18. helmikuuta 2018

Denim X Ellos

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Ellos.com kanssa.


Moi murut!


Lähdin mukaan Elloksen keväiseen farkku-kampanjaan, jossa tarkoituksena oli yhdistää Elloksen oman malliston farkut printti-T-paitaan. Valitsin Elloksen Thea Slim -farkut väreissä: denimsininen ja vaalea denimsininen. Kyseiset värit valitsin ihan tulevaa kevättä ja kesää ajatellen, sillä minusta vaaleat farkut kuuluvat kevääseen ja kesään! Valitettavasti farkkujen sävyero ei ollut ihan niin merkittävä kuin verkkokaupan kuvat antoivat ymmärtää, mutta muuten olen oikein tyytyväinen. Vähän jännitti tilata tuumakooilla farkkuja netistä, sillä mulla ei ollut hajuakaan, mikä tuumakokoni on. Muutenkin tykkään normaalisti sovittaa farkkuja ennen ostoa, mutta onneksi Elloksen verkkokaupasta löytyi kätevä koko-opas, jonka avulla onnistuin tilaamaan täydellisesti istuvat farkut. Kyseiset farkut ovat pestyä, erittäin joustavaa powerstretchmateriaalia, minkä johdosta ne tuntuvat hyvältä päällä (eivät kiristä) ja näyttävät hyvältä (eivät pussita)! Hintaa kyseisillä farkuilla on hieman alle 40 euroa, mikä on mielestäni ihan kohtuuhinta laadukkaista farkuista.

IMG_6954

T-shirt Levi's (Ellos.com*), sneakers Nike, jeans Ellos.com*

IMG_6997

IMG_6995

IMG_6853

Ellos toimittaa tuotteita Suomeen, Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan ja Amerikkaan. Valitettavasti en saanut tuotteita tilattua suoraan tänne Saksaan, mutta Suomeen tuotteet saapuivat noin viikon kuluttua tilauksesta. Suomessa asuva siskoni, Essi, oli kiltti ja laittoi paketin eteenpäin Saksaan! Siitä hänelle kiitoksena ja pikkusiskolleni synttärilahjana sekä kiitoksena, kun hän jaksaa aina ottaa minusta kuvia tarvittaessa, tilasin meille kaikille kolmelle Leviksen The Perfect Tee -printtitiimipaidat. Olemme muutenkin kaikki kolme aika samannäköisiä pitkine vaaleine hiuksinemme, joten nyt pääsemme samistelemaan vielä vähän lisää, haha!

IMG_6899

IMG_6850

IMG_6860

Täällä Saksassa asuvalla pikkusiskollani, Helmillä, oli tosiaan reilu viikko sitten syntymäpäivät. Hän täytti 15 vuotta, mikä tuntuu isosiskosta ihan hullulta! Muistan niin elävästi kun tuo tuossa oli ihan pieni tänttärä, joka totteli mm. seuraavia lempinimiä: Hemmi, Hemuli, Hemppu, Mirva, Mirkku, Unelma-Sirpaleena, jne. Helmi oli pienenä niin erikoinen tapaus aivan kikkuraisine hiuksineen ja temperamenttineen, että oksat pois! Hän oli ihan meidän isosisarusten lemmikki ja arjen valopilkku värikkäillä jutuillaan. Nykyään hänestä on kasvanut kaunis ja kohtelias nuori neiti, joka on oikein taitava musiikillisesti ja urheilullisesti. Minusta on ihan huippua, miten läheisinä olemme pysyneet monen vuoden ikäerosta ja ajoittain pitkästä välimatkastakin huolimatta. Onnea vielä kerran myöhässä Helmi, olet rakas!

IMG_6949 (1)

IMG_7088 (1)

Synttäriteemalla jatketaan nimittäin allekirjoittaneella on tänään syntymäpäivä! 18.02.2018 - aika pähee syntymäpäivän päivämäärä minulla tänä vuonna ellen sanoisi. 23 vuotta pamahti tänään mittariin ja pikkuhiljaa alkaa oikeasti hirvittämään tämä ajan kulku. Tässähän aletaan olla jo aikuisia. Tosin ei siltä tunnu nyt, kun olen asustellut viimeiset viisi kuukautta taas vanhempieni siipien suojassa. On se kyllä hassu juttu, kun olen kuitenkin aina ollut todella itsenäinen ja asunut 16-vuotiaasta lähtien enemmän tai vähemmän omillani äidin puolen perheeni muutettua Saksaan, mutta silti aina kun vierailen vanhempieni luona (Suomessa tai Saksassa), taannun henkisesti ihan teiniksi jälleen. :-D Tunnistavatko muut samanlaista olotilan muutosta vanhempiensa luona vieraillessaan vai olenko outo?

