käsitteleminen on aina ollut hankalaa. Eikä se, että luen parhaillaan tuota kyseisellä videollakin mainittua Aki Hintsan Voittamisen anatomia -kirjaa, jossa käsitellään juuri samoja aiheita kuin Poutala videollaan. Allaoleva video on koskettava ja voimaannuttava. Suosittelen jokaista teistä käyttämään 10 minuuttia elämästänne tämän videon katsomiseen. Tai pelkästään kuuntelemiseen, kuten minä tein samalla kun juoksin upeassa auringonlaskussa viiniviljelmien keskellä.


"Tehään oikeesti Suomesta parempi paikka elää. Tehdään suomalaisista vahvempia. Ollaan ystäviä toinen toisillemme. Arvostetaan toinen toistamme. Ja muista, et sä oot merkityksellinen. Sä riität. Sä oot rakastettu."

Ihanaa viikonloppua just sulle!

4 kommenttia:

 1. Miten määrittelet ”huippu-urheilijan”?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urheilija, joka on oman lajinsa huipulla ja kilpailee kansainvälisellä tasolla. :) Huippu-urheilu on kilpaurheilun näkyvin osa.

   Poista
 2. Kiitos tän videon jakamisesta! Tärkeitä asioita, jotka unohtaa ihan liian usein.

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!