13. kesäkuuta 2018

Sunnuntaibrunssi @ Green Hippo Café

Heippa ihanat!

Ajattelin tulla pitkästä aikaa jakamaan teille aamupalapaikkavinkin, joka on ehdottomasti huomionarvoinen! Kävimme nimittäin viime sunnuntaina ystäväni kanssa tsekkaamassa uuden, reilu viikko sitten avatun Green Hippo Café -kahvilan, joka sijaitsee Fredrikintorin kupeessa Punavuorenkadulla. Kyseinen kahvila tarjoaa terveellistä aamupalaruokaa aamusta iltaan edullisin hinnoin ja sunnuntaisin tarjolla on myös brunssi hintaan 18,50 €.

IMG_6695

IMG_6712

Sunnuntaibrunssiin kuuluu:

Smoothiekulho / Chia-vanukas / Jogurtti

Tuoremehu

Kahvi / Tee

Avokadoleipä / Banaanipannukakut / Omeletti

Matcha-vanukas / Raakapallo


IMG_6707

IMG_6719

Me valitsimme ystäväni kanssa molemmat smoothiekulhot, kahvit sekä matcha-vanukkaat. Sen lisäksi ystäväni valitsi avokadoleivän ja minä banaanipannarit. Olimme kummatkin erittäin tyytyväisiä setteihimme!

IMG_6723

Kahvila aukeaa sunnuntaiaamuisin kello kymmeneltä ja me olimme siellä heti ensimmäisten joukossa jonottamassa. Kahvilan sisällä istumapaikat ovat melko rajalliset, mutta hyvällä säällä voi istua myös ulkona pitkissä pöydissä tai korituoleissa (kuten me) nauttimassa aamiaista. Ihan täydellinen aloitus sunnuntaille, mitä seurasi vielä kävely ympäriinsä pitkin Helsingin aurinkoisia katuja ja puistoja. Iltapäivällä kävin vielä Järvenpäässä leikkimässä veljentyttöjeni kanssa leikkipuistossa ja palasin salin kautta kotiin valmiina uuteen, upeaan viikkoon!

Ihanaa loppuviikkoa murut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!