21. huhtikuuta 2018

Inspiration Weekend 2018

Postaus on toteutettu kauppallisessa yhteistyössä Instrumentarium kanssa. 


Long time no see!

Siitä on kulunut pian jo kuukausi, kun muutin Saksasta takaisin suomeen. Tähän kuukauteen on mahtunut paljon. Heti palattuani aloitin uuden työn ja siinä sivussa myös suorittamaan verkkokursseja maisteriani varten. Niinhän siinä nimittäin kävi, että toivomani koulupaikka Hankenista meni sivu suun ja nyt käynnissä on suunnitelman B toteutus. Uuteen duuniin ja opiskeluun vielä kun yhdistää kuntosalitreenit, ajan perheen ja ystävien kanssa sekä kaiken maailman kissanristiäiset on lopputulos ollut se, että olen saanut juosta pää kolmantena jalkana paikasta toiseen. Arki on ollut täysin erilaista verrattuna Saksassa viimeiset puoli vuotta viettämääni arkeen. Saksassa minulla ei ollut muuta kuin aikaa. Aikaa tehdä ainoastaan kivoja asioita. Suomessa taas minusta tuntuu, että vuorokaudesta loppuu tunnit kesken, mutta toisaalta nautin myös tästä superaktiivisesta elämäntyylistä. Molemmissa on puolensa!

Viime viikonloppuna osallistuin jälleen yksiin "kissanristiäisiin", kun oma blogikotini Indiedays järjesti Inspiration Weekend -tapahtuman, joka minun kohdallani piti sisällään lauantaiaamuna Creative Morning -tapahtuman Väinö Kallio -tapahtumatilassa ja -illalla Inspiration Blog Awards -gaalan Kattilahallissa. Itse olen ollut ihan älyttömän laiska bloggaamaan kuluneen vuoden aikana (sorry babes!), joten tuntui vähän hassultakin osallistua tälläiseen blogitapahtumaan pitkästä aikaa. Olen kuitenkin iloinen, että menin, koska nimensä mukaisesti koen inspiroituneen kyseisestä viikonlopusta sen verran, että sain vihdoin aikaiseksi avata Bloggerin ja alkaa kirjoittaa.

IMG_6747_copy

IMG_9623

IMG_9640

IMG_9654

IMG_9676

IMG_7031

IMG_7025

IMG_9692

Creative Morning -tapahtuma piti sisällään herättelevän aamujumpan, proteiinijäätelöä, inspiroivan puheenvuoron luovuudesta, pähkinöitä, kauneuskeskustelua ja kirsikkana kakun päällä todella herkullisen sushi bowl buffetin! Olin miettinyt jo ennen tätä, että olisi kiva joskus kokeilla valmistaa itse sushi bowleja, mutta tämän jälkeen minun on ehdottomasti valmistettava. Niin herkullista!

IMG_9698

IMG_9741

IMG_9715

IMG_9747 (1)

dress Zara, shoes Aldo

IMG_7269

IMG_9813

IMG_9821

IMG_7524

IMG_9828

IMG_9847 (1)

IMG_9857 (1)

IBA2018_Kuvaaja_Jere_Viinikainen-0091_preview (1)

IBA2018_Kuvaaja_Jere_Viinikainen-0094_preview

IMG_9782

Illan gaalassa useilla yhteistyökumppaneilla oli omat pisteensä, jossa sai käydä halutessaan syömässä, juomassa, kokeilemassa tai hypistelemässä kevään uutuuksia. Me päädyimme siskoni kanssa lähes vahingossa Instrumentariumin pisteelle, sillä heidän kukkasin koristeltu valokuvausseinä sopi todella hyvin kukkamekkooni, joten pitihän sen edustalla käydä nappaamassa asukuvat. Pisteellä pääsimme kuitenkin tutustumaan myös kevään aurinkolasimallistoon ja sieltä löytyi kukkaseinääkin paremmin mekkooni sopivat yksilöt Guccin mallistosta. Hauskaa koko hommasta tekee se, että olen koko kuluneen kevään ajan etsinyt enemmän tai vähemmän aktiivisesti uusia aurinkolaseja, ja Guccin lasit ovat olleet jo pitkään toivelistallani, koska "Gucci Gang". Nyt alkaa olla oikea hetki ostaa uudet aurinkolasit, kun kesä alkaa olla jo ihan ovella, joten voi olla että pian täydellisten aurinkolasien etsintäoperaationi on ohitse!

IMG_9762

IMG_7535

IMG_7760_copy

IMG_7850

IMG_7835

Itse palkintojen jako meni mulla aika ohitse, sillä onnistuin jollain ihmeen kaupalla tökkäämään siskoani silmään ja meillä oli siinä sitten niin sanotusti pieni tilanne käynnissä, että saatiin Essi takaisin juhlakuosiin... Illan esiintyjistä omat lempparini olivat Juulia ja PastoriPike. Juulian kappaleita on tullut kuunneltua jo tovi mutta PastoriPikeltä tiesin entuudestaan vain ikonisen Aito G -kappaleen. Hänen mieletön lavaenergiansa teki minusta kuitenkin fanin hetkessä!

IMG_9802

IMG_9812 (1)

Kokonaisuudessaan huikea viikonloppu ja kiva pikku potku pyllylle tämän bloggaamisen suhteen. Nautitaanhan tästäkin viikonlopusta täysin rinnoin!


Inspiration Weekend & Inspiration Blog Awards -viralliset tapahtumakuvat: Eetu Järvi, @eetuvaltterimedia

Instrumentarium-kuvat: Jere Viinikainen, www.jereviinikainen.fi, @jereviinikainen

2 kommenttia:

  1. Heii ehtisitkö tehdä postauksen tuosta sun kesäkunto/one month to go, mistä postasit instassa? Kiinnostaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Ei siinä ole mistään sen kummemmasta kyse kuin, että nyt on enää kuukausi aikaa kesään, joten on aika aloittaa kiristelemään biksukelejä varten. Ja tämä kiristely tapahtuu siis ihan vain treeneihin panostamisella sekä pienillä muutoksilla ruokavaliossa (mm. leivän kokonaan pois jättäminen). Mistään dieetistä tai kuntokuurista ei ole kyse. :)

      Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!