27. huhtikuuta 2018

Ihan tavallista mulle kuuluu

Sponsored by Junkyard.fi

EDIT: En tiedä, mitä on tapahtunut, mutta mulla alkaa usko loppua tämän bloggaamisen suhteen. Juuri kun mulle iski eilen pitkästä aikaa hyvä flow kirjoittaa ja avasin omia fiiliksiäni liittyen mm. Suomeen muuton alkuhuuman laantumiseen sekä ajoittaiseen alakuloisuuteeni, niin eiköhän sitten tämä rakas blogialustani päättänyt hävittää kaikki kirjoittamani tekstit tästä postauksesta jättäen jäljelle pelkät kuvat. For real, miten tälläistä voi edes tapahtua? :-D Ehkä tämä oli merkki joltain suuremmalta voimalta, että olisi aika lopettaa tämä kirjoittaminen kokonaan. No ei, mutta ihan todella turhauttavaa.

Alkuperäinen teksti pähkinän kuoressa: Suomeen muuttamisen alkuhuuma on tosiaan helpottunut ja tavallinen arki alkanut. Muutamana iltana olen tuntenut itseni yksin kotona päivän päätteeksi hieman alakuloiseksi, jonka ymmärsin eilen tätä postausta kirjoittaessani ehkä johtuvan suorittajaluonteestani. Jos en nimittäin koe olleeni päivän aikana tarpeeksi aktiivinen ja tehokas, tunnen olevani allapäin. En ole aiemmin osannut yhdistää näitä kahta asiaa toisiinsa, mutta eilen se iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Paljastin alkuperäisessä tekstissä myöskin mitä teen silloin, kun olen allapäin. Vastaus siihen on: syön proteiinijäätelöä kylpytakissa ja kuuntelen masentavaa musiikkia, joka saa lähes poikkeuksetta oloni entistäkin kurjemmaksi. Tiedustelin myös mahdanko olla ainoa, joka tekee tätä, koska oikeestihan tuossa ei ole mitään järkeä. Miksi rypeä kurjassa fiiliksessä vapaaehtoisesti?

Postauksen tärkein kysymys kuitenkin oli: mitä mieltä olette, ovatko blogit edelleen in ja jaksetaanko postauksia lukea vai onko Instagramissa nykyään ihan riittävästi selattavaa? Jos blogin lukeminen edelleen kiinnostaa, niin millaisia postauksia toivoisitte minulta tulevaisuudessa?

DSC_0885_preview

DSC_0843_preview

Sweet HH Sailing -jacket Junkyard.fi

DSC_0905_preview

DSC_0833_preview

DSC_1157_preview

DSC_1086_preview (1)

Sonic Denim -jacket Junkyard.fi

Kuvat: @demifelicia, www.demifelicia.com

Hauskaa viikonloppua tyypit!

34 kommenttia:

 1. Kiinnostaa kyllä lukea blogia ainakin ittellä!Ja siis mua kiinnostais kuulla sun tulevaisuuden suunnitelmista tai siitä että muuttiko toi Saksassa olo mitenkään sun suunnitelmi?tai itse opiskelen Briteissä ja täällä asuessani oon tajunnu että en halua palaa Suomeen nii kiinnostais sun ajatuksia ulkomailla asumisesta ja sitä että näätkö ittes asumassa Suomessa vai muualla��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla! Ja tosi hyvä idea, josta kirjoittaa :) Tuosta itseasiassa koen itsekin, että mulla olisi muutava sananen sanottavana...

   Poista
 2. Mä itse tykkään kyllä lukea mielummin blogeja kuin kattoo instagram-kuvia, ig on enemmänkin pieni lisä blogien rinnalla. Toivottavasti löydät taas inspiraatiota blogin suhteen, etenkin ruoka- ja liikuntapostauksia on ikävä, myös tällaiset perus kuulumispostaukset on ihania:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Itse olen jotenkin kokenut, että Instagram olisi nykyään se "pääkanava" ja jos sitten haluaa päästä jonkun jutuissa vielä vähän syvemmälle, niin se blogi on kiva lisä siihen päälle! :-D Mutta hyvä tietää :)