Viime vuonna täytin vuosia Dubain auringon alla ja tänä vuonna, itseasiassa ihan muutaman tunnin sisällä, hyppään suoraan Pariisin junaan. Matka Mannheimista Pariisin keskustaan kestää 3 tuntia ja 15 minuuttia, näppärää! Pariisissa vietän neljä päivää hyvien ystävieni Katan ja Tommin luona, jotka asuvat siellä tämän kevään Tommin vaihto-opintojen johdosta. Aika siistiä! Olemme suunnitelleet kivaa, rentoa tekemistä tuleville päiville ja täällä ollaan ainakin jo ihan intopiukeina lähdössä reissuun. Pariisi ja Ranska -teemaan sopien valitsin Elloksen verkkokaupasta myös Saint Tropezin printti-T-paidan, johon on kirjailtu 'très chic', joka on ranskaa ja kääntyy Google Kääntäjällä suomeksi 'erittäin tyylikäs'. Erittäin tyylikäs T-paita vaati kaverikseen hieman tummemman sävyiset farkut sekä korkkarit, tottakai!

IMG_7136

shoes Bershka, T-shirt Saint Tropez (Ellos.com*), jacket Zara, jeans Ellos.com*, sunglasses Michael Kors, watch & bracelet Daniel Wellington

IMG_7141 (1)

IMG_7153

(* Mainoslinkki)


Kumpi tyyleistä on enemmän teidän mieleen: rento (printti-T-paita ja farkut + lenkkarit) vai tyylikäs (printti-T-paita ja farkut + korkkarit)?

PS. Elloksella on tällä hetkellä käynnissä farkkukampanja, jossa saa 20% alennusta farkuista ja housuista, myös merkkituotteista! Kampanjahinnat ovat oimassa 26.2. asti. Jos omat farkut alkavat olla jo polvista aivan puhkikuluneet tai kauttaaltaan värinsä pesussa menettäneet, niin suosittelen tutustumaan Elloksen laajaan valikoimaan.

Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa uutta viikkoa, joka taitaakin Suomessa monilla olla hiihtolomaviikko! Nauttikaa lomasta. :-)

10 kommenttia:

 1. Kiitos farkkuvinkistä! Minkä pituisina otit ne? Taidan olla sun kanssa aika samanpituinen (165 cm) ja mietin 30 ja 32 väliltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Mä oon 167 cm pitkä ja otin farkut koossa 26/30. :-)

   Poista
 2. Moi, osaatko sanoa toimiiko Elloksella tuotteiden palautus kuinka hyvin, onko kokemuksia? Jos vertaa esim Zalandoon jossa on maksutonta palauttaa... ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! En ole itse vaihatnut/palauttanut heidän tuotteitaan, mutta näin kerrotaan nettisivuilla:

   "Sinulla on 30 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus tilaamillesi tuotteille. Jos olet täyttänyt tilauksen mukana tulleen palautuslomakkeen ja palauttanut tuotteen 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta, sinun ei tarvitse tehdä erikseen peruuttamisilmoitusta. Jos olet käteisasiakas, palautusrahat maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja TV- tai tietokonepelien sinetin on oltava ehjä."

   "Palautettava summa riippuu siitä, mitä palautat. Jos palautat kaikki tilaamasi tuotteet, palautamme sinulle koko tilaussumman, paitsi mahdollisten lisäpalvelujen hinnan. Palautamme myös käteismaksun sekä normaalipaketin toimituskulut. Mikäli tuote on vaurioitunut ja sen arvo on alentunut, arvonalennus vähennetään loppusummasta. Jos haluat palauttaa vain osan tuotteista, maksamme takaisin palauttamiesi tuotteiden ostohinnan, mutta emme toimituskuluja emmekä muita maksuja. Näin siksi, että kulut eivät riipu tilattujen tuotteiden määrästä."

   Poista
 3. Moikka, hei ohi aiheen mut muistan et oot joskus täällä puhun kasvoissa olevan luomen poistosta, niin missä kävit poistattamassa ja oliko kuinka suuri luomi ja jäikö mitään jälkiä?�� mua kiinnostais itseäni käydä poistattamassa pari luomea kasvoista mut pelottaa jos niistä jäis arvet��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi luomista kasvoi osittain takaisin ja toisesta jäi pieni, poistettuun luomeen verrattuna huomaamaton jälki. Yksi luomista katosi kokonaan jälkiä jättämättä. Itse suosittelen kyseistä operaatiota! :)

   Poista
 4. Päivitetäänkö Instagramin profiiliin nykyään sijainti jokaisen kahden päivän lomamatkan ajaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen päättäköön omasta profiilistaan! :)

   Poista
 5. Täällä on ainakin yksi joka kaipaa kovasti sun vanhoja fitness friday postauksia :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyyh, mulla ei ole viimeaikoina oikein runosuoni sykkinyt tämän bloggaamisen suhteen! :/

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!