   Poista
 3. En tiedä onko bloggaaminen in vai out, mutta ainakin omasta mielestäni se on muuttunut niin ettei se "pintaraapaisu" ja kauniit kuvat enää riitä niin kuin ennen. Sinulla on ollut hyviä ajatuksia 'Miksi sanat sanomatta jäävät' - ja 'Minkälaista sisältöä haluan jakaa sosiaalisessa mediassa' -postauksissa. Koetko että olet toteuttanut noita ajatuksiasi? Lisäksi olitte Essin kanssa oikealla polulla kun aloititte youtubevideot, mutta se loppui harmillisen lyhyeen :/ omasta mielestäni kiinnostavassa blogissa on usein 1. vinkkejä ja inspiraatiota (kuten sinulla ruokapäiväkirjat, kauneusvinkit ym) 2. joskus syvällisempiä postauksia JA 3. välillä videoita. Mutta joku muu ajattelee varmasti eri tavalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koen ehdottomasti, että sanat ovat jääneet sanomatta, eikä oikeasti merkittävää sisältöä ole tullut tuotettua tarpeeksi paljon! :-D Videot olisivat kova juttu, jos ei niissä olisi niin hirveä vaiva :/ Jo nyt on aika kortilla niin voin vain kuvitella, jos olisi vielä videoitakin leikattavana ja editoitavana... Kiitos kuitenkin palautteesta! :)

   Poista
 4. Ehdottomasti luen mieluummin blogeja kuin selaan instagramia! Musta instagramissa on liikaa pinnallisuutta, mikä itseä ärsyttää suunnattomasti. Tykkään aidoista jutuista. �� Ootko kokeillu vaikka viikon ajaksi hieman höllätä arjessa, auttaako se yhtään tuossa suorittamisessa? ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta! :) Kyllä mä aina aika ajoin pyrin hölläämään, mutta jotenkin kummasti löydän itseni aina lopulta aivan jäätävän stressin keskeltä... Pitäisi yrittää muistaa olla arjessa armollisempi itseään kohtaan.

   Poista
 5. Kyl tääl ruudun toisella puolella luetaan! Itseäni kiinnostaisi todella paljon, kun poustailet ig:seen ruoka kuvia ja kaikkea muutakin terveellistä niin oisi kivaa jos pystyisit niitä tänne kans jakamaan? (: olet selvästi keskittynyt sisäiseen hyvinvointiin niin niitä vinkkejä otetaan mieluisasti vastaan

  VastaaPoista
 6. Ehdottomasti jaksetaan lukea blogipostauksia! :) ihan perus arkijutut kiinnostaa eniten, päivä kanssani -tyyppiset postaukset on aina mielenkiintoisia, ruokapäiväkirjat, treenijutut ym. Muutitko muuten takaisin asumaan Essin kanssa vai asutko nykyään ihan yksin? Sun kesäsuunnitelmista olisi myös kiva kuulla, onko tiedossa reissuja, festareita tms? :) Toivottavasti jatkat vielä blogin kirjoittelua, ihanaa loppukevättä sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, kiitos vastauksesta! :) Muutin takaisin Essin kanssa asumaan ja kesäsuunnitelmiani voisin toki avata tulevissa postauksissa!

   Poista
 7. Itse olen hieman kauhulla seurannut, kuinka niin moni bloggaaja panostaa nykyään instaan, vlogeihin - ja uusimpana trendinä podcasteihin. En minä ainakaan jaksa keskittyä kuuntelemaan jokaiselta seuraamaltani tyypiltä tunnin podcastjaksoa, ja insta taas on sellainen "pintaraapaisu". Blogeissa sen sijaan voi rauhassa lueskella mielenkiintoiset postaukset ja tarvittaessa skipata/selata läpi ei-niin-kiinnostavat.

  Sinun blogissasi olen tykännyt nimenomaan sellaisesta aitoudesta ja pienestä ns. kotikutoisuudesta moneen muuhun blogiin verrattuna. Tarkoitan tätä nimenomaan positiivisena piirteenä! Liian moni blogi on nykyään yhtä kiiltokuvaa ja hattaraa ammattilaisten ottamine kuvineen, ja kaiken lisäksi kuvat eivät juuri koskaan edes liity postauksen aiheeseen (joka sekin on usein jotain pinnallista, tai ei-samaistuttavaa).

  Tykkään eniten lukea juurikin ihan arkisia kuulumisia ja tekemisiä, sekä välillä vähän syvällisempää mielipidettä tai pohdiskelua. Toivottavasti et lopeta bloggaamista, mutta ymmärrän kyllä että elämä ja kiinnostuksen kohteet muuttuvat.

  Ihanaa kevään jatkoa sinulle Anni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella piristävästä kommentista! Välillä tuntuu, että tuon muiden blogien ammattimaisuudenkin takia saattaa olla välillä oma blogimotivaatio hieman koetuksella, kun ei vaan rahkeet tai aika riitä palkkaamaan ammattikuvaajaa ottamaan hienoja kuvia blogiin tai itse juoksemaan päivittäin erilaisissa tapahtumissa, jotta saisi tuotettua monipuolista sisältöä blogiin.

   Annan tämän blogin mennä tällein omalla painollaan, mutta pyrin myös toisinaan hieman potkimaan itseäni pepulle, ettei kynnys alkaa kirjoittaa uutta postausta kasvaisi liian suureksi. :)

   Poista
 8. Kyllä, ainakin minä odotan innolla postauksiasi! Parhaimpia ovat ne postaukset, joissa näkyy sun oma persoona. Ihan just tällaiset kuulumiset, tekemiset, suunnitelmat yms. Itseäni vähiten koskettaa ne joissa esittelet jotakin kauneudenhoito tuotteita :) Sun blogi on ihana ja inspiroiva, se saa mut hyvälle tuulelle!

  VastaaPoista
 9. En tykkää laittaa ikinä ilkeitä kommentteja mutta nyt pitää vähä spekuloida että jos blogit ei olisi enää in, niin lopettaisit bloggaamisen sen takia vai? :D Onko tämä nykään pelkkä työ sinulle eikä enää sitä alkuperäistä tarkoitusta jolloin aikoinaan aloitit bloggaamisen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tarkoittanut sitä vaan lähinnä sitä, että kiinnostaako ihmisiä enää ylipäätään lukea ja vuorovaikuttaa blogeissa. Mielestäni bloggaamisen suola on vuorovaikutus lukijoiden kanssa ja jos se puuttuu lähes kokonaan, ei blogin kirjoittaminen tunnu enää kovin palkitsevalta... :)

   Poista
 10. Hieman puolueellista kysyä bloggaamisesta blogissa, sillä eiköhän täällä käyvät toivo kuitenkin niitä postauksia. :) Itse koen, että se Instagram on vähän suurempi juttu ja päivän meiningin voi selittää lyhykäisesti kuvatekstissä. Sinullakin on varmasti päivät kiireisiä opiskeluiden, töiden ja treenien parissa. Tottakai blogissa pääsee pintaa syvemmälle ja ihmiset ovat uteliaita lukemaan varmasti kaiken, mitä olet valmis jakamaan. Eri asia on sitten haluatko jakaa kaiken, sillä vuosien vieriessä (vaikka naiset eivät vanhene) arjella on tapana monimutkaistua ja niitä vähemmän mukavia asioita mahtuu valitettavasti mukaan. Instagramissa on myös se hyöty, ettei sinne satele henkisesti pahoinvoivien henkilöiden ikäviä kommentteja, kun siellä joutuu kommentoimaan omilla kasvoillaan (Anonyymina minäkin tosin mieluusti kommentoin!). Ja jos rehellisesti sanotaan, niin en usko että blogin "lopettaminen" vaikuttaa merkittävästi Instagramiin tai yhteistyökuvioihisi, sillä nämähän ovat aivan toisilleen irrallisia medioita. Jos olisin itse Anni, niin varaisin verkkosivun, www.annimaaninka.fi, nimelläni ja tekisin sinne "henkilökuvan", pieni passiivinen pätkä vapaa-ajasta, ammattitaidosta (sinullakin kun sellainen on erinomaisesta koulutuksesta) ja vaikkapa ruokavaliosta (vertaa esimerkiksi personal trainereiden kotisivut) ja loput päivitykset sitten Instagramissa. Tällä voisi olla yrittäjämieliselle ihmiselle hyötyjä jatkossa, kun alkaa hioa henkilökuvaa portfoliomaiseksi. Sinussa on selvää potentiaalia, tämä saattaisi olla seuraava ajan hermolla oleva askel. Näin ehdit keskittyä itseesi ja sisältöä olisi edelleen seuraajille, mikäli näin haluat. Pääasia, että teet kuitenkin niin, mikä itsestäsi tuntuu järkevältä pitkällä tähtäimellä ja teet asioita vain itseäsi, etkä muita varten. Mukavaa vappua Anni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan kuin olisit lukenut suoraan ajatukseni! :-D Tämän tyylisen sivuston toteuttaminen on ollut jo pitkään toiveenani. Ainoa avoin kysymys on ollut, että lähteäkö itse toteuttamaan nettisivuja vaiko palkata joku ammattilainen, ja siihen kysymykseen homma onkin sitten tyssännyt, kun en ole saanut aikaiseksi ottaa eri vaihtoehdoista selvää... Tämä kommentti antoi kuitenkin kivasti lisämotivaatiota, kiitos siitä! <3

   Poista
 11. Instagramissa on pelkkiä kuvia, mua ei ainakaan niitä kiinnosta selailla. Blogeissa sentään on jotain luettavaa ja saa hyviä ideoita / inspistä omaan elämään. _ Ansku

  VastaaPoista
 12. Blogit kiinnostaa edelleen ja luen uusia postauksia päivittäin, mutta tärkeintä mulle on se mikä fiilis blogista välittyy. Sieltä pitää nousta esiin ilo ja into päivittää blogia, kun taas esimerkiksi täällä sun blogissa mua alkaa yleensä vaan ahdistamaan ja harmittamaan sun puolesta, kun tuntuu ettei tää bloggaaminen anna sulle enää mitään iloa ja päivität blogia vaan väkisin. Kuuntele itseäsi ja anna itsellesi lupa olla suorittamatta koko ajan kaikkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin kun päivitän blogia, se ei ole väkinäistä. Mutta siksi sitä päivittämistä tapahtuukin nykyään todella harvoin! :-D Mutta hyviä ajatuksia, kiitos niistä!

   Poista
 13. Fitness/ruokapäiväkirja jutut kiinnostaa :-)

  VastaaPoista
 14. Musta ois kiva lukea ihan normaaleja postauksia esimerkiks jotai iha perus arki juttuja mitä oot tehny viikon aikana tai my day :) jotain sellasta aitoo elämää. Videotkin on kivoja! Musta sun ei kannattais stressata siitä mikä on in tai out. Kyllä täällä on varmasti lukijoita joita kiinnostaa perus bloggaaminen mukaanlukien minä <3 Sä kelpaat Anni ihan omana itsenäsi some maailmassa. Aina ei tarvi koittaa miellyttää. Syyt miks mä luen sun postauksia on varmaan se et mua kiinnostaa myös hyvinvointi ja kauneus mikä tuo hyvää oloa lukea et muitakin kiinnostaa sit se yhdistää jollain tapaa :D vaikee selittää mitä ajan takaa, toivottavasti ymmärsit.

  VastaaPoista
 15. Hei Anni, oletko yhtään miettinyt voisiko podcast olla sun juttu? :) siinä saa tosi kivasti omaa persoonaa esiin vaikka ei ole kuvaa. Kuka tietää, ehkä Essi voisi innostua sinun kaveriksesi siihen juttuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Mä pääsin testaamaan podcastin tekemistä reilu viikko sitten ensimmäistä kertaa ja olin ihan myyty. Yritin välittömästi houkutella Essiä aloittamaan sitä kanssani, mutta toistaiseksi hän ei ole innostunut :-D

   Poista
 16. Sun blogis on yksi mun lemppareista ja joka viikko odottelen uutta postausta! :-) Erityisesti kiinnostaisi kaikki yliopisto-opintoihin liittyvät postaukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Voisin jutustella opiskelukuvioista lisää heti, kun ne alkavat selkeentyä hieman lisää :-D

   Poista
 17. Hei!

  Itseäni kiinnostavat erityisesti asukokonaisuudet, joita blogissasi on, sillä niistä saa hyviä ideoita. Samoin treeni-ja ruokapäiväkirja ovat parhuautta. Tämä blogi on ehdottomasti yksi suosikeistani! Arvostan myös laadukkaita kuvia, joita sinulla on blogissasi!
  ps. Mistä mahtaa olla ostettu tuo sinulla vappuna päällä ollut upea valko-siniraidallinen toppi?

  Mukavaa alkavaa kevättä sinulle Anni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Kiitos! Vappuna päälläni ollut toppi on Zarasta. Ostettu tosin jo viime syksynä. Kivaa kevättä myös sinne!

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